*Aspirante optimiste>20 ani (117)*
Raspunsuri - Pagina 27
bb_yasmi spune:
buna dimineata aspirante dragute!! cine vine cu vesti bune azi??
irene, cum sa nu fie TB elocventa pt a afla daca esti gravi?? la mine a fost ffff elocventa!!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
20+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
stefiuta spune:
buna fetele!
ma simt un pic stinghera printre voi chiar daca sunteti f simpatice, eu nu scriu de f mult mult timp si nu am reusit sa va retin pe toate, din pacate nu pot scrie f des si cred ca din cauza asta nici voi nu va amintiti de mine. va rog sa nu va suparati pe mine, incerc sa fiu in fiecare zi cu voi si sa aflu cat mai multe despre fiecare.
elara, cred ca suntem cam in aceeasi situatie, numai ca eu sunt f confuza inca, sper sa ma lamuresc cand ajung la dr. sapt trecuta mi-a dat endocrinologul sa fac unele analize printre care si hormonale, am cm super neregulat si sunt cam in ceata. vineri voi ajunge si la gine si sper sa am rez analizelor pana atunci. mie mi-a dat sa fac printre altele FSH, progesteron, prolactina, estradiol si altele. le-am facut pe 13.06 tinand cont ca ultimul meu cm a fost pe 22 mai si in mod normal il am cam de 35-37 de zile.
revin imediat
aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
irene26 spune:
aha, e bine ca m-ati mai incurajat cu TB, ma si gandeam ca ma sresez de pomana s-o iau!
bb yasmi, ce TB ai avut tu pana a afla ca esti insarcinata? sunt tare curioasa!
maryb, sper sa fie bebe care cere mancare, nu stomacul meu, altfel foarte curand nu voi mai fi asa draguta, ci voi fi un adevarat elefantel! mi-a spus sotul ca nu mai aveam mult si-l mancam si pe el!
sa raman gravi asa de repede, din prima luna de cand mi-am propus, ar fi culmea!!!
mt
bb_yasmi spune:
irene, ti-am mai raspuns mai in urma, nu vreaiu sa zica fetele ca ma repet
!
_
viitoare mami
20+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
maryb spune:
irene, si la mine ar fi aceeasi situatie, si noi tot de o luna incercam si ma gandeam si eu la fel....oare sa raman din prima luna?
Si totusi....cine stie ?
m-ai facut sa rad cu ce a zis sotul tau ca mai aveai putin si-l mancai si pe el.
irene26 spune:
fetele, sa va fac sa zambiti un pic: aici, in lumea araba, situatia despre graviditate este cu totul alta, fiecare araboaica are cel putin 6 copii, banii nu sunt o problema in emirate, pe aici banii curg din cer[ce mi-as dori si-n romania sa fie la fel!]. araboaicele nu mai fac nici monitorizari, nici controale medicale, nici analize, nici nimic, nu au auzuit ele in viata lor de monitorizari, ovulatie, TB, etc. sotul mi-a zis mai in gluma ca raman gravide chiar si atunci cand sotii lor le saruta, asa de productive sunt!
iar eu ma rog bunului D-zeu, da-le Doamne al 10-lea copil si mie da-mi macar unul! bine, acum am inceput sa ma rog si pt voi, fetele mele dragi!
mt
bb_yasmi spune:
irene de cat timp esti plecata??? te-ai casatorit acolo?
_
viitoare mami
20+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Irene eu cand am ramas ama vut temp 37.3 ,iar in lunile dinainte dupa ovulatie aveam 37.1 max
anca
19+
Maria
poze
irene26 spune:
din cate vedeti, azi sunt intr-o forma excelenta de scris
!cand sunt bine dispusa[probabil mi se trage de la cele 3 portii mari de spaghete de aseara], am tendinta de a scrie mult, cred ca mi-am ratat meseria, trebuia sa ma fac scriitoare!
mt
elara spune:
Stefiutza, sa stii ca eu imi amintesc de tine, stai fara grija.![]()
Nu-ti mai fie jena.
Eu sper sa revin la 28-29 de zile cat era CM-ul meu ca asta e prima data (sper ca si ultima) cand am CM asa lung. Azi sunt Z36 si sper sa vina si CM azia sau cel mult in 1-2 zile.
Dupa cum am vazut eu pe graficele de dinainte ce mi le-am facut, in a 17 zi de la ovulatie imi venea Cm asa ca azi sper sa vina... desi ma astept si la intarziere fiindca am pus utrogestan.
Sper din tot sufletul sa nu fie vreun bebe ascuns care sa se fi aratat la testele de urina si eu sa ii fac rau renuntzand de azi la utrogestan..
Oare sa mai astept putin si sa merg joi la Giulesti...sa fac totusi un HCG? Totusi nu ma incearca nici un simptom care sa imi dea de gandit...Si mi-e asa o sila sa merg aira acolo si sa le vad pe asistentele alea plictisite si enervante... 

Sunt asa de nehotarata... 

M-as putea duce la privat dar costa ... Cred ca asta e pretzul care tr platit pentru ceea ce nu exista la Giulesti. 
Ce a fost acum 4 zile habar nu am de la ce a fost.
A mai avut cineva test ca al meu?
Era un Barza Gold.
Cu a doua liniutza ffff subtzire, ca un fir de par?
Ce poate sa insemne? Un test cu eroare?
Sau vreo sarcina incipienta care nu a rezistat? Fiindca peste 48 de ore am avut alte 2 teste ff negative (un Shure Check si un Barza Gold).. Cel de azi iar e negativ..., tot Barza Gold.
Poate imi spune si mie cineva ceva... Ati mai auzit de asa ceva? 
![]()
![]()
![]()
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007 ![]()
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca