CONCEPTII GRESITE DESPRE ISLAM

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

DA???????????e SAMBATA?
ASA E, AI DREPTATE, CHIAR CA M-A LUAT VALUL.

"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samer spune:

in primul rind imi cer scuze de la ladyJ ca mesajul anterior era adresat lui anca_74.

si nu cred ca trebuie sa sari in sus asa cand eu ti-am cerut frumos sa lasi subiectul mai obiectiv si la locul lui.
parca tu ai scris c-ai invatat la 2 scoli musulmane?!
oare tot acolo te-au invatat ca barbatii musulmani au dreptul sa da in femei fie musulmance sau nu? ai mila de cuvintele care le irosesti degeaba si fara sens. dar cred ca te ataci singura de fiecare data , sarac e sufletul uman cand e ratacit si fara indrumare.
Am citit ce zice in regulament si cred ca l-ai incalcat tu cand ne-ai acuzat in halul acest.
cred ca cea mai buna solutie e sa fi neglijata tot cu mesajele tale cel putin asta am sa fac eu.

de fapt BYE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

CAT DESPRE ALECU????????????
CINE E ALECU????????

Oricum te rog cand ai timp, spune-mi ce bobi folosesti ca sa imi incerc si eu norocul.
Am vazut ca ai niste capacitati para...

"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

T=0

quote:
Originally posted by maryam
prima pagina a ziarelor sau stirile tv nu sunt chiar punctul forte ptr piatra de temelie a cunosterii unui lucru, oricare ar fi el.

T=15 secunde

quote:
Ptr ca nu a raspuns nimeni, a vazut cineva video-ul cu jihadul sau emisiunea de pe ddtv de azi?

:-)))))

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Maryam,pentru ca te stiu,stiu cum esti te cred cand spui ca tu esti musulmanca si atat!Dar,....cei mai multi musulmani sunii,ii desconsidera pe shia si pe oricare altii,stii foarte bine!Pentru ei doar sunii sunt cei buni,ailalati sunt devieri ale islamului!Nu-mi spune nu,ca citesc Rasarit de multa vreme si am vazut/citit cu ochii mei!
Cat despre hadise,cei care incearca sa le falsifice,ce sunt?Ma refer daca sunt musulmani sau nu,si in ce scop o fac!Din considerente personale,au ceva de castigat sau ce?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Valentina,din cite am citit,musulmanii shia(shia=secta) au niste devieri grave de la dogmele islamului.Nu e obiectul discutiei noastre asa ca nu vreau sa comentez mai mult!
Cit despre cei care fabrica hadise,si musulmanii (diferite secte pt. a dovedi ca ei au dreptate,ca nu gresesc )dar si altii pe care mai bine nu-i numesc in public,pt. a aduce fitna intre musulmani.(hai sa traducem fitna ca un fel de zinzanie,indrumare pe cale gresita...imi scapa traducerea acum)

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

dragele mele, daca pe voi v-or tratat barbatii vostrii cu pumnul in gura (nu dau nume, ca doar e liber oricine sa citeasca marturisirile de pe forum) si acuma "toti barbatii e porci", va inteleg prejudecatile...dar totusi ma consider destul de evoluata si liberala incat sa nu-mi pese de ce fac unii si altii in propria ograda si nici sa nu-i judec...si apoi e suficient sa privesti stirile de la ora 5 sa-ti faci o parere de statutul unor femei, e plina lumea de exemple

anca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Samer
parca tu ai scris c-ai invatat la 2 scoli musulmane?!

doamne fereste, cu scolile ajutatoare se lauda maryam, nu eu. :-))

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bey hannen,ce imi explici mie ce-i aia fitna,crezi ca citesc prin cele locri degeaba?Mai bag si io la cap,cate un cuvant si ce inseamna!Parol

Revenind la oile noastre,la subect,conceptii gresite despre islam:
e adevarat ca in islam,femeia(sotia) este nedreptatita in cazul mortii sotului!Cum se impart bunurile in nefericitul caz?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ache

dragele mele, daca pe voi v-or tratat barbatii vostrii cu pumnul in gura (nu dau nume, ca doar e liber oricine sa citeasca marturisirile de pe forum) si acuma "toti barbatii e porci", va inteleg prejudecatile...

io mai citesc la In unu sau doi si nu am vazut nici o fata de la topicul asta sa marturiseasca asa ceva. daca nu dai nume si linkuri, adica daca nu aduci dovezi, permite-mi sa consider ca minti si calomniezi. sau te referi la hannen si maryam, caz in care nu ma bag, ca nu le citesc mesajele.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentinag

Bey hannen,ce imi explici mie ce-i aia fitna,crezi ca citesc prin cele locri degeaba?Mai bag si io la cap,cate un cuvant si ce inseamna!Parol

Valentina, si suniti si siitii tot musulmani sunt, nu exista nici o indoiala. ca se considera unii pe altii secta, asta e altceva.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput