*Aspirante optimiste >20 Ani ( 119 )*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Gugule, nu te stresa. Stai linistita sa te refaci complet.
Ioana, am uitat... . Multumesc frumos de intrebare. Ma simt mai bine azi, chair daca ma supara putzin. Ieri insa a fost f rau.
Ce ma mira este ca iar am eliminat niste epitelii, ca si luna trecuta. Cred ca era endometru ingrosat. Trebuie sa vb cu dr mea neaparat sa ma lamureasca. Scuze ca aduc in discutzie asa ceva dar isi aminteste cineva sa fi avut asa ceva la menstruatzie? Niste epitelii micutze de cca 1 sau 2 cm patratzi... O fi normal? Oare si pana acum eliminam asa ceva si nu am observat fiindca nu dadeam importantza? Imi cer scuze ca am intrat in astfel de detalii neplacute.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Lika, povestea cu tzantzarii nu prea e credibila. Mai bine spui ca erai suspecta de vreo infectzie, ceva... (sau ca s-au facut analize gratuite si obligatorii de la servici) si trebuit sa dai sange pt analize.

Asemenea semne si localizate pe antebratze... sunt prea evidente... Altfel daca spui treba cu tzantzarii o stie sigur ca mintzi..si poate o sa creada ca te droghezi...

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

hello fetelor,ce mai ziceti? Eu Z1 CM dar parca nu mai sunt asa supi din cauza asta.Luna asta nu mai vreau sa fac nimic,nici monitorizari doar voi presta in zilele fertile si atat...BLANCHE te pupic si sa pui o vb buna la Zidul Plangerii pt noi.PUUUUUP toate fetele fara exceptie.Citesc din spate si revin sa mai vb cu voi.

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

elara la CM-ul trecut eu am eliminat niste chestii care semanau cu niste pielite lungi si cleioase! de aia am si dat fuga la doctor cu toata jena, pt ca m-am speriat...efectiv la toaleta (la serviciu!!!) am facut dara pe jos... imi cer scuze pt detaliile oripilante....daca nu ti-e rau in alt fel fata de alte dati...nu e semn de ceva grav...

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello fetele....eu sunt in asteptare....pana duminica.
De luni incolo daca nu vine cm pot sa incep sa sper.

la fete.

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

mai da pe marig cine a mai vazut-o????
ca io tot o-ntreb ce mai face....da n-o gasesc sa-mi raspunza!!!

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Gugu
Sa dea DD sa fie totul bine pana la capat.Am citit la Odisee prin ce ai trecut. Dumnezeu a fost cu tine si a avut grija de voi.
Cat despre doctor ce sa zic. Din pacate sunt multi ca el. Ei uita ca si-au ales meseria asta in primul rand pentru a ajuta oamenii.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png

Mergi la inceput

Asadar vad ca sunt cateva fete in asteptari.BABY,IRENE,MARIG,fetelor sunteti gravi.Eu cel putin asa cred.Si dc va fi adevarat va astept sa-mi faceti cinste.ELARA,hai ca suntem amandoua in aceeasi oala.Las ca luna asta le aratam noi la uratii astia de rusi

Mergi la inceput

MARIB,scuze te-am botezat...la tine ma refeream ca iti tin pumnii cu testu pt duminica.MARIG si tie iti urez bafta dar nu prea mai stiu de tine

Mergi la inceput

Ioana, multumesc frumos de raspuns.
La mine nu s-au intins, erau micutze si aveau o consistentza destul de solida, ca nu se farmau chiar usor intre degete. Nu erau cheguletze ca le puteam intinde, si aveau chiar si partzi mai alb-rozalii, le-am si desfasurat pe marginea ghiuvetei si le-am pozat , ....asa... pt orice eventualitate...daca imi cer dr. sa ii arat...macar am ceva..ca s-a intamplat deja a doua ora si ma cam intriga...

Oana, ca si tu ai luat utrogestan, tu ai observat ceva deosebit al ultima menstruatzie? In afara de faptul ca durea cam tare cand a venit.

Inca nu am apucat sa citesc ce patzit Gugu dar ma doare sufletul sa vad ca iar sunt medici care se comporta rau...

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput