FIV 123

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Danyalo,Chiara,Veret,Alina_Alexandra,Medamaya1,Luck,Miha2004,
Zoe,Felicia,Mikio1,Andrao,Miky2007

MRL,Denisa73,Valeria72,Ana_P

Doamne ca multe mai sintem...oare cind o sa sufle vintul pe aici???

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by M Oana

Marrinel mi-s femeie cu parul alb in ale FIV-ului si ale infertilitatii, dar neuronii mei au invatat ca relevant e raportul LH/FSH, care daca e 2 sau mai mult de 2, atunci rezultatul e chisturi ovariene, adica ceva rezerva ovariana ar fi, dar mai mult chisturi, care nu folosesc la nimic.
Cum la mine raportul asta da cu zero, pot sa confirm ca nici pe monitor nu apar chisturi, nu am ovare micropolichistice, iar cele 8 ovocite au confirmat ca nu e vorba de asa ceva.
Eu aveam LH-ul in jur de 5 de fiecare data, iar acum, dupa 2 luni de la FIV, vaz ca a scazut, dar nu stiu cat de relevant e, caci asa pot spune ca am avut si FSH-ul 3,88 acu' un an pe vremea asta, dar mi-a trecut intre timp si vad ca tot in jur de 7 (6,50) e valoarea si cea de ianuarie 2007 si cea de iunie 2007, fix ca cea din ianuarie 2005.

Am vazut negru pe alb ce ti-am scris si am mai si auzit-o pe Cocei confirmandu-mi. Raportul FSH/LH e un indicator al rezervei ovariene. O sa caut exact locul unde am dat de datele astea si-ti scriu cand dau de ele. Pupici.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Aurel_cris FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara si la termen!
rami, zouzou va fetelor. Inca sunt pe AC si le termin pe la inceput de iulie. Ar trebui sa merg la spital sa vorbesc sa vad cam ce schema o sa fac, oricum eu am protocolul scurt. In mare o stiu (gonal si menogon) dar sigur o sa se schimbe treaba cu inhibarea. Abia am reusit astazi sa citesc printre randuri vestile de la voi. Sunt foarte prinsa la servici cu proiectele si nu am timp nici sa respir. Vreau ca la inceput de iulie sa fiu linistita si sa ma ocup doar de FIV.
Va pup dulce si sunt alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor dragi!
In primul rand tin pumnii fetelor care azi isi fac testul: Danyalo speranta moare ultima...,Micky2007, mai e cineva azi la test?

Tot citesc aici de raportul LH/FSH si invers,la mine raportul LH/FSH da cu 0,.....insa FSH/LH e 2,...,in fine,peste cca 11-12 zile voi repeta FSH-ul sa vad daca a scazut vreun pic datorita mycroginonului.Eu insa stiu un lucru,daca DD vrea se poate si cu FSH maricel,daca nu...nici cu FSH mic bebe nu vine,asa ca DD te rog ajuta-ne pe toate!!!!

MRL stii cum va fi schema ta?Din cate imi amintesc ziceai ca ti-ai cumparat 40 de fiole de gonal f de 75 UI,sau nu mai retin bine?La inceput cateva zile vei lua numai gonal si apoi vei combina cu menogon sau de la inceput vei lua combinat?Cand afli schema exact spune-mi si mie te rog.Mie mi-a zis dr. sa imi procur 20 fiole gonal f de 75 UI si doua cutii de menogon ( 20 fiiole) ,ma tot gandesc sa nu fie pre putin....Inhibarea o vei face spre sfarsit sau de la inceput cu diphe sau cetrotide?Eu cu cetrotide ,dar numai spre sfarsit ca la primul FIV am fost prea "inhibata" .Hormonalele tale cum sunt?Bafta multa!!!!!

O zi minunata tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danyalo, Micky2007

pupam toate fetele

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Bey, feteloreu vin la orice loc de intalneala numai decideti-va o data unde. Da, in Cismigiu ar fi mai bine si poate vine si Lachica e aproape de casuta ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Dantalo si Micky la ora asta cred ca deja ati donat...asa ca nu mai ramane decat : Doamne-ajuta sa veniti cu II !

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

nusy, zouzounaki, KoraPop, pussi, antosit va multumesc pentru galerie si sustinere. Am donat si eu si danyalo acum ramane de vazut ce rezultate avem dupa ora 14. Am emotii mari, era o tipa acolo care facuse 40 se inseminari si 3 FIV-uri. Acum avea un test slab pozitiv. Ma bucur pentru ea si sper sa fi reusit de data asta. Am vorbit si cu danyalo, ea m-a recunoscut dupa ce am spus ca eu nu am facut la Giulesti FIV-ul. Este foarte draguta si sper totusi sa fie un CM fals si sa fi venit peste.
Fetelor nu am platit absolut nimic, chiar daca nu am facut FIV acolo.
Va pup pe toate fara exceptie.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Am donat dragelor...astept nush ce astept... la ora 14...caci la mine curge din ce in ce mai zdravan!
M-am intalnit si cu miky careia ii doresc din tot sufletul sa aiba un test pozitiv!
va pup si o sa va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Dantalo si Micky va tinem pumnii si diseara vrem sa
Daca intereseaza pe cineva dipherelin de 3.75 se gaseste in farmaciile dona si este 468 si daca ave-ti card 445. Eu l-am luat aseara

Mergi la inceput