FIV 123

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu sunt cu pumnii stransi pentru Miki si Dany. Uite fac si galerie . Fac orice sa fie valoare mare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Ce draguta esti moni.
Eu nu prea trag multe sperante, dupa atatea esecuri parca nici numai pot sa sper.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata fetelor!

Bafta multa celor in asteptare! va urmaresc si eu ca sa ma bucur cum mai creste listuta de .

Pt cine o cunoaste si de la celalalt subiect de Aspirante, ia uitati peste cine am dat la Odisee : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=15&TOPIC_ID=102506#2827866

tuturor.

Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 7 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Danyalo, Mickey2007, va tin pumnii sa fie cu II.
Moniland, am vorbit cu ceva timp in urma cu Cris86 , era bine, sta ascunsa deocamdata.
Andrada, imi pare rau ca te-a durut...dar bine ca totul e OK acolo.

Tuturor, intalneala placuta maine, ma oftic ca iar nu pot veni, dar odata si-odata tot ne vedem noi in formatie largita.

Eu de azi plec in concediu, nu voi mai intra pe forum insa voi fi cu gandul alaturi de voi si va doresc la toate sa aveti spor la injectat, sa vedeti dublu la teste de urina, multe cifre la testele de sange, inimioare batand si mormoloci zglobii, bebelusi sanatosi si plini de viata si nu in ultimul rand, zambete de fericire pe chipurile tuturor.
Multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Aldolina, concediu placut si relaxare maxima si sa vii cu un test cu II

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi_f spune:

Buna dimineata
Multumesc fetelor care ma incurajeaza. Bhcg-ul meu a fost 1.
In conditiile in care luam cate 9 utrogestan pe zi, am patit ca si ladyxe, adica a venit CM. Nu am spus "ca si" danyalo, pt ca de la ea mai avem inca sperante.
danyalo si micky2007, asteptam rezultatul cu II
Kora iti multumesc de sustinere si ca postezi si despre mine cand eu nu am timp.
Cu intarziere, dar reusesc sa va urmaresc!
Acum pot spune, ca inteleg prin ce trec cele care nu au reusit. E greu, dar trece.
aurel cris felicitari si sa dea DD sa ai o sarcina usoare si la termen, pt ca apoi sa te bucuri toata viata de comoara ta.
alina alexandra multa bafta vineri si duminica, DD sa fie cu tine.
dulce toate fetele, si va tin pumnii tuturor. Iar celor care sunteti in "pauza" va doresc concediu placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

bebi f vad ca si tu la fel ca si mine si Husky ai avut valoarea 1 la bhcg,asta nu ne incalzeste,dar trebuie sa ne dea speranta pt data urmatoare.Eu zic sa iti procuri progesteron injectabil pt FIV 2....Pana atunci relaxare maxima,la CM urmator sa iti faci hormonalele si sa o intrebi din timp pe d-na Matei ce schema de tratament vei avea data urmatoare ca sa stii cum sa te pregatesti.Capul sus,ne vom tine poate de manuta in gasca mare la toamna la clinica lui dr. T!Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Andicu in primul rand iti doresc nastere cat mai usoara si intalnire frumoasa cu bebe Filip cel multdorit si asteptat!Abia astept poze cu el!Pe Simonettu eu nu o cunosc,dar am citit povestea ei si tare mult m-a impresionat!Cat de mare e puterea lui DD!!!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi_f spune:

Kora , eu mai am de facut incercarea cu puisorii congelati, poate vrea DD sa iasa asa si nu mai ajung la FIV2. Daca nu, tin si eu aproape, doar ti-am spus ca nu ma las usor infranta!
Oricum vreau sa vorbesc cu tine despre preturile de la clinica, fiindca din ce am citit la tine, am inteles ca ai platit cu mult mai putin decat mine.
De exemplu tu stii cat costa acolo ET cu embrioni congelati?

Mergi la inceput

bebi f eu am facut cu dr. T si dr. Matei; la dr. Miciner nu stiu cat costa FIV-ul...asta e diferenta....si nu stiu cat costa la dr. T ET cu embrioni congelati pt ca eu nu am avut de pus la congelat...bafta maxima,cand vei face?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput