*Aspirante optimiste>20 ani (117)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

neata!
hai si eu la o cafea virtuala, ca normala nu beau.mi-e cam somn!

http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata am venit si eu la o cafea,numai ca a mea este reala
Fetelor de azi pana vineri sunt in medical

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele...hop si eu la o cafeluta...si mi-e si o fomica... va d ca si voi sunteti matinale ca si mine...
sa stiti ca si eu am incredere ca totul va fi bine mai ales ca deja au aparut 2 gravidute dintre noi aspirantele...asa ca zic ca e un inceput bun...
apropo as vrea sa va intreb daca stiti ceva despre dr Mogos de la Polizu ?

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, aspirantele mele!

Fetelor, va astept la odisee, fara voi e monotona atmosfera. Haideti fetelor, faceti teste, bebe e pe drum!

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'Neata, fetelor.

Apropo de cafelutza, ia uitati ce am gasit pe site-ul "Testul Barza" in pagina asta - http://www.testulbarza.ro/start.htm , la Totul despre ovulatie, subpunctul - "de ce nu raman insarcinata?" :

"Cofeina
Renuntati la cofeina inainte de conceptie. Din moment ce a fost stiintific demonstrat ca aceasta afecteaza fertilitatea femeilor, ar trebui sa evitati, daca doriti sa ramaneti insarcinata, cafeaua, chiar si cea decofeinizata. S-a demonstrat ca aceasta interfereaza cu abilitatea ovulului de a se prinde de uter."

Voi ce parere aveti? V-a mai spus vreun medic asa ceva?
Ati mai citit pe undeva asa ceva?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Elara eu sincer cred ca in exces dauneaza,nu o cafea pe zi.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Eu am stricat pana la urma inca un test Barza Gold ca tot il aveam cumparat. Rezultatul: NEGATIV, v-ati dat seama.
Asa ca gata, sistez utrogestanul si astept CM. La Giulesti nu ma mai duc, ca nu imi vine a crede ca-s eu cazul ala cu sarcina fara sa iasa pe testele de urina. In plus ma simt prea normal.

Asa ca pentru mine....urmeaza un nou start. Acum abia astept sa vina CM.

Ancutza, eu ma refeream la asistenta cealalta, mai slaba, care scrie in registre...
Coco, te astept cu rezultatul de la Giulesti, da? Ca tu ai la simptomeeeeeeee cu carul.

Hai, Ioana (Ionara), nu impusti si tu un test Barza Gold? De ce tocmai miercuri sau joi? I s-o fi urat saracutzul singurel pe canapea si nebagat in seama.. hai, ca si tu aveai la simptomeeeeeee....

Maryb, tie din prima seara in care ai scris ti-am zis ca esti gravidutza... dupa starile ce le-ai descris... ametzeli, greatza, rau la miros de prajeala, sanii tensionatzi... (daca imi amintesc bine)...
Hai si tu cu testul... sa avem de ce ne bucura si incuraja si noi
Aaaaaa, inca ceva. Ti-am trimis un PM acum cateva zile. L-ai gasit? Ca nu am primit nici un raspuns.

Eu tin pumnii stransi si fac galerie pentru toate fetele aflate la testare...

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Anca iti dau dreptate. Nu cred ca o cafea mica bauta dimineata poate afecta ovulatia. Si oricum, mai dunator este tutunul decat cafeaua.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png

Mergi la inceput

Ancutza, asa ma gandeam si eu ... de aia intreb.

Ca ce am gasit azi pe site-ul celor de la Barza nu am mai auzit pana acum.

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Oana ce faci mama?

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput