perle de la interviuri :)))

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe
acum trimit cv-uri mai rar, si citesc de 10 ori oferta inainte; asa sar peste timp pierdut, si al lor si al meu...

si eu la fel. acum ma bate gindul sa imi schimb jobul. eu overtime nu fac ca vreau sa stau cit mai mult cu familia si nici in delegatii nu merg pt ca nu pot lasa sotul singur cu doi copii mici. daca scrie in anunt "travel required" nu aplic.

si o perla: cautam angajat bilingual (engleza-franceza, ca doar sintem in canada) si aplica un chinez care zice ca el vorbeste mandarin si engleza.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

de pe baricada intervievatorului, nu pot uita o faza - sun sa programez:
- buna ziua, dl utzulica? (asa-l chema, ce sa fac?)
- hai sictir!
- ?! buna ziua. ma numesc... sunt de la firma... ati trimis un cv in atentia noastra pt postul de... mai sunteti interesat sau ma luati la misto?
- aaa, ma scuzati, credeam ca e o pritena care-mi face farse prin tel.

ok, stabilim interviul. vine la interviu, discutam - total pe dinafara baiatul. ii explic ce presupune jobul, care-s conditiile etc si-l intreb daca e interesat de post. imi spune ca da, f interesat. cu ffff mare greutate m-am abtinut sa nu ii raspund "hai sictir!".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

mi-am mai amintit de ceva, a propos de nume.
eram concentrata sa citesc cv-uri pt un post de secretara. tocmai ma gandeam ca poate mai putin conteaza experienta, important e sa fie o persoana rapida, isteata etc. cand dau de cv-ul unei fete cu un nume de familie sugestiv: "Câcâiala". m-a pufnit rasul. poate ca era chiar o fata iute, insa imi imaginam cum as fi prezentat-o in firma: "noua secretara - dra Câcâiala".

si tot pt postul asta trimisese un cv o fata de-si pusese o poza cu ea in costum de baie pe o barca. iar in scrisoarea de intentie spunea ca este neexperimentata, dar isi doreste o munca de birou si de aceea este pregatita sa inceapa de jos pt a ajunge, incet si treptat, acolo sus unde isi doreste. vrea sa faca ore suplimentare si sa fie invatata orice, de oricine.
poate am eu o minte mai sprintzara la prostii, dar gandurile ma duceau la diverse activitati rusinoase.

ah, iar treaba cu pozele pe cv... am vazut atatea poze facute in baie, poze in picioare, la departare, in parc, atat de mici incat oricum nu vedeai fatza, poze facute la volanul vreunei masini mai rasarite, poze cu prietena/prietenul de gat sau cu prieteni la bere

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

La unul din interviurile pe care le-am avut, cea care ma intervieva imi explica- trebuie sa vorbeasc cu voce joasa sa nu se auda in biroul alaturat. Imi explica apoi cine era acolo- contabila pe care vroiau sa o dea afara, dar deocamdata nu vroia ca respectiva sa afle.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

megabestialllll !!!!!!!!!!!!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

[quote]Originally posted by kristinutza

si tot pt postul asta trimisese un cv o fata de-si pusese o poza cu ea in costum de baie pe o barca. iar in scrisoarea de intentie spunea ca este neexperimentata, dar isi doreste o munca de birou si de aceea este pregatita sa inceapa de jos pt a ajunge, incet si treptat, acolo sus unde isi doreste. vrea sa faca ore suplimentare si sa fie invatata orice, de oricine.
poate am eu o minte mai sprintzara la prostii, dar gandurile ma duceau la diverse activitati rusinoase.

ah, iar treaba cu pozele pe cv... am vazut atatea poze facute in baie, poze in picioare, la departare, in parc, atat de mici incat oricum nu vedeai fatza, poze facute la volanul vreunei masini mai rasarite, poze cu prietena/prietenul de gat sau cu prieteni la bere

Beton...scuza-ma, dar...pare neverosimil...nu te contrazic.Omu' meu e director HR...ii citesc cele de mai sus, dar mi-a spus ca nu a vazut niciodata asa ceva....

Oricum, faza cu costumul de baie e bestiala, eu o chemam la interviu ( daca aveam ceva timp de pierdut...) numai ca s-o vad ca tipologie umana...omu' cat traieste invatza...

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

mey, de inventat chiar nu inventez . si cred ca daca dai o cautare pe ejobs, nu se poate sa nu gasesti.
iar pe fata in costum de baie pe barca chiar ii stiu si numele. si chiar am chemat-o la interviu, ca s-a nimerit si altcineva (barbat, bine-inteles) pe langa biroul meu sa vada poza . dar n-a venit ea.

p.s.:
hai ca m-ai facut sa caut in arhiva . daca sunteti interesate, pot trimite dovezi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by kristinutza

si chiar am chemat-o la interviu, ca s-a nimerit si altcineva (barbat, bine-inteles) pe langa biroul meu sa vada poza .

Tare!!!! Deci, pana la urma, poza aia era bine pusa, vezi? A fost chemata la interviu!

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

victoria si eu am avut in mana CV-uri cu niste poze de zici ca aplicau pt dansuri din buric...

a, si imi amintesc poza unui tip ochelari de soare care acopereau juma de fata, un zambet pe 16 mm si un stras (sau cum se cheama) pe unu din dinti.. si aplica pe post tehnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

eu nu prea ma uit la poze :) e drept ca ne intereseaza posturi tehnice, deci chiar nu ma doare daca si-a pus poza la bustul gol sau nepieptanata :) din spatele monitorului oricum nu se vede, si nici videochat nu am ca sa fie aspectul fizic un criteriu de selctie.
ma uit in primul rand la experienta (rar am avut posturi de entry level); la cunostinte generale, limbi straine, daca a terminat scoala. abia dupa ce trece de "sita" preliminara, chemam omu' si-l punem la test.

Mergi la inceput