*Aspirante optimiste>20 ani (117)*
Raspunsuri - Pagina 28
ioanara23 spune:
elara...chiar nu am patit asa niciodata! si nici nu am mai auzit!
totusi....parca coco a avut acum o luna sau doua un test pozitiv si apoi cand a facut bchg-ul si inca vreo 3 teste...toate au iesit negative....uite ea ar putea sa-ti mai zica cate ceva! povestea pe forum ca tot scotea testul din geanta si se tot uita la el, ca se vedea a doua liniuta la acel test, desti pe urma toate au iesit negative!
ioana
http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png- ianuarie 2007
ancadragoman spune:
Ioana ai dreptate,am vazut si eu testele ei si erau ca ale mele cand am ramas insarcinata,a doua liniuta era acolo
anca
19+
Maria
poze
maryb spune:
fetelor, nu pot sa cred cum sa iasa un test pozitiv si apoi celelalte negative?
si eu care ziceam sa-mi fac un test barza gold maine...ce sa inteleg ca nu trebuie sa iau de bun rezultatul care imi va iesi?
elara spune:
Da, Ioana, imi amintesc. ![]()
Ma gandesc ca in cazul ei a fost probabil avort menstrual...dar la mine liniutza nici nu e la fel de lata cu prima... chiar daca e destul de intensa.. e subtzire rau...Si ma gandesc ca poate era defect...
Si eu il pastrez si m-am tot uitat la el primele zile...imi era asa drag.... Asa frumos a fost acele 48 de ore... Eu speram sa se vada mai bine....dupa 2 zile, cand am repetat testul si cand colo... negative...
Si o seara inainte sa iasa negativ am avut si stari de rau... Parca ma apasa ceva pe piept care imi dadea dureri de sani si senzatie de rau de la stomac.. nush cum sa explic.. 
Vezi ca ti-am scris si te-am intrebat ceva in pag. 17...
De ce nu raspunzi? Sau nu ai citit nimic azi?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007 ![]()
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ioanara23 spune:
maryb si io ma gandesc sa servesc maine la prima ora pe stomacul gol un piciorel de "barza gold"! tu cate zilisoare mai ai pan la Cm?
eu stiu ce a patit cocolina cu testul ala pozitiv urmat de teste negative! nu e o regula sa fie asa la toata lumea, Doamne fereste!
ioana
ioanara23 spune:
draga mea elara, pai raspunsei maica chiar in capu paginii 18!![]()
![]()
era raspuns special pt tine!

ioana
elara spune:
l-am citit dar nu mi-am dat seama ca e pentru mine
ca nu faceai decat sa ramai la aceeasi decizie. ![]()
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007 ![]()
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
maryb spune:
ioanara, mie cel tarziu duminica ar trebui sa vina CM...daca o mai venii ![]()
![]()
. Nu l-am avut niciodata mai lung de 29 zile. Chiar care stiti...de la elevit se poare deregla CM sau nu influenteaza?
irene26 spune:
fetele, scuze de intarziere, dar mi-a cazut internetul.
anca, multumesc pt raspuns in legatura cu TB.
yasmina, eu am plecat de mult din tara, am obtinut o bursa de merit in uk inca de pe vremea studentiei la facultatea de limbi straine din craiova, deci sunt de loc din craiova. in uk am urmat toate etapele, fac, master, doctorat, etc.
acolo mi-am cunoscut si sotul, la studii, tatal lui este emir, iar mama lui este englezoaica. ne-am gandit sa deschidem o ramura a unversitatii cambridge in dubai pt ca aici se fac banii repede, am obtinut aprobarile uk-ului si emiratelor si s-a meritat!
scuzele de rigoare pt devierea de la subiect.
mt