FIV 123

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

nusy merci mult pentru informatie. Eu nu am facut la Giulesti FIV si nu stiu unde sa ma duc, dar daca ai spus la etajul I, intreb eu acolo. Asa multe fete vin la recoltat? Dar cred ca merge repede, nu, ca trebuie sa merg la munca.
Iti multumesc pentru sustinere si iti doresc si tie sa reusesti si sa te bucuri in curand.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Micky te-a lamurit Nusy() foarte bine, eu am zis pe la 8.00-8.30 tocmai pt. ca nu mai este asa aglomerat!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anto:

Micky: nu stiu daca se recolteaza si pentru fete care nu au facut la Giuly.Spun asta,pentru ca ne intrebau la ce dr.suntem,in ce zi am facut punctia,cand am inceput stimularea.Eventual,intreaba fetele,sa nu mergi degeaba la Giuly.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

fetelorpt ce se face histeroscopia asta ?
kitta am inteles ca in jur de 7000 ron
Valeria 72eu am dipherelin de 3.75 cu 460 ron
alina_alexandra bafta vineri la punctie
marrinaam ieri si o sa si maine asa cum
bine stii
avalonbine ai revenit printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Luck, histeroscopia se face pentru a verifica starea uterului.Astfel, se depisteaza eventualele probleme (sinechii uterine , polipi endometriali), care ar impiedica implantarea embrionului.Este foarte necesara si utila.E de preferat sa nu te apuci de FIV fara s-o ai facuta.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FETELOR,VA ,SI VA MULTUMESC PT RASPUNSURI,ABEA ASTEPT SA INCEP STIMULAREA SI SA INTRU SA COMUNICAM,EU LA SFARSITUL LUNII TERMIN CU TOATE ANALIZELE CARE MI LE-A DAT PROF SA LE FAC SI EU SI SOTUL,CEL TARZIU LA INCEPUTUL LUNII IULIE SPER SA FIU GATA CU ELE,SI SPER SA AM NOROCUL SA FIE SI BUNE...VA PE TOATE DE PE FORUM SI VA DORESC SUCCES IN CEEA CE FACETI SAU URMEAZA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

miky-eu voi ajunge maine intre 8 si 8,30...
dar ajung asa...de amorul artei..la mine curge-curge!
Sunt convinsa de faptul ca a fost deficit de progesteron!
Asta este!Plang...ma calmez...si merg mai departe!
Sper ca tu si celelalte fete care asteapta sa aveti mult mai mult noroc decat mine! La mine poate data viitoare va fi cea norocoasa!
va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Danyalo: sper sa ai succes maine shi sa fie valoare mare!!! Oricum ar fi, capul sus, nu ne face pe noi un beta-hcg, nu?
Fetelor, am o intrebare pentru o prietena care urmeaza sa intre in programul de fiv, la doctora mea (Dracea) din toamna... Trebuie sa-shi faca dozajul hormonal in ziua 3... La mine a picat in cursul saptamanii, nu au fost probleme....dar daca ii pica sambata sau duminica??????Ashtia la Giuly lucreaza? Daca nu, ce tre' sa faca?
Pupici shi bafta la toate fetele in focuri...

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Zouzou: m-ai trecut greshit pe lista de aspirante: am 2 fiv-uri la Giuly cu dr Dracea+Cocei, nereushite shi urmeaza ET cu criogenatzi cand mi-or disparea chisturile alea nenorocite!!! Oricum, eshti o dulce ca te preocupi de asta shi cred ca itzi rapeshte foarte mult timp shi suntem multe shi greu de urmarit!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Cristal1995 gata... am corectat...aaa Cristal,pe cind te gindesti sa faci et-ul??
Danyalo eu tot continui cu galeria ca nu se stie niciodata..pe cind te astepti mai putin,atunci se intimpla

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput