CONCEPTII GRESITE DESPRE ISLAM

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by conchita

cat despre negarea realitatii, eu chiar te creditez cu o bruma de cultura generala si nu-mi permit sa te ofensez amintindu-ti public de miscarea iezuita din timpul contra reformei cand au creat scoli, colegii, universitati pe tot cuprinsul europei.

Stai linistitä. Eu uit intr'o saptamânä cât citesti tu intr'o viata. Primele universitati din Europa de Vest au fost in Bologna si Paris ~ 1100 e.n. Depinde daca esti in Bologna sau Paris cand intrebi care dintre ele a fost prima.
De abia atunci au inceput sa traduca scrierile Greciei Antice din araba inapoi in latina. Iar Biserica Catolica a aflat din Almagest de modelul ptolomeic al Sistemului Solar. Iar stelelor le'au pastrat numele arabe.
Poti lua subiectul de la inceput ca am povestit deja despre astea.
Daca tot ce te intereseaza sint povestile de alcoov poti citi doar de aici in colo

nu te dezminti.
am zis eu ca iezuitii au creat primele univ. din europa?
am negat eu mostenirea culturala si stiintifica a lumii arabe???
Biserica catolica a salvat insa, pe langa mostenirea araba, si pe cele greaca si romana. Iluminismul si Renastewrea nu se datoreaza lui ismail. sau tu stii altfel? sau tu ai studiat astronomia la istanbul, caz in care inteleg de ce ai ramas cantonat in adoratia stiintei de acum o mie de ani.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Llaura

quote:

[quote]Originally posted by Llaura

"the sixth pillar of Islam, although it occupies no official status as such in Sunni Islam.[1] In Twelver Shi'a Islam, however, Jihad (Holy Struggle) is one of the 10 Practices of the Religion. It can also be translated as 'To Strive'."

Deci jihadul e una la shia si alta la sunni.

in esenta e acelasi lucru, fie ca e parte din cele 6 practici sau cele 10, fie ca e parte din politica oficiala sau nu. si unii, si altii is musulmani.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:

iar cealalta si-a iesit din era neagra odata cu mesajul de pace al lui Iisus. despre crestinii violenti poti sa afirmi ca nu cunosc si nu au inteles cum trebuie mesajul lui Iisus. in timp ce despre musulmanii violenti nu poti, pentru ca ei aplica intocmai invatatura Coranului si a lui Mohamed.

Dati'mi voie sa va prezint:
Conchita , Isus
Isus, Conchita

Luca 19:

26. Zic voua: Ca oricui are i se va da, iar de la cel ce nu are #351;i ceea ce are i se va lua.
27. Iar pe acei vrajmasi ai mei, care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i in fata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Pentru ca lansat maryam ideea dincolo,vin aici si intreb,unde este locul!Voi puneti mare pret pe faptul ca Profetul era analfabet,ca ideile lui au fost scrise de catre apropiati,ca(virgula)Coranul nu a fost modificat,asa cum a fost Biblia si Tora,de unde stiti ca nu s-a intamplat asta?De unde stiti ca ideile,profetiile nu au fost prost intelese,sau scrise gresit,ca doar Profetul nu avea cum sa verifice,nu stia ca citeasca nu?
Plus de asta,voi (sunni)va ghidati dupa hadise,care sunt relatari a ceea ce facea sau spunea profetul in timpul vietii,nu este posibil ca unele hadise sa nu fie autentice,sa fie total gresite,cum se poate verifica asta?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

1. eu nu sunt sunni si nu sunt nici de acord cu cei care isi atribuie apartenenta la sunni, shia, bla, bla...profetul saaws nu a fost sunni sau alt fel, sunt musulmana si atat.
Dincolo nu am lansat ideea, este doar o curiozitate reala, fara dedesubturi, cunosti parerea mea in leg cu autenticitatea, doream puncte de vedere argumentate, bazate dc vrei din partea crestinilor.
Cat despre faptul ca. Coranul nu a fost modificat am explicat cateva pag mai incolo ca in Turcia este la muzeu primul Coran scris, el este identic si la fel cu cele in araba pe care le am acasa; cand am fost la Medina, in buricul redactarii Coranului, este o cladire impresionanta, dc vezi cum se lucreaza acolo...ramai no comment am avut ocazia sa vad cat de strict se pastreaza litera, harakatul...e ceva impresionant zau asa, desi am cateva sute de poze, nu as reusi sa transmit, dar poate imi fac album ...
Cat despre hadisuri, oooooo sunt o gramada false, mincinoase, unii chiar au aceasta meserie, fabrica hadisuri, alhamdulillah ca altii mai cu mot s-au apucat si le-au strans dupa ani si ani de studiu si le-au bagat in culegeri speciale.
Te pup cu drag.

"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

quote:

iar cealalta si-a iesit din era neagra odata cu mesajul de pace al lui Iisus. despre crestinii violenti poti sa afirmi ca nu cunosc si nu au inteles cum trebuie mesajul lui Iisus. in timp ce despre musulmanii violenti nu poti, pentru ca ei aplica intocmai invatatura Coranului si a lui Mohamed.

Dati'mi voie sa va prezint:
Conchita , Isus
Isus, Conchita

Luca 19:

26. Zic voua: Ca oricui are i se va da, iar de la cel ce nu are #351;i ceea ce are i se va lua.
27. Iar pe acei vrajmasi ai mei, care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i in fata mea.

42. #351;i a zis: "Dac#259; ai fi cunoscut #351;i tu, m#259;car în aceast#259; zi, lucrurile, care puteau s#259;-#355;i dea pacea! Dar acum, ele sunt ascunse de ochii t#259;i.
43. Vor veni peste tine zile, când vr#259;jma#351;ii t#259;i te vor înconjura cu #351;an#355;uri, te vor împresura, #351;i te vor strânge din toate p#259;r#355;ile:
44. te vor face una cu p#259;mântul, pe tine #351;i pe copiii t#259;i din mijlocul t#259;u #351;i nu vor l#259;sa în tine piatr#259; pe piatr#259;, pentru c#259; n-ai cunoscut vremea când ai fost cercetat#259;."

salutari clingonienilor.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samer spune:

Ma adresez aici la Doamna Conchita si Doamna LadyJ , ma faceti sa rad dupa o zi lunga si obositoare de munca.
despre problema cu o crestina practicanta care e saraca luata departe de paharul de vin si friptura aia "superba" de porc , dar de cand um om precticant numai crestin ci si evreu si un in ultimul rand un muslim are voie sa bea si sa savureze carne de porc?!.
te rog sa incerci sa fi mai practicanta!! si sa intreb oamenii de religie adevarati cu putina constiinta ramasa de ceea ce am spus.
mai citeste si tu mai mult despre carnea aia de porc si ce rau ( stiitific vorbind ) poate face unui om???
asta sa nu mai zic de paharul ala de vin unde va poate duce cand sinteti fericiti rau sau suparati rau??!!
Sotia mea practica religia sa cind are possibilate,sarbatoreste cand aveti sarbatori si primeste si cadouri de sarbatori daca va intereseaza sa stiti.
Nu e frumos si nici nu e civilizat ce spuneti acolo.

doamnelor si domniilor , Jihadul inseamna pe scurt :
1- sa aperi numele si unicitate lui ALLAH
fie prin razboi dus de sheful satului islamic fie prin discutii si vorbe sau in inima ( adica sa nu fi de accord cu ce se intampla in numele islamului sau contra).
2- sa aperi religia si mesajul de tine in primul rind prin a nu strica sensul si valoarea islamului pentru beneficiile tale personale.
3- Jihadul poate fi si misiuniile zilnice cum ar fi : munca pentru a intretine familia, a ajuta un alt musulman can are nevoie, sa nu raspunzi la un atac sau o rautate prin alt atac ci sa ierti cat se poate pana cand intra unicitatea lui ALLAH si demnitatea Profetii lui Si cartiile in mijloc.

sint o gramada de feluri in care pot explica Jihadul, chiar va doare acest cuvint asa de mult?
Doamnelor cine nu e interesat de religia musulmana e rugat sa sta linistit ca nu vrem sa-l deranjam dar nici sa nu ne deranjeaza cu toate feluri de scuze ca vrea sa stie de ce nu stiu ce....

va rog in numele musulmaniilor chiar daca nu-i reprezint pe toti sa lasati subiectul sa se decurga asa cum trebuie!!

P.S: Maryam te rog sa termini ce ai inceput fiidca e tare frumos si respectabil fata de musulmani si nemusulmani ..
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

doruletz,pai daca ziarele nu ar mai baga cite o "bomba" care sa ridice parul pe spinare,ar da faliment
Si ce titluri gasesc!Acum tapul ispasitor pt. tot ce se intimpla in lume,motivul pt. razboaie ...e islamul.
Daca am disparea noi ar fi grele,in capul cui sa se sparga toate oalele?

Si vezi,oricum am da-o noi tot nu va convine.Ca nu facem nimic.Cind vi se arata ca uite facem,schimbati foaia,eiiii dar nu-i de ajuns.

Si tot asa...

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Samer

Ma adresez aici la Doamna Conchita si Doamna LadyJ , ma faceti sa rad dupa o zi lunga si obositoare de munca.
despre problema cu o crestina practicanta care e saraca luata departe de paharul de vin si friptura aia "superba" de porc , dar de cand um om precticant numai crestin ci si evreu si un in ultimul rand un muslim are voie sa bea si sa savureze carne de porc?!.
te rog sa incerci sa fi mai practicanta!! si sa intreb oamenii de religie adevarati cu putina constiinta ramasa de ceea ce am spus.
mai citeste si tu mai mult despre carnea aia de porc si ce rau ( stiitific vorbind ) poate face unui om???
asta sa nu mai zic de paharul ala de vin unde va poate duce cand sinteti fericiti rau sau suparati rau??!!
Sotia mea practica religia sa cind are possibilate,sarbatoreste cand aveti sarbatori si primeste si cadouri de sarbatori daca va intereseaza sa stiti.
Nu e frumos si nici nu e civilizat ce spuneti acolo.

doamnelor si domniilor , Jihadul inseamna pe scurt :
1- sa aperi numele si unicitate lui ALLAH
fie prin razboi dus de sheful satului islamic fie prin discutii si vorbe sau in inima ( adica sa nu fi de accord cu ce se intampla in numele islamului sau contra).
2- sa aperi religia si mesajul de tine in primul rind prin a nu strica sensul si valoarea islamului pentru beneficiile tale personale.
3- Jihadul poate fi si misiuniile zilnice cum ar fi : munca pentru a intretine familia, a ajuta un alt musulman can are nevoie, sa nu raspunzi la un atac sau o rautate prin alt atac ci sa ierti cat se poate pana cand intra unicitatea lui ALLAH si demnitatea Profetii lui Si cartiile in mijloc.

sint o gramada de feluri in care pot explica Jihadul, chiar va doare acest cuvint asa de mult?
Doamnelor cine nu e interesat de religia musulmana e rugat sa sta linistit ca nu vrem sa-l deranjam dar nici sa nu ne deranjeaza cu toate feluri de scuze ca vrea sa stie de ce nu stiu ce....

va rog in numele musulmaniilor chiar daca nu-i reprezint pe toti sa lasati subiectul sa se decurga asa cum trebuie!!

P.S: Maryam te rog sa termini ce ai inceput fiidca e tare frumos si respectabil fata de musulmani si nemusulmani ..
Va multumesc.

c'est la vie

samer, daca ai fi citit regulamentul la inscriere ai fi aflat cu surprindere ca esti membru cu drepturi egale celorlalti membri si n-ai primit mult doritele atributii de cenzor pe zona.

iti mai dau inca un motiv de ras: libertatea de exprimare e un drept consfintit de lege (cam crestina tara in care locuiesc si care are asemenea legi blasfemiatoare), deci mai usor cu bagatul pumnului in gura, ca nu vorbesti cu musulmance aici sa te asculte orbeste doar ca esti barbat, sau de frica ccc ca le tai capul.

Ajutati-o pe Diana
Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

quote:

iti mai dau inca un motiv de ras: libertatea de exprimare e un drept consfintit de lege (cam crestina tara in care locuiesc si care are asemenea legi blasfemiatoare), deci mai usor cu bagatul pumnului in gura, ca nu vorbesti cu musulmance aici sa te asculte orbeste doar ca esti barbat, sau de frica ccc ca le tai capul.

Buburuza noastra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by hannen

doruletz,pai daca ziarele nu ar mai baga cite o "bomba" care sa ridice parul pe spinare,ar da faliment
Si ce titluri gasesc!Acum tapul ispasitor pt. tot ce se intimpla in lume,motivul pt. razboaie ...e islamul.
Daca am disparea noi ar fi grele,in capul cui sa se sparga toate oalele?

Si vezi,oricum am da-o noi tot nu va convine.Ca nu facem nimic.Cind vi se arata ca uite facem,schimbati foaia,eiiii dar nu-i de ajuns.

Si tot asa...

hannen, un pic de obiectivitate totusi, io singura am aratat ca exista si altfel de voci in lumea islamica (nu numai printre muslmanii din occident), voi m-ati trimis doar sa citesc coranul. am spus doar ca (inca) nu e destul, ca se poate face mai mult, crezi ca nu am dreptate? faptele acelea exista, ca exagereaza ziarele sau nu, crezi ca e o atitudine constructiva sa le ascundem sub pres si sa continuam sa ne auto-victimizam ? Io zic ca nu, dar sigur, dar e dreptul tau sa ai alta parere

Mergi la inceput