Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Carmenita ce frumos din partea ta sa ma cauti,eu nu am fost prea activa pe mamici de septembrie-octombrie,sincer nici nu vroiam sa ma inscriu,dar atunci eram asa de fericita ca imi venea sa zic la toata lumea ca eu sunt gravida.Nu am acelasi entuziasm ca mamicile de acolo si nu vreau eu sa tai elanul nimanui,este foarte frumos sa fi gravida si nimeni nu are dreptul sa-ti tulbure aceasta bucurie,si eu sunt fericita ca sunt gravida si ma topesc de bucurie cand e multa activitate in burtica dar frica esecului e mult mai mare motiv pt care nu pot fi mereu optimista.Ma bucur ca sunteti bine,si tu si bebe si acum ca ne-ai descoperit poate mai vb si pe aici.
Eu nu am facut 3D ,doar morfologica ,urmeaza sa mai facem o data,la d-na Lutescu,intr-un fel imi pare rau ca nu am facut dar atata timp cat mi se zice la 2d ca este bine sunt linistita,in schimb sotul meu ar vrea sa-l vada cat mai mare,tare dezamagit a fost saptamana trecuta ca nu mi-a facut echo si nu l-a putut vedea,el este foarte optimist.
Va pup,noapte buna!

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Andicu: O nastere usoara!!!! Refacere rapida!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

jojo_miha, stiu cat de dezamagiti sunt sotii atunci cand nu iti face dr echo. Al meu sot a fost cu mine in fiecare luna la dr si s-a intamplat dupa ce am facut 4D la dr Ciufu sa nu mai imi faca si dr Daduianu echo, pt ca era totul ok. A fost atat de dezamagit incat cand am ajuns acasa si-a pus CD-ul cu pozele si filmuletul de la 4D si s-a uitat pe ele. Parca era un copil suparat :-)))

docdecap, bine ai venit pe acest forum. Dupa cate ei vazut poti obtine multe informatii de aici. Fetele sunt super bine informate si iti pot fi de mare ajutor.

Am uitat sa va spun ca mymy este o supergraviduta. Ii sta asa bine cu burtica.

Pupici la burtici si la bebei si lui Sebi care e demential cu remarcile lui.

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Andicu ,tinem pumnii ,ne gandim la tine si sper sa fii ok.

Carmencita , nu sunt pacienta dr. Balasa ,merg la Belcin si voi naste tot la Medgidia.

Azi am avut penultimul examen din sesiune si tare greu a fost ...caldura nu examenul ,fff greu am suportat-o ....noroc ca am prioritate la examen !

Va doresc o saptamana plina de racoare .

31+

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Aseara teroristul meu nu avea chef sa doarma deloc si l-am lasat sa vad ce vrea sa faca. Bineinteles ca se ridica in picioare in patut. Ce ma felicit ca nu i-am luat patut de lemn ca de cate ori a cazut in incercarile lui s-ar fi lovit in patutul de lemn cu tot cu aparatori.
Si iata-ne la 11 pm ce face www.tagged.com/my_photo_comments.html?photoId=59083608" target="_blank">teroristul mamii

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Vai Flisa mie imi zici,sti ca la cabinet la d-na doctor tu nu ai o pozitie prea buna pt vizionarea imagini, in schimb sotul meu tot ce vede pe monitor o intreaba pe d-na doctor,o zapaceste cu intrebarile,iar cu bebe ......pe mine nu ma pupa cat pupa burtica,toata ziua il mangaie si sta sa-l simta si el pe bebe.Cred ca toti barbati sunt asa,niste copii mai mari.

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna fetele! Si eu tot o graviduta din constanta (colega cu Carmenita si Mihaela la mamici de sept oct)care vine sa ingroase randurile fetitelor ca am inteles ca sunt mai putine. Pana acum doar am citit, am stat in umbra dar m-am hotarat sa scriu si eu ca sigur o sa am nevoie de voi privind sfaturi despre nasterea la spitalul din Constanta.Mihaela nu ai mai intrat la mamici de sept oct ca noi am mai intrebat de tine.Si nu tai elanul nimanui stai linistita ca si eu am probleme (contractii destul de multe si iau antispastice la greu) si le-am cam stresat pe fetele de la sept oct care se ocupa de cumparaturi si liste de spital, eu inca nu ma gandesc la asa ceva. Tu ce faci, tensiunea e buna, ai aflat ce e bebe?Myral29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Buna dimineata!
Fetelor, sunt tare trista. Azi e ziua 27, test negativ. Mi-am facut atatea sperante, eram sigura ca luna asta reusim. Prin ziua 13 am avut un mic firicel de sange, care in capul meu, il credeam a fi de la nidatie, dar se pare ca nu-i asa. M-am saturat sa tot astept, simt ca o iau razna. O sa-mi ziceti sa ma relaxez, ca sarcina o sa apara cand ma astept mai putin. Am incercat si asta, nu a functionat. Si cum as putea sa ma mai relaxez cand eu si sotul meu stam impreuna numai cateva luni pe an, am cicluri neregulate (30-90 zile)si nu vin decat provocate (utrogestan, naturiste)!? Stam amandoi ca doi prosti pe banca in parc si admiram copiii altora.
La control, la inceputul lunii, dr. Cristurean mi-a facut o ecografie si a zis ca pare totul in ordine si daca intarzie iar CM, sa iau 5 zile Duphaston. Dar pot lua asa, la infinit? Ajuta cu ceva Duphastonul sau e bun doar sa vina menstruatia? Nu mi-a dat nici o analiza hormonala, nimic. Cred ca asa ar fi fost normal, sa se constate de la ce sunt intarzierile astea!
Azi am programare la o dr. homeopat. Nici nu stiu daca ar trebui sa merg sau sa anulez programarea. Incotro s-o iau: sa incerc cu homeopate sau sa merg la un alt dr. ginecolog?
Va rog mult, ajutati-ma, am ajuns la capatul rabdarii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Yannia: Inteleg perfect ceea ce simti......am simtit si eu de atatea ori pe parcursul celor 3 ani de cand incercam sa facem si noi bb!!Stiu ca nu poti sa te relaxezi si mai stiu ca steptarea e grea, uneori prea grea..... Eu zic sa nu pierzi programarea la homeopat, poate gasiti o solutie impreuna....sunt persoane care au obtinut rezultate deosebite! Dar in acelasi timp trebuie sa-ti gasesti si un dr. ginecolog care sa-ti recomande niste investigatii. Imi pare rau ca treci prin asta, dar hai sa gandim pozitiv: SE POATE!!! Pana la urma vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

yannia:bineinteles k se poate si k veti reusi intr-o zi, dar cu rabdare. Dupa cum spuneai si tu faptul k sotul tau e mai mult plecat este sigur unul din factorii care intarzie aparitia sarcinii. Nu ar putea sari peste un voiaj, sau nu ar putea face o pauza mai mare intre voiaje?
In al doilea rand bineinteles k trebuie rezolvata problema ciclurilor neregulate. Un ciclu mai lung de 32-34 de zile de cele mai multe ori este anovulator.
E bine sa mergi si la homeopat ,dar nu stiu cat de bine este sa combini un tratament alopat cu unul homeopat, asa k trebuie sa te gandesti bine pe ce cale vrei sa mergi. Nu exista tratamente minune care sa rezolve problemele intr-o singura luna, de aceea trebuie sa ai rabdare .
Parerea mea este k inainte de a lua orice tratament sa faci analizele hormonale.(ai grija k in luna in care iei dupaston nu sunt relevante analizele)
Despre duphaston, eu stiu k regleaza ciclul de obicei, dar nu stiu daca vindeca problema, caci tu trebuie sa afli cauza acestor dereglari.
Ziua 27 la un CM de 30-90 de zile...e prea devreme pt un test!!!

myral: bine ai venit la noi , sarcina usoara si nastere fara probleme! Nu ne-ai spus ce ai acolo in burtica...tii secret?

flisa: nu se vad pozele cu "teroristul mamii".....

andicu

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput