FIV 123

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Oana, cat traieste omu' invata, asta apropo de raportul FSH/LH, dupa cum ne-au impartasit dragele de Marrina si Avalon. La mine inainte de FIV raportul LH/FSH era 1,7 (deci tendinta de chisturi), iar dupa FIV culmea, raportul s-a inversat, adica FSH/LH e 1,7 (cifra s-a pastrat !). Acum vad ca nici asa nu e bine... nu ca mi-as fi facut mari sperante, la ce "productie" am avut la FIV... Oricum, un lucru e clar, s-a adeverit teoria cu scaderea LH-ului in urma inhibarii, cel putin la mine.

Apropo de analizele de tiroida, mi le-am facut si eu dupa FIV, ca aveam o idee fixa. E importanta corelarea TSH-ului cu T3 si T4, dar mai important e Free T4 (adica ala care zburda liber in organism ), daca vei merge la un endocrinolog iti va spune. Nu e obligatoriu sa le faci intr-o anumita zi a CM, dar e recomandabil (asta stiu de la mai multi endocrinologi) sa le faci in z.21. Si mie mi-a iesit TSH-ul cam micut (1,2), dar restul au fost perfecte, eco de tiroida de pus in atlasul de biologie, asa ca nu sunt probleme. Nici la tine nu cred ca sunt, sincer.

MRL, tu ce ne mai zici, cand te lansezi in noua aventura ?

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

zouzou, multumesc pt. urari.
danyalo, asteapta testul de sange, surpriza poate fi una placuta, ai rabdare.
nusy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

fetelor cum este cu stimularea ovariana?? a-ti avut dureri ca mie m-e tare frica de hiperstimulare.
Dupa diphereline 3.75 mg prof Ancar mi-a dat menogon - 40 fiole si
pregnyl 5000 ui - 2 fiole.
A mai avut cineva asemanator??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Madalina, progesteronul injectabil ti l-a recomandat medicul?
Eu l-am intrebat ieri pe dr. Ron El prin asistenta si mi-a comunicat ca nu e necesar injectabil pt ca e dureros si ca utrogestanul are acelasi efect.
Dor asa tare injectiile cu progesteron?

Pentru mine e inca prematur sa discut asta pt ca abia vineri am punctia, dar am inteles ca progesteron injectabil nu se gaseste in Ro si ar trebui cautat prin alte tari. Saptamina viitoare se intoarce o cunostinta din Grecia si dc va fi cazul (avind in vedere ca dc toate merg bine duminica fac ET) sa ii spun sa imi cumpere de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Alina-Alexandra doare dar nu in momentul cand faci injectia ci dupa, este vanat pe ambele parti,pun comprese si bucati de lamaie si trece,in Grecia nu se gasesc,Zouzounaki locuieste acolo ea si-a procurat din Italia.Daca dr nu-ti recomanda asculta-l.Bafta multa!

Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Asa m-am gandit si eu Madalina. Cum merge sarcina?
De Cris86 mai stiti ceva?
Avalon, ma bucur ca mai dai un semn de viata.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetelor am si eu o intrebare: La ce ora trebuie mers la Giuly pentru analiza de sange?
danyalo mergi maine la Giulesti pentru BHCG? Ne intalnim acolo?
Va multumesc pentru sustinere tuturor fetelor.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Micky2007 daca ajungi pe la 8.00-8.30 este ok.Multa bafta si sa vi cu II!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

antosit multumesc mult. Daca ajung mai devreme este ok, sau nu iau sange decat dupa 8? Si te-as mai intreba ceva: unde trebuie sa ajung sa imi ia sange?
Ca de obicei nici eu nu trag mari sperante, dar.....speranta moare ultima. Fac si eu ca aurel_cris, numai ea spunea ca nu are sanse.
In ziua 11 de la ET iese ceva sau trebuie sa mai astept?

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Micky, pe mine m-au chemat la 7.30 la recoltat.Si era o coadaaaa....Te prezinti la cabinetul FIV,la etajul I, unde ai facut FIV-ul( mie mi-au recoltat chiar in antecamera de la sala unde am facut punctia si ET-ul).A, si eram tot z11!
Multa bafta si tie si lui Danyalo!

Nusy

Mergi la inceput