CONCEPTII GRESITE DESPRE ISLAM

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Hannen, nu ai pentru ce-mi multumi. Cu placere. Am citit mult si de demult, nu doar de acum. Printre multe alte subiecte care m-au interesat.

Ba da,chiar meriti si o
Stii,nu mare mi-a fost mirarea acum vreo 2 luni cind am aflat (tot asa in sapaturi) ca Jermaine Jackson s-a convertit la islam in 1989!
Aia chiar a fost o surpriza pt.ca nici macar nu banuiam ,nici prin cap nu-mi trecea o asa idee.

pt. cine nu crede,the proof

http://www.youtube.com/watch?v=8wzFW1D1MII&mode=related&search=

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samer spune:

Dar musulmanul casatorit cu o crestina n-are nimic de spus?
de ce oare n-am obligat-o pe sotia mea sa fie musulmanca? si de ce traim fara probleme mai ales ca traiesc linga familia mea musulmana?!

oare cazul nostru e singurul din lume, anca_74?

te rog sa nu aduni lumea intr-o singura palma! si cum ti-a zis hannen, cine isi schimba religia atunci schimba si modul lui de viata, gandirea si chiar iubirea fara sa vrea ..

dar cei care-i schimba pentru alt Om numai pentru a-l castiga pe acela, eh atunci vai de capul lui !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Llaura
Conchita, nu ma pricep sa te contrazic dogmatic, dar nu pot sa cred ca milioane de oameni, timp de mii de ani isi cauta mantuirea kilarindu-i pe altii; am mai multa incredere in natura umana decat atat.

inseamna ca nu ai citit coranul sau nu cunosti definitia jihadului...

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samer spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by Llaura
Conchita, nu ma pricep sa te contrazic dogmatic, dar nu pot sa cred ca milioane de oameni, timp de mii de ani isi cauta mantuirea kilarindu-i pe altii; am mai multa incredere in natura umana decat atat.

inseamna ca nu ai citit coranul sau nu cunosti definitia jihadului...

Ajutati-o pe Diana

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

se vede de departe ca nici tu, si din ce ai citit n-ai inteles adevaratul mesaj
tocmai ce au explicat mai devreme ameera, maryam si hannen...te rog citeste-le postarile ca sa aiba sens dialogul nostru si sa nu ne repetam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Asta cu aducerea in discutie a lui Stefan cel Mare si a faptului ca s-ar rasuci in mormant la vederea romancutelor convertite la islam o sa devina antologica Pe langa faptul ca denota o viziune distorsionata, idilica, asupra istoriei, mai e si de o hilaritate crasa.
In rest, tot respectul pentru cei care se regasesc si se simt impliniti intr-o religie sau alta, intr-un cult sau altul. Daca am incerca sa ne traim viata dupa principiul "traieste si lasa-i si pe ceilalti sa traiasca", sunt convinsa ca lumea ar fi un loc mai bun.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Eu sincer chiar nu vad nimic rau in a te converti fie doar si pentru a fi alaturi de sotul/sotia ta. Stiu cazul unui danez care s-a convertit la Islam doar pentru a se putea casatori cu o iranianca. Dupa 1 an de viata in Iran s-au mutat in Danemarca. Nici unul nu este religios; ori in fine, doar ea isi face rugaciunile!!
Ceea ce e mai putin de inteles pentru mine, e de ce dez-convertirea (de islam) e considerata pacat de moarte??? (nu stiu daca in toate tarile musulmane este asa, insa in Malaiezia, musulmanii sint condamnati la moarte daca renunta la religie ori isi schimba numele muslman! De ce???
Si mai am o intrebare pe care mi-am ridicat-o in urma lecturilor mele din autori musulmani; cum este vazut/apreciat Occidentul si valorile lui in tarile musulmane?? (Nu stiu de ce am senzatia ca si aici ar fi o explicatie pentru clashul asta teribil dintre crestini si musulmani!!)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by lilianasoare

Asta cu aducerea in discutie a lui Stefan cel Mare si a faptului ca s-ar rasuci in mormant la vederea romancutelor convertite la islam o sa devina antologica Pe langa faptul ca denota o viziune distorsionata, idilica, asupra istoriei, mai e si de o hilaritate crasa.

Da' Mihai Viteazu saracu'? Dupa ce l'a scurtat Basta cu un cap, ce durere pe el sa vada astazi atatea cupluri româno-maghiare!
In plus Mihai Viteazu' are si o alta problema: daca vrea sa se rasuceasca in mormant trebuie sa o faca in doua locuri deodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Samer
si de ce traim fara probleme mai ales ca traiesc linga familia mea musulmana?!dar cei care-i schimba pentru alt Om numai pentru a-l castiga pe acela, eh atunci vai de capul lui !!!
c'est la vie

probabil traiti fara probleme fiindca nu e o crestina practicanta.Si probabil fiindca ea cedeaza in multe.De exemplu, presupun ca nu mananca fripturi de porc in casa,sau nu bea un paharel de vin, ca sa nu te supere, sau ,mai politicos zis "din respect pentru tine".Din acelasi motiv probabil nu insista sa cresteti copiii in religia crestina,ci in cea musulmana, cum doresti tu,si asa mai departe.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Da' Mihai Viteazu saracu'? Dupa ce l'a scurtat Basta cu un cap, ce durere pe el sa vada astazi atatea cupluri româno-maghiare!
In plus Mihai Viteazu' are si o alta problema: daca vrea sa se rasuceasca in mormant trebuie sa o faca in doua locuri deodata!

Da, mai, dar vezi tu, maghiarii - oricat de pain in the neck ar fi - is crestini, unul la mana; doi la mana, nu ne-au cotropit secole de-a randul si nu ne-au chinuit neamul ca pe hotii de cai. (Desi si asta este discutabil. )
Bietii nostri voievozi, si biata noastra istorie... Asta dovedeste ca nu merita sa te strofoci pentru nimic. Mai bine stai si , si cugeti la inutilitatea tuturor lucrurilor pe lumea asta.

Buburuza noastra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

quote:
Originally posted by Samer

Dar musulmanul casatorit cu o crestina n-are nimic de spus?
de ce oare n-am obligat-o pe sotia mea sa fie musulmanca? si de ce traim fara probleme mai ales ca traiesc linga familia mea musulmana?!

Poate ne spuneti, draga dle Samer, prin ce mijloace necunoscute de mintea crestinilor (ortodoxi, in cazul de fata) reusiti sa le "indemnati" subtil pe aceste femei romance sa se descotoroseasca de religia in care au fost nascute si crescute - cu o usurinta demna de o cauza mai buna - si sa treaca cat ai clipi la islamism?!

Apropo, nu va ingrijoareaza putin aceasta usurinta?! Nu va bate gandul ca poate-poate se vor leapada si de islam cand le va apuca amocul de alta religie? De budism, de exemplu. Ca sa le incerce pe cele mai importante, sa zicem.
Si de ce nu, doar asa sustin majoritatea, ca sunt libere precum pasarea cerului sa faca ce doresc ele de cuviinta?!

Sau nu va ingrijoreaza fiindca aveti dvs. si comunitatea dvs. alte "mijloace" la fel de convingatoare in a le tintui bine acolo s-au varat "singure"?!
E interesant de abordat acest aspect. Parerea mea.

Buburuza noastra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput