*Aspirante optimiste>20 ani (117)*
Raspunsuri - Pagina 26
andriushca spune:
quote:
Originally posted by elara
Maryb, esti o dragutza, dar eu deja nu mai vreau sa aud asta, fiindca mai rau ma amagesc. Astept CM ca sa ma apuc iar de proiect..
INTREBARE: in ce zile se faceau analizele alea ..dozari hormonale parca se numeau?
parca erau 3 zile anume..dar nu mai stiu care...
si cum e daca e CM mai lung, de ex cum a fost al meu luna asta?
modifica dr. zilele de facut analiza, in functie de durata CM-ului sau cum?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
hai, bebitza, vino...Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Dozarile hormonale cele mai imp: Z 2-5 = faza foliculara: FSH, LH, Prolactina, Estradiol; Z 14 (pt CM de 28 zile) = faza ovulatorie: aici se fac analize care arata daca e sau nu ovulatie, nu mai stiu exact care sunt alea, mai intreaba tu); Z 21 = faza luteala: Progesteron.
Numai dozarile de ziua 14 cred ca difera fctie de lungimea ciclului, restul nu. Eu am CM de 30-31 de zile si am facut DH de Z 2-5 in Z 2 si progesteronul in Z 22. Pupici!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
elara spune:
Am gasit un articol pe acesta tema, daca va intereseaza.
Cum nu mi se permite sa dau link, am sa va indrum:
Mergeti pe google, dati cautare dupa "cofeina fertilitatea" si veti gasi articilul cu pricina. Se numeste" Cofeina afecteaza sau nu fertilitatea? - Preconceptia.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007 ![]()
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Andriuscha, iti multumesc foarte frumos pentru raspuns. Doar tu mi-ai raspuns pana acum. 

Ma bucur ca ne citesti si ne ajuti. De ce nu scrii mai des?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007 ![]()
vrmoana spune:
Anca mor de cald. Am facut un pic curat prin casa si am obosit.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png
vrmoana spune:
Elara si eu am facut dozarile hormonale la Giulesti in Z3, 14 SI 21. Au iesit bine, intre limitele normale. M-au costat 1 milion.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png
ioanara23 spune:
salut fetele!
phiiiii la mine dimineatza a debutat in forta! de la 7,20 scriu de behaaaai!
mai deocamdata vad ca persista senzatia de
+ acreala pe gat, ameteala cand ma ridic brusc de pe scaun si cand rotesc capul brusc intr-o parte,
inca putin sensibili, TB 37...lunile trecute la 37,1 tot mi-a venit Cm, asa ca.......poate-poate maine execut "barza-gold" caseta pe care o am, asta daca nu rezist cu stoicism pana joi!

voi ci mai ziceti? mai aveti mai chef de munci pe caldura asta? io parca nu mai am rabdare! is foarte irascibila cu toata lumea! m-am tipat de dimineatza la subalternele mele din birou!![]()
![]()
![]()
![]()
ioana
http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png- ianuarie 2007
maryb spune:
buna dimineata fetele 
elara am uitat sa-ti spun ca am primit mesajul pe PM si iti multumesc acum daca atunci am uitat 

. Imi cer scuze.

ireneeeeee.......pe unde umbli de nu esti pe aici? aaaaaaa....ziceai ca te duci la stomatolog azi,da da da......de aia nu esti printre noi. Te astept cu noutati 
irene26 spune:
dragile mele fete! dar matinale sunteti, eu am dormit 10 ore fara oprire, am avut atata munca ieri, m-am intors foarte tarziu, si pe deasupra am mancat 3 portii de spaghete cand am ajuns acasa
! cred ca am lut-o razna, am mancat mai mult decat sotul meu! ori am simptome inchipuite, vorba numeiioanei, ori sunt gravi! sotul mi-a zis ca eu sunt gravi in mod sigur, el nu m-a vazut niciodata mancand asa de mult! pai, asa sa fie!
dar acum imi beau cafeaua, o cescuta pe zi, mie imi este necesara, sunt hipotensiva.
maryb, eu imi voi face testul vineri, din pacate, nu pot gasi aici sure check, am acasa doar clear blue, iar acsta se pozitiveaza doar in prima zi de ciclu. daca il fac maine, sigur va iesi negativ, si anca a incercat cu doar 3 zile inainte de CM si a iesit negativ. e tare ciudat acest test.
ramonella, iti multumesc pentru raspunsul dat in legatura cu TB, eu si azi am o TB de 37.1, so far so good.
mt
irene26 spune:
marryb, esti aici! inca sunt acasa, ma duc la dentist la ora 4 pm, deci in dimineata asta sunt acasa. azi nu am nici un curs, mi-am anulat toate clasele, trebuie sa rezolv problema maselei odata si pt totdeauna.
fetele, spuneti ca TB nu este atat de elocventa pt a afla daca esti gravi, deci degeaba imi iau eu TB in fiecare dimineata. dar grea mai este si asteptarea, pana vineri, poate chiar mai mult!
toate fetele!
mt
maryb spune:
ireneeeee....cat ai mancat aseara...cere bebe papa?
Sa dea DD sa iasa pozitiv testul de vineri, ti-ar sta bine gravi la cat de frumusica esti