Aspirante optimiste > 20 ani (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

suuuuuuuuuuuuuuuper!!!
sper sa avem puternici!!!

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Eu mai am o nelamurire... dehh asa sunt fetele tinere si nepricepute. Ovulatie am avut pe 15.06 ampe 14, 15, 16 si 18de ce sa spun ne si place , iar senzatia de umezeala persista si acumcand mai am o sapt pana la urmatorul cm(exact 7 zile), o umezeala f mare, mucusul intr-adevar s-a schimbat dar umezeala inca e.
Este normal sa persiste pana la urmatorul cm?
Sa nu radeti de mine, dar asa sunt eumai insistenta.
Maria, aspiranta la

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maria eu si acum am o umezeala,asa au femeile insarcinate

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Maria eu si acum am o umezeala,asa au femeile insarcinate

anca 19+

Maria
poze

As putea spera si eu ca astept un Oare? Ar putea corpul meu sa fie asa dragut si sa-mi zica asta?Cred, nu sigur, am luat-o raznaar trebui sa imi revin.

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

ce mai faceti fetele?
nu am mai intrat de mult......
astept si eu .....poate vine bebe
va pup pe toate....

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva cu rezultatul la niste analize? Nu prea stiu sa le interpretez. Precizez ca din prima zi a ciclului pana in ziua a 12-a am luat branca ursului, ne dorim f mult un copil si incercam de 1 an. Rezultate analize in ziua a 21-a: PROGESTERON 16.9, PROLACTINA 10.71 si TSH 1.1892. Ajutati-ma!! Ca m-a bagat in ceata ca in dreapta scrie niste limite pe langa altele la f.luteala: 1.2-15.9ng/ml si sarcina trim.1: 2.8-147.3ng/ml. Care a situatia reala? Sunt gravida? Ar fii cea mai mare bucurie. Ajutati-ma, va rog!! Multumesc.

Mergi la inceput

sper sa afli raspunsul cat mai curand la framantarile tale. din pacate, eu nu ma pricep deloc la analize.
daca esti foarte nerabdatoare, da o cautare pe net...valori normale progesteron....de exemplu..ma gandesc si eu ca poate gasesti ceva...poate chiar de pe site-ul asta, ca sigur fetele au mai discutat despre asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

buna seara fetele. acum m-am intors de la servici.
claudina, sper sa fie bebe, pe bune, ar fi fain sa veniti toate fetele aici sa-l botezam pe-l mic!
marryann, iubita, n-am apucat sa vorbesc cu tine azi pe forum, dar ti-am lasat mesaje pe messenger ieri seara. citeste-le. nu stiu daca mi-o iesi testul pozitiv vineri, nu prea am incredere in clear blue, pana si ancai i-a iesit negativ.
bun venit printre noi dincomaria! sper sa fii deja gravi! si eu am o scurgere foarte umeda si o am de 2 saptamani, imediat dupa ce am ovulat si inca se mentine. vad ca si anca inca o are. deci, poate, poate e bebic si la tine si la mine! sa dea bunul D-zeu! si sa fie bebic la toate fetele!

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

bine ai venit pe forum si tie super98! nu stiu sa-ti raspund la aceste analize, dar ar fi grozav sa fii gravi! dar ce simptome ai?

mt

Mergi la inceput

irene, mama, cat e ceasul la tine??
bine, ca si la noi e destul de tarziu si eu nbantui pe net...

Mergi la inceput