Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Mihaela, te inteleg prin ce treci. Si eu eram destul de speriata si mi-era teama sa ma gandesc mai departe. Eu inca sunt rezervata cand e vorba de cumparaturi pentru bebel, dar sotul meu a avut mare incredere de la inceput si imi zice mereu sa am incredere in bebe ca viata e puternica in el. Asa ca incerc si eu sa fiu mai optimista, inca sunt speriata, si sunt foarte atenta la miscarile lui, la eco mi se pare tot timpul ca nu mi se spune chiar tot. Dar stiu ca asa sunt eu mai dusa cu pluta.
Asa ca iti zic si eu sa ai incredere in bebe si cu ajutorul Domnului o sa facem niste bebei sanatosi si voinici.
Lulu77 tu cum o sa faci cu nasterea? Te programeaza sau cand te apuca contractiile dai fuga la Medgidia? Pe mine ma sperie gandul ca poate ma apuca noaptea contractiile si pana ajung la Medgidia dureaza. Dar stiu ca nu se naste asa usor si ca oricum apuc sa ajung la spital.
Madaluta, te-as ruga, daca poti, sa imi faci si mie rost de numarul de fix al d-lui doctor, daca il mai are prietena ta. Eu am mobilul, dar cine stie, poate o sa am nevoie si de fix vreodata.
Fetelor, voi cum faceti fata caldurii? La mine totul e ok pana fac mancare, dar acum fac mancare si simt ca o sa fierb si eu o data cu mancarea aia.
Va pup si va doresc clipe cat mai racoroase!
Carmen 25+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Buna dimineata Constanta!
Nu am mai intrat de mult dar ma bucur sa vad ca lista cu gravidute creste de la o zi la alta.
Andicu desi cu intirziere iti urez si eu nastere usoara,bebe sanatos si mincacios,si refacere rapida.

Yannia uite un ca sa nu mai fi trista.Te inteleg mai bine decit crezi,am fost si eu in aceasi situatie anul trecut cind sotul meu a stat acasa doar 4 luni si nu am reusit sa ramin insarcinata desi anterior am mai avut 2 sarcini.Anul asta mi-am cumparat testerul donna si asa am reusit sa aflu ca ovulatia mea e inainte cu o zi de data la care ar fi trebuit sa-mi vina rusii.Cred ca nu iti strica sa mergi la medicul homeopat dar in acelasi timp cauta un medic ginecolog care sa iti faca si niste analize.Cu siguranta vei intra si tu intr-o zi sa ne anunti ca esti

Pentru ca aveam o menstruatie neregulata (28-40 zile)si pentru ca in prima luna dupa ce a venit sotul meu acasa nu am ramas insarcinata am comandat testerul Donna.nu vreti sa stiti cit de suparata am fost cind am trecut de ziua 14 si eu nu vedeam feriga in microscop,dar surpriza in ziua 28 am avut ovulatia .....si azi sunt posesoarea unui test de sarcina cu 2 liniute.Pe cit sint de bucuroasa pe atit imi este sufletul plin de teama cind ma gindesc la amniocenteza care ma asteapta.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Carmencita ,in cazul in care voi naste natural ( asta imi doresc din toata inima ) voi suna doctorita ,si voi merge la Medgidia .....ajungi in 30 minute maxim ,nu te stresa ,crezi ca nasti asa repede?

Daca nasc cezariana ,cum se prevede pana acum ( eu mica in bazin ,nelatita si bebe mare ) voi fii programata !

31+ si 3 zile

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

ralina ,acum am citi mai bine ,cu atentie ..FELICITARI !

Nu inteleg un lucru insa...de ce ganduri negre si te gandesti deja la amniocenteza?!?!?

31+ si 3 zile

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Lulu77 amniocenteza pentru ca prima sarcina s-a oprit in evolutie iar la a doua sarcina bb a avut malformatii......deci nu am cum sa ocolesc amniocenteza.
Multumesc pentru felicitari.

Mergi la inceput

ralina ,Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea !
Fii optimista ,mai intai nu faci TT sau mergi direct pe amnio ? Si unde o faci ? Banuiesc ca la Bucuresti.
Niste teste genetice sau stiu eu alte teste nu se pot face ? Intreb si eu .......

31 + si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

ralina, FELICITARI!!! Fruntea sus, totul va fi bine. Totul tine de optimism.

yannia, bine ai venit si fii optimista. Si eu m-am chinuit destul si numai sotul meu si peretii casei stiu cum faceam lumanarea dupa fiecare . Nu radeti ca eram disperata si exact cand ma programasem la Bucuresti pentru teste hormonale mai amanuntite, exact cu o zi inainte au aparut doua liniute.

myral, bine ai venit si tu si atunci cand vei vrea informatii iti voi spune cum e cu Spitalul judetean CTA ca deh am stat 3 saptamani internata inainte de a naste. Nu doresc la nimeni acest lucru.

Mada, nu stiu de ce nu se vad pozele. Teroristul meu nu vroia sa doarma si se ridica pe marginea patului, se uita la noi si vroia in pat cu noi. Nu am putut sa il inregistrez ca scotea niste sunete...

Pupici ca ma duc sa ma coc in bucatarie facandu-i papa teroristului apoi bag aeru' ca nu se mai poate.

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Myral bine ai venit,imi pare rau pt contractii,dar daca nu ma insel le ai cam de la inceputul sarcinii,mult nu mai este si-ti vei veda comoara .Nici eu nu am cumparat nimic,bine eu la Amalia cumparasem absolut tot si nu am dat nimic din cele cumparate,sunt la mama acasa.Numai ca eu cumparasem pt fetita si acum se pare ca e baietel,bebe Andrei dar nu e sigur.Tensiunea mea,multumesc lui Dumnezeu este buna,pana acum totul este ok,asa sa fie pana la capat si la mine si la tine,la toate gravidutele.
Eu nu mai pot de caldura ,stau si la etajul 4,daca stua cu geamurile deschise ma doare capul,daca stau prea mult cu aerul ma doare mijlocul,maseaua,cum as da-o nu este bine,si colac peste pupaza sunt si in renovari prin casa.Dar daca ma supar ma duc la mama si las sotul sa se ocupe de tot.

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ralina:bravoooooo!!!
hai spune-ne mai multe..ce ,cum, cand,....lasa gandurile negre...pana la amniocenteza mai sunt destul analize de facut! bucara-te de sarcina si gandeste pozitiv!

Carmencita
Ii voi cere nr prietenei mele, dar pana pe 9 iulie ea este plecata la slatina la parintii ei. cand se va intoarce si daca il mai are, cu cea mai mare placere.sa stii insa k d-l dr nu a fost prea incantat k l-a deranjat pe fix...sotia dansului, chiar a cautat-o in maternitate si i-a facut observatie k a sunat pe privat...
Mai bine il intrebi chiar pe dansul ce se va intampla daca te apuca noaptea si dc nu raspunde la mobil...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

jojo_miha, nu iti face probleme cu hainutzele .
Eu in afara de culoarea roz ,am cumparat pentru bebe LUCA toate culorile (mov ,galben , verde ,portovaliu ,alb ,si chiar si rosu) .
Ma bucur ca tensiunea este ok ,cat despre caldura ...ufff si eu ma chinui cu ea.

31+

Mergi la inceput