Aspirante optimiste > 20 ani (118)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

hei, clau, esti inca aici! ce bine-mi pare ca nu sunt singura! aici este o ora inainte fata de romania. din octombrie vor fi 2 ore inainte.

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

ali bia, iti tin pumnii stransi sa vezi dublu in fata ochilor cat de curand!
claudina, succes la conceperea bebelui!

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

merci, dar daca a fost sa fie....de acum luna asta nu mai am ce sa fac:)))
sper totusi sa fie!!
eu te astept pe tine sa vii cu testul pozitiv cat mai curand!!! pana la mine mai e!! dupa 1 iulie ar trebui sa-mi vina, cam pe 4 cred...
acum ma duc la culcare ca maine o iau de la capat...la mine e greu ca ma trezesc dimineata devreme...
noapte buna!!

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

elara, multi de tot si sper sa iti revii cat mai repede.e foarte greu sa astepti, sa ai rabdare, sa simti ca e ceva in burtica... e greu... si mie mi-a fost greu cand, dupa a doua sarcina pierduta, doctorita mi-a spus sa astept un CM -mie mi s-a parut o eternitate-, ciclul a venit abia la 36 de zile, apoi am mai avut de asteptam rez de la analize, crede-ma le-am facut cat s-a putut de repede, dar unele dureza asa mult... si asa am pierdut inca o luna. apoi am terminat cu mersul la stomatolog ca dupa a doua sarcina au inceput dintii sa mi se macine in gura. si am mai pierdut aproape doua saptamani. deja simteam ca nu o sa mai termin niciodata. si asa am ajuns in a doua luna, in perioada fertila cand toate testele de ovulatie nu au aratat ca as fi ovulat. m-am luat dupa TB si am avut noroc. crede-ma, pana cand am ovulat nu am incercat sa fac bb din motivele de mai sus, dar in ziua ovulatiei am incercat de doua ori si cred ca m-am rugat tot timpul, nu stiu, s-o fi saturat DD sa ma tot rog, sa ma tot plang. cand iti doresti ceva, viata e doar o asteptare...acum nu sper decat sa fie bine, sa-mi tin si eu bb in brate, sa fie sanatos, ca de restul ne ocupam noi, parintii. draga mea, niciodata nu se va termina cu incertitudinile, cu asteptarea prelungita, parca fara sfarsit... nu incerc deloc sa te descurajez, vreau doar sa te pregatesc pentru ce va urma.vor fi perioade de sperante,alternand cu cele de tristete si dezamagire. iti doresc sa ai grija de tine, sa ramai graviduta cat de repede si totul sa mearga fff bine! ma rog pentru tine sa ti se indeplineasca visul.
Roxanici, draga de tine, tu intotdeauna ai fost tare pe pozitii si le-ai incurajat pe fete.tu cum mai esti, insa?
marryan, si pentru tine, draga mea.esti bine? curaj, iubita, trebuie sa vina barza si la tine!
irene, iti tin pumnii pentru cand vei repeta testulla fel si tie, maryb!
diaconmaria,bine ai venit, sedere cat mai scurta!iti tin pumnii pentru cand va veni timpul sa faci testul(eu nu ma pricep cand trebuie facut daca ai facut 10000, habar n-am)!
ioanara, stai linistita ca (vorba sotului meu) dupa CM ce urmeaza? OVULATIA...
anca, mariei! hai, bine si tie sa nu te superi!
tuturor, dragele mele, va citesc in fiecare zi, dar de vreo trei zile nu stiu ce am, sunt foarte nervoasa... ma cam cert cu toata lumea si mi se pare ca fiecare are ceva cu mine: azi m-am certat cu doi agenti imobiliari care, asa am avut senzatia, ma luau "din gara",in schimb ei habar n-aveau de nimic... si-apoi m-am certat cu o farmacista care imi dadea vitamina E in loc de Vit E forte pe prospectul scrie ca e si pt Doamne fereste! avort.iar la vit. E scrie ca nu e recomandat in sarcina. ea insista ca sunt la fel si atunci i-am trantit ca asa mi-a dat dr si doar n-o sa ma iau dupa o incuiata de farmacista care doar vrea sa faca vanzare... fetelor, am luat-o razna raaaaau de toooot... nu stiu ce sa ma fac. si scuze ca m-am intins asa mult.

Marina, o in 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Diaconmaria,
am gasit la o discutie mai veche de aici (nu cea la care ma gandeam eu, dar cred ca raspunsul e acelasi) ca pregnylul de 5000 UI se elimina in 10 zile iar cel de 10 000 UI in 2 saptamani. Sper sa fie asa, daca mai sunt si alte optinii le asteptam.
O zi buna va doresc, plina de optimism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Diaconmaria,
am gasit la o discutie mai veche de aici (nu cea la care ma gandeam eu, dar cred ca raspunsul e acelasi) ca pregnylul de 5000 UI se elimina in 10 zile iar cel de 10 000 UI in 2 saptamani. Sper sa fie asa, daca mai sunt si alte optinii le asteptam.
O zi buna va doresc, plina de optimism

Mersi mult Oana, deci nu imi ramane altceva de facut sa astept sa imi vina rusii sau sa nu imi vina... Cred ca varianta a 2-a o astept mai exactPe 27 ar trebui sa vina cm deci mai trebuie sa am putintica rabdare ca sa vad daca e sau nu un.
Iti doresc si tie o zi cat ma placuta si iti daruiesc o
Maria aspiranta la

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata!!!! Hop si eu la raportat azi ca am cu ce sa ma laud

in primul rind vreau sa va multumesc la toate fetele pu incurajare si cuvinte frumoasa..irene,Teo, caludinna si restul fetelor sunteti minunate....si crede ti ma ca sigur va veni bb la noi toate

irene eu azi dimineata am vazut mesajele tale pe mess ca am avut aseara oaspeti defapt pu toata saptamina am oaspeti asa ca nu o sa pot intra des sa va scriu dar de citit o sa va citesc... o sa ti scriu pe email...

eu azi m-am trezit la 5 dimineata si imi era fr greata....repejor mam ridicat din patuti sa mi iau portia de apa plata care o beau in fiecare dimineata si cind colo nu puteam nici sa o miros...ce o fi avind apa...si parca tot nu vreau inca sa ma intuziasmezi prea tare ca na pe urma o sa trebuiasca sa veniti vreo una sa mi turnati un butoi de apa rece ca sa mi revin

super98 bine ai venit pe la noi si iti doresc sa ti indeplineasca DD toate dorintele mai ales BB!!! imi pare rau dar nu pot sa ti explic rezultatele ca nu ma pricep

Fetelor va doresc o zi cit mai frumoasa astazi, va pupicesc pe toate fara execptie!!!
nepotelul meu face azi tre lunite si avem serbare in familie
va pup pe toate

marryan

http://tt.lilypie.com/asC4p3.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Fetelor,
'Neata! Stiu ca sunt foarte matinaladar asta e... Va mai necajesc cu o intrebare, ca eu is mai si nu pricep Pot sa-mi fac b-hcg la 11 zile de pregnyl, adik cu 3 zile inainte de presupusa data a cm? Stiu ca sunt insistenta da ce sa fac?

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

pfuuuuu, ati scrie ieri nu gluma...citesc de o ora!!
NEATZA ASPIRANTELOR! BUN VENIT NOILOR ASPIRANTE, PUP DULCE PE BURTICOASE!
la mine TB azi deja a scazut la 36,9...asa ca invazia pieilor rosii ma paste cat de curand!!!
va poop

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Diaconmaria, mi se pare cam devreme, poate mai rabzi putin, caci mai apoi deceptia e mare...si dubla. Caci daca faci acum si iese -, ramii dezamagita si speri ca ai facut cam devreme testul, apoi faci peste 3 zile si iar ramii dezamagita daca e -. Dar eu iti doresc sa fie ++++!!!

Mergi la inceput