CONCEPTII GRESITE DESPRE ISLAM
Raspunsuri - Pagina 28
conchita spune:
quote:
Originally posted by anca74quote:
Originally posted by conchita
iti mai dau inca un motiv de ras: libertatea de exprimare e un drept consfintit de lege (cam crestina tara in care locuiesc si care are asemenea legi blasfemiatoare), deci mai usor cu bagatul pumnului in gura, ca nu vorbesti cu musulmance aici sa te asculte orbeste doar ca esti barbat, sau de frica ccc ca le tai capul.
Buburuza noastra
io
http://tac.families.com/ezb/874526.png
hehe, stai ca vine xenocidu acuma cu citat din Biblie ca barbatu e capul si femeia gatul, crezi ca nu stiu ca am facut fericiti doi deodata? :-))
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
maryam spune:
Ok, am inteles...
La faza cu muncitul, norocul meu e ca am spatar la scaun...nu de alta, dar asa ca si cultura generala, de curand am lasat sapa ca ma obosea munca fizica, asa ca m-am apucat de munca patriotica, doar doar mi-o creste IQ-ul.
Originally posted by maryam
In contextul ultimelor zile si cu tristete o spun a ultimelor "discutii" cred ca cel mai potrivit mod de a prezenta o religie necunoscuta pentru multi decat prin intermediul unei mediatizari din nefericire incorecte si bazata pe neadevaruri este acela de a incepe in acest demers cu ceea ce este gresit spus despre ea!
Mai odihneste-te, relaxeaza-te, o fi job-ul solicitant ca eu care tai frunza la caini si am o viziune mai ampla (datorita naturii!) tot nu vad unde era luminarea creierelor??????? La prezenta te referi?
Mergand pe un rationament logic dc iti arat o cratita cam ce fac din punctu` tau dvd?
Cultura POSTARII REF LA ISLAM facuta de conchita tot de la scolile alea doua s-a dobandit?
Nu de alta, dar lipsindu-mi respectivele referinte, ma declar multumita.
Am inteles motivul participarii ei si a altor super cunoscatori la acest topic. Pur informativ. Scuze, ptr lipsa suf si pref ixelor.
Va doresc o duminica linistita si...frematare placuta.
"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"
xenocid spune:
T = 0;
quote:
am negat eu mostenirea culturala si stiintifica a lumii arabe???
T - 15 minute:
quote:
ti-ai fi numarat degetelele acuma cu abacul daca te-ai fi lasat pe seama islamului legat de dezvoltarea stiintei si a culturii
Acu de curiozitate? La nici una din alea doua scoli nu te'au pus sa citesti Alexandru Macedonski?
Ia uite ce frumos:
Pustia l-asteapta in largu-i s-o treaca...
Prin prafu-i se-nsira camile si cai,
Se mistuie-n soare Bagdadul, si piere,
Mai sters decat rozul de flori efemere,
Mai stins decat visul pierdutului rai.
hannen spune:
Valentina,noi avem o garantie ca nimic din ce a fost revelat nu a fost schimbat,cuvintul lui Allah,promisiunea Lui de a-l pastra intact.
In afara de acest lucru,care e valabil doar pt. noi ,banuiesc,Profetul l-a primit in inima,Dumnezeu nu l-a lasat sa-l uite si mereu l-a recitat companionilor sai care l-au memorat si notat in acelasi timp .Ei il recitau Profetului si el ar fi stiut daca ceva era gresit.Plus ca Profetul il recita lor,mereu si mereu acelasi lucru ,ar fi vazut daca era gresit undeva ,ceva.
cit despre hadisuri,vorba lui maryam,s-au fabricat si inca se mai fabrica banuiesc,ca pe banda!
Putem sa verificam autenticitatea lor verificind lantul de transmitatori dar si comparind "spusele hadisului" cu cele ale Coranului.Daca hadisul contrazice intr-un singur punct minuscul Coranul,atunci el este fals.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
conchita spune:
quote:
Am inteles motivul participarii ei si a altor super cunoscatori la acest topic. Pur informativ. Scuze, ptr lipsa suf si pref ixelor.
suferi de pacatul vanitatii. faptul ca tu ti-ai arogat aptitudini de profesoara nu inseamna ca si ceilalti tre sa accepte asta. eu nu am afirmat niciodata ca ma voi informa de la nickurile x y z de pe forum, nu va cunosc, nu stiu ce credentiale aveti, prin urmare mai degraba consult dictionarele online la care tu m-ai trimis decat sa te creditez pe tine sau balivernele de definitii avansate de samer.
deci, nu, nu am venit sa ma informezi tu legat de islam, sunt gata informata. am venit sa va contrazic, ca stiam dinainte ce-o sa spuneti. mai ales la faza aia ca avem acelasi Dumnezeu sau ca voi il recunoasteti pe Iisus.
quote:
Va doresc o duminica linistita si...frematare placuta.
te-a luat valul, azi e sambata.
Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line
valentinag spune:
Maryam,pentru ca te stiu,stiu cum esti te cred cand spui ca tu esti musulmanca si atat!Dar,....cei mai multi musulmani sunii,ii desconsidera pe shia si pe oricare altii,stii foarte bine!Pentru ei doar sunii sunt cei buni,ailalati sunt devieri ale islamului!Nu-mi spune nu,ca citesc Rasarit de multa vreme si am vazut/citit cu ochii mei!
Cat despre hadise,cei care incearca sa le falsifice,ce sunt?Ma refer daca sunt musulmani sau nu,si in ce scop o fac!Din considerente personale,au ceva de castigat sau ce?
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
maryam spune:
dupa o zi obositoare de munca vorba domnului Samer unele mesaje chiar ca iti aduc mult bine.
Inshaa ALLAH o sa revin la desfasurator, sper doar ca cineva sa aiba disponibilitatea de a isi gasi un loc mai bun decat acesta ptr a isi posta frustrarile, angoasele, apatia...
Dorulet, mi se pare ok mare parte din ce ai spus si nu intentionez nici macar sa iti recomand studiul Coranului, desi ca e interesant atat as vrea doar sa spun, prima pagina a ziarelor sau stirile tv nu sunt chiar punctul forte ptr piatra de temelie a cunosterii unui lucru, oricare ar fi el.
Ptr ca nu a raspuns nimeni, a vazut cineva video-ul cu jihadul sau emisiunea de pe ddtv de azi?
"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"
conchita spune:
quote:
Originally posted by xenocid
T = 0;quote:
am negat eu mostenirea culturala si stiintifica a lumii arabe???
T - 15 minute:quote:
ti-ai fi numarat degetelele acuma cu abacul daca te-ai fi lasat pe seama islamului legat de dezvoltarea stiintei si a culturii
se cam cunoaste ca n-ai avut cu cine combate de cand m-am suparat pe tine, constat lacune de comprehensiune, tremuratu vocii, valuriri de neuroni. unde e contradictia in ce am spus, nene xenocid? catolicii au preluat ce a existat pana la un moment dat in cultura si stiinta araba. ca dupa aia au dat turcii si s-au tinut de 'momente de glorie', vorba ta, deci adios pulberi de stele cu nume arabe.
Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line
hannen spune:
quote:
deci, nu, nu am venit sa ma informezi tu legat de islam, sunt gata informata. am venit sa va contrazic, ca stiam dinainte ce-o sa spuneti. mai ales la faza aia ca avem acelasi Dumnezeu sau ca voi il recunoasteti pe Iisus.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
conchita spune:
quote:
Inshaa ALLAH o sa revin la desfasurator,
cu alte cuvinte, revii la monolog. salam alecu, de dialog n-ai auzit?
Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line