Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si mi-am adus aminte :

ANDICU .......galerie pentru maine !
Am retinut bine ,nu ,maine este ziua cea mare ?

Nastere usoara si refacere rapida .

milioane de la mine si pentru bebe Filip de la bebe Luca

31+

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu intrasem de fapt sa va arat ce facem noi pe caldurile astea, dar vestea ralinei m-a luat prin surprindere si am uitat sa va arat marea balaceala

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Multumesc ca m-ati primit printre voi fetelor.Madalina bebe meu este fetita, mai echilibrez situatia pe aici ca sunt multi baietei.Flisa am auzit destule despre spital cat sa ma sperii sper doar sa nu ajung si eu mai devreme din cauza contractiilor. Abia am venit la voi asa ca imi rezerv multele intrebari pt. mai incoloRalina multe felicitari!Yannia eu as incerca toate tratamentele posibile si as face mai multe investigatii.Mihaela ma bucur ca esti bine. Asa si la mine nu mi-au spus ca e sigur sexul dar din ce am vazut eu la eco e fetita clar.Eu stau cu aerul conditionat pe la 22, 23 grade si e bine, incerc sa beau cat mai multa apa.Bafta cu renovarile sa terminati repede ca stiu cum e.Myral29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Madalina superb baietelul tau, se vede ca ii place apa. Pare mai maricel deja sta in picioare de manute la 6 luni.Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!Myral29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ralina!!!!!!

Felicitari!

Andicu, s-a terminat AMR-ul!!!

Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ralina, felicitari!!!!!! Doamne ajuta sa fie totul bine!!!!!!
Madaluta, mi-ai facut ziua mai buna cu pozele lui Darius! Sunteti atat de frumosi!!!!!!!! Avem si noi poze cu Sebi de la ultima plaja, dar n-am acum timp sa le incarc.
Ma bucur ca au mai venit gravidute la noi!
Va pup pe toate! Fugim la plajaaaaaa!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut cu drag Constanta

lulu 77, am vazut ca tu nasti la medgidia cu dr Belcin (sau Belgin?).

Mie medicul de familie mi-a facut recomandarea catre ea, si mai am o prietena care a nascut tot in Medgidia in mai (nu stiu daca cu ea). pe Dr o gasesc doar la ProVita? am programare joi si e prima oara cand vorbesc cu ea.

La eco eu merg la Dr Ciufu, acolo am mers din prima -am vazut ca o recomandati si voi. Maine am vizionare si sper sa-mi dea numai vesti bune.

MAdaluta Darius e un scumpel...

Monica
12+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Fetelor, am fost pana la urma la dr. homeopat. Sincer, sunt cam sceptica in ceea ce priveste metoda homeopata, insa vom vedea ce se va intampla. Mai mult m-a convins faptul ca Angelique a avut rezultate remarcabile. Sper sa functioneze si la mine. Din ce am inteles, a urmat o cura cu injectii cu aloe. Mie mi-a dat mladite de zmeur, mladite de mur si niste pastilute (nu inteleg cum se numesc) care se tin sub limba.Si mi-a mai dat sa fac niste analize:
-estrogeni
-progesteron
-FSH,LH
-T3, T4, TSH
-electroforeza.
Daca v-ati mai intalnit cu aceste analize, va rog sa-mi spuneti cate ceva despre ele. D-na dr. a spus ca nu conteaza ziua cand sunt facute. Eu stiam ca se fac in anumite zile ale CM-lui.
Am citit pe forum ca ar mai trebui facute si prolactina si estadiol. Sau aceste doua analize coincid cu cele de mai sus? Luminati-ma si pe mine, va rog!
Maria08, multumesc pentru sprijin, incerc sa gandesc pozitiv, insa uneori simt ca ma lasa puterile.
Madaluta, cu programul sotului e mai dificil si pe langa asta, sunt si eu nevoita sa lipsesc din cand in cand din tara.
Inca nu m-am apucat sa iau Duphaston, astept sa fac intai analizele, pentru a nu le influenta.
Ralia,multumesc si felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun! M-am gandit si eu sa iau testerul Donna. Tu de unde l-ai cumparat: din farmacii sau pe pe net?
Flisa, ar fi bine sa mi se intample minunea. Inca mai sper. Si eu, numai in cap nu am stat.
Myral,incerc si metoda asta, insa observ ca, cu cat trece timpul, parca se complica lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Ralina, scuza-ma, te-am botezat! Ai de primit un miel, pana atunci,uite aici o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Andicu: hai An-di-cu, haide Fi-lip

vine Filipta-na-na, ta-na-nam

Yannia:analizele date de medicul homeopat sunt tocmai cele hormonale pe care te sfatuiam sa le faci inainte de a te apuca de tratamente.Ele trebuie facut in anumite zile ale ciclului deoarece un CM are 3 faze: faza foliculara, faza ovulatorie si faza luteala, iar rezulatatele analizelor se interpreteaza in functie de faza in care erai cand ti s-au recoltat probele.
Iti dau doar un exemplu cu progesteronul: el este foarte scazut in in faza foliculara si incepe sa creasca imediat dupa ovulatie.Daca ai face analiza asta doar la inceputul ciclului(faza foliculara) si nu l-ai repeta si dupa ovulatie(faza luteala), s-ar putea crede k ai un deficit de progesteron si ai lua un tratament neadecvat.
nu stiu dc m-am facut inteleasa, dar daca nu te rog sa imi spui si mai explic. Concluzia este k aceste analize trebie facute dupa un grafic.TSH, F3 si F4 sunt analize ale tiroidei si ele pot fi facut in orice zi.
Prolactina este si ea foarte necesara, caci daca este marita, este una din cauzele pentru care nu ramai insarcinata.Cand vei merge sa faci prolactina sa fii foarte relaxata si odihnita, chiar sa stai pe scaun 15-20 min - este foarte important. ea se mai numaste si "hormonul stesului"....
Electroforeza este o analiza prin care se determina daca ficatul face (sau nu face) suficiente substante de un anumit fel necesare organismului sa functioneze normal .

mav: voi ce mai faceti? ce mai face strengarul de sebi??

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput