APARTAMENT in ansamblu rezidential

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La marele fix subiectul!!! Chiar ieri am pierdut toata ziua cautand ansambluri rezidentiale! Si eu ma oprisem la cel din parcul Tineretului, Oxygen parca.Diablette Poti sa-mi spui mai multe amanunte?

Unde e IRis, mai exact? Pe asta nici nu l-am gasit , pe nici un site de prezentare.
Ma mai interesa Belvedere Baneasa, desi decembrie 2009 ca si finalizare e cam tarziu. Cu Edenia am inteles ca era o problema cu respectarea termenelor de constructie, dar am auzit atunci cand nu eram interesata de achizitie iar acum nu mai gasesc articolele in cauza.
Eu am ca termen de referinta Asmita Gardens, care imi place din toate privintele, mai putin pretul.
Mai auzisem de unul NOOr, parca. Dar nici pe asta nu l-am gasit pe site-uri.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Dicirstea, uite-aici, e pe langa Piata Alba Iulia :
www.iris-residence.ro/" target="_blank">http://www.iris-residence.ro/

Mergi la inceput

Lore, sunt curioasa cat a fost avansul si cum se face restul platii - esalonat sau la receptie. Site-ul vad ca nu este actualizat cu preturi sau apartamente ramase disponbile, ma indoiesc ca preturile au ramas la fel din primavara...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LORE33

65 mp utili apartamentul cu 2 camere si 38 mp utili garsoniera.

LOREDANA si MIHAI

"Infrint nu esti atunci cind singerezi,nici ochii cind in lacrimi ti-s.Adevaratele infringeri sunt renuntarile la vis."

Lore, sigur sunt 65 mp utili sau construiti? Nu gasesc pe site-ul lor apartament cu 2 camere cu suprafata asta utila..noi am vrut sa contractam un astfel de apartament de 2 camere in primavara si am renuntat tocmai pt ca suprafata utila era f.mica...poate imi scapa mie ceva.
Merci frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna
La iris mi se par super mici camerele. Am intrat intr-un plan pentru un ap de 3 camere: sufrageria are 19 si ceva (a mea are 18) si dormitoarele cate 10 si ceva (al meu are 12 si ma sufoc in el). Asta adaugat la preturile incepand cu 176.000 de euro mi se pare exagerat...

Andreea

Mergi la inceput

Oau, ce suprafete mici la 2 camere la Iris!!! Ce living e ala cu 15 m ??? Iar bucataria de 4m e chicineta. pai inseamna ca unde stau eu e parfum! Am dormitor de 16 m si bucataria de 4.5 si nu am loc nici sa respir. Sunt smecheri ca au bucataria deschisa si asa pare mai suportabila. Nu prea face banii, doar locatia e de el, dar ptr o familie cu copil e chiar prea mic. Va spun in cunostinta de cauza.. Ca sa va faceti o idee despre ce inseamna o bucatarie de 8 mp sau un dormitor de 12 mp va sfatuiesc sa mergeti la showroom asmita nu tb sa si cumparati , dar e util ptr ca prezinta apartamentele la scara reala, sunt construite si intri in ele sa le vezi si mobilate. Un apartament de 2 camere de 72 mp pare mare, dar daca nu e bine impartit e degeaba, sunt niste mp irositi; util nu e totuna cu functional. De ex. la asmita bucataria are 8 mp si mie nu imi place, mi se pare mica pentru ca e lunga si ingusta.

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

ond

quote:
Originally posted by dicirstea

La marele fix subiectul!!! Chiar ieri am pierdut toata ziua cautand ansambluri rezidentiale! Si eu ma oprisem la cel din parcul Tineretului, Oxygen parca.Diablette Poti sa-mi spui mai multe amanunte?

Unde e IRis, mai exact? Pe asta nici nu l-am gasit , pe nici un site de prezentare.
Ma mai interesa Belvedere Baneasa, desi decembrie 2009 ca si finalizare e cam tarziu. Cu Edenia am inteles ca era o problema cu respectarea termenelor de constructie, dar am auzit atunci cand nu eram interesata de achizitie iar acum nu mai gasesc articolele in cauza.
Eu am ca termen de referinta Asmita Gardens, care imi place din toate privintele, mai putin pretul.
Mai auzisem de unul NOOr, parca. Dar nici pe asta nu l-am gasit pe site-uri.

MINUNEA MEA

dicirstea, cel din Parcul Tineretului se numeste Diamond Park www.diamondpark.ro si este o MARE inselatorie, parerea mea! Locatia e super, exista mai multe probleme, dar cea mai MARE, IMENSA, INCREDIBILA problema este ca terenul pe care se construieste blocul este al unei fundatii care l-a "dat spre folosinta" constructorului. Da, exact asa scrie pe hartia de dare in folosinta (ma rog, cum se numeste ea!!), ca "Fundatia X da spre folosinta firmei Y terenul de 3.600 mp situat in....." + semnatura ilizibila.
ATAT... nimic altceva, nu durata, nu scop, nu nimic. Sunt curioasa cand o sa inceapa scandalul.
Oana

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Nu stiu de ce ma gandeam la asta!!! Chiar stiu despre ce e vorba. E furt pe fata. Imi pare nespus de rau de cei care au apucat sa dea deja banii. A fost un articol recent despre teapa asta. Eu stau in zona si de aia ma interesa in mod deosebit zona. Asta a fost un smen de pe vremea lui Lis, care a concesionat terenul ( mult mai mult, spre 11.000 m, Fundatiei Spiru Haret, pe motiv ca vor face ceva necomercial ( deci inca o ilegalitate). Scandalul era, pe langa concesionare directa si simpla, fara un beneficiu pentru primarie, ca i se daduse fundatiei si o parcela de cateva sute de metri care fusesera retrocedati unui fost proprietar. Care a dat primaria in judecata. Cum or fi obtinut autorizatie de constructie...nu imi dau seama.

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Luni ma duc la America House, la showroom-ul de la Rose Garden. Asta e dupa Kaufland-ul de langa Obor. Nu imi place in mod deosebit zona dar aratau destul de bine schitele, ma duc sa ma dumiresc mai bine la fata locului si pe o macheta.
Am solicitat informatii de la 2 ansambluri, asta Oxygen, care e tot in parcul Tineretului,( nu e Diamond ala, arata altfel blocurile), si Belvedere Baneasa si nici nu m-au sunat nici mail nu au trimis. Nu imi vine sa cred ca vreau sa dau bani si nu am cui..

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Nu stiu de ce ma gandeam la asta!!! Chiar stiu despre ce e vorba. E furt pe fata. Imi pare nespus de rau de cei care au apucat sa dea deja banii. A fost un articol recent despre teapa asta. Eu stau in zona si de aia ma interesa in mod deosebit zona. Asta a fost un smen de pe vremea lui Lis, care a concesionat terenul ( mult mai mult, spre 11.000 m, Fundatiei Spiru Haret, pe motiv ca vor face ceva necomercial ( deci inca o ilegalitate). Scandalul era, pe langa concesionare directa si simpla, fara un beneficiu pentru primarie, ca i se daduse fundatiei si o parcela de cateva sute de metri care fusesera retrocedati unui fost proprietar. Care a dat primaria in judecata. Cum or fi obtinut autorizatie de constructie...nu imi dau seama.

MINUNEA MEA

stii cumva unde a fost articolul??

audiatur et altera pars

Mergi la inceput