Aspirante optimiste > 20 ani (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

uite ca tikerul meu arata ca azi ovulez sau am ovulat!!
si chiar am simtit azi o intzepatura cam 1 minut in dreptul ovarului drept. voi ce credeti, sa fi fost ovulatie??
temperatura a fost 36,2, fata de 36,1 ieri, de maine ar trebui sa creasca foarte mult, nu??
test de ovulatie nu am mai facut ca am luat decat 3 si le-am epuizat:)
si ca sa intaresc ce am zis in mesajul trecut, sa va povestesc ce ma framanta: am zis ca facem din 2 in 2 zile...dar intervine intrebarea nr.1- din 2 in 2 zile de cand??? sa fie de cand incepe perioada fertila....dar cand incepe?? (deja a doua intrebare)
am facut in luni seara si urma sa facem asta seara, dar...m-a chinuit aseara intrebarea nr.3: daca maine ovulez si e prea tarziu daca facem seara?? asha ca aseara am , deci nu am mai tinut cont de una da si alta ba...si apare alta intrebare acum, nr. 4: daca nu erau suficient de puternici aseara???
si da, ati ghicit, de azi intrebarile nu mai vin cate una pe zi, ci vin este, sau nu este bebe?? am ovulat sau nu?? sa beau ceai de napraznic, sau nu??...

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

nu, n-ai ramas singurica

Ma gandeam ca ati disp. Ai mai gasit ceva despre pregnyl 10000?

Maria, aspiranta la

Visand la un bb...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudinna

uite ca tikerul meu arata ca azi ovulez sau am ovulat!!
si chiar am simtit azi o intzepatura cam 1 minut in dreptul ovarului drept. voi ce credeti, sa fi fost ovulatie??
temperatura a fost 36,2, fata de 36,1 ieri, de maine ar trebui sa creasca foarte mult, nu??
test de ovulatie nu am mai facut ca am luat decat 3 si le-am epuizat:)
si ca sa intaresc ce am zis in mesajul trecut, sa va povestesc ce ma framanta: am zis ca facem din 2 in 2 zile...dar intervine intrebarea nr.1- din 2 in 2 zile de cand??? sa fie de cand incepe perioada fertila....dar cand incepe?? (deja a doua intrebare)
am facut in luni seara si urma sa facem asta seara, dar...m-a chinuit aseara intrebarea nr.3: daca maine ovulez si e prea tarziu daca facem seara?? asha ca aseara am , deci nu am mai tinut cont de una da si alta ba...si apare alta intrebare acum, nr. 4: daca nu erau suficient de puternici aseara???
si da, ati ghicit, de azi intrebarile nu mai vin cate una pe zi, ci vin este, sau nu este bebe?? am ovulat sau nu?? sa beau ceai de napraznic, sau nu??...

Claudinna, am si eu o intrebare: cam cat ar trebui sa fie TB ca sa determine prezenta unei sarcini daca s-a produs minunea?

Maria, aspiranta la

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maria eu inainte sa fiu insarcinata,dupa ovulatie aveam 37.1 max ,iar in luna in care am ramas am avut 37.3.Acum tu trebuie sa o iei macar 2 luni la rand ca sa vezi cum stai.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Maria eu inainte sa fiu insarcinata,dupa ovulatie aveam 37.1 max ,iar in luna in care am ramas am avut 37.3.Acum tu trebuie sa o iei macar 2 luni la rand ca sa vezi cum stai.

anca 19+

Maria
poze

Multumesc de raspuns Anca, eram curioasa. Am facut stimulare cu clostilbegyt + pregnyl luna asta si eram curioasa daca TB mi-ar spune mai repede daca sunt sau nu . Ce sa ii faci sunt tare nerabdatoare si ma simt uite asa
Maria, aspiranta la

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Te inteleg prea bine dar eu zic ca daca este prima luna cand iei temp nu prea poti sa iti dai seama ca nu ai cu ce sa faci comparatie.Spun asta ptr ca sunt fete care au temp si de 37.3 si totusi le vine CM.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Te inteleg prea bine dar eu zic ca daca este prima luna cand iei temp nu prea poti sa iti dai seama ca nu ai cu ce sa faci comparatie.Spun asta ptr ca sunt fete care au temp si de 37.3 si totusi le vine CM.

anca 19+

Maria
poze

Ata e! Nu am ce face decat sa astept pana sapt viitoare si sa imi fac un test de sarcina atunci.
Oricum mersi de ajutor Anca!
Maria, aspiranta la

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

uite ca ti-a raspuns anca, ca ea chiar are experienta cu asta
la mine pana cum, temperatura cea mai mare a fost 36,8, dupa ovulatie si asta este a 3-a luna de cand imi iau temp.
atat ca am si zile lipsa prin grafic, ca a trebuit sa ma trezesc f devreme, sau aveam colege de camera si nu-mi permiteam sa-mi bipaie termometrul:))
acum am constatat ca mi-a aparut si mucusul:))) ce fericita as fi sa fie bebe!!!!!! cred ca as avea gura pana la urechi!!!:))
acum sunt in dubiu, sa mai si asta seara?? adica sigur am ovulat azi!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudinna

uite ca ti-a raspuns anca, ca ea chiar are experienta cu asta
la mine pana cum, temperatura cea mai mare a fost 36,8, dupa ovulatie si asta este a 3-a luna de cand imi iau temp.
atat ca am si zile lipsa prin grafic, ca a trebuit sa ma trezesc f devreme, sau aveam colege de camera si nu-mi permiteam sa-mi bipaie termometrul:))
acum am constatat ca mi-a aparut si mucusul:))) ce fericita as fi sa fie bebe!!!!!! cred ca as avea gura pana la urechi!!!:))
acum sunt in dubiu, sa mai si asta seara?? adica sigur am ovulat azi!!

Claudinna de ce nu?
Mie dr mea nu mi-a pus interdictie. Citez"Presteaza cat de des poti" Asa ca treci la doar nu ai nimic de pierdut!

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Clau daaaaa si diseara ca nu strica

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput