APARTAMENT in ansamblu rezidential
Raspunsuri - Pagina 3
Diablette spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Luni ma duc la America House, la showroom-ul de la Rose Garden. Asta e dupa Kaufland-ul de langa Obor. Nu imi place in mod deosebit zona dar aratau destul de bine schitele, ma duc sa ma dumiresc mai bine la fata locului si pe o macheta.
Am solicitat informatii de la 2 ansambluri, asta Oxygen, care e tot in parcul Tineretului,( nu e Diamond ala, arata altfel blocurile), si Belvedere Baneasa si nici nu m-au sunat nici mail nu au trimis. Nu imi vine sa cred ca vreau sa dau bani si nu am cui..
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
am vazut si eu acum site-ul agentiei care dezvolta/vinde ansamblul Oxygen, dar sunt cam sceptica... ma rog, sper sa fie paranoia mea de vina si nu alte motive... eu am stat de mica intre parcul Tineretului si Carol si este o zona superba
cat despre Belvedere Baneasa, suna bine si arata la fel, DAR eu am o mare problema cu accesul la locatia respectiva. Sunt momente din zi cand este imposibil, si stiu ce spun, pentru ca stau in apropiere. Zilele trecute am facut de la sediul Porsche din Pipera pana pe Sos. Nordului 1h30min, in conditiile in care sunt vreo 3, maxim 4 kilometri. Asta la ora 17.00..... ma rog, sunt multe de discutat pe tema asta.
audiatur et altera pars
dicirstea spune:
Nu mai stiu unde era articolul, ca eu citesc presa de pe 9am si apoi dilesc postarile; dar de curiozitate, o sa ii dau un google cand am timp.
Pe mine m-ar avantaja baneasa ca sotul lucreaza pe la Jandarmeriei iar eu la Casa Presei, iar aglomeratia e pe sensul de dus, nu stiu cum e dimineata in sens invers, dar nu cred ca poate fi mai rau decat e aici. Imagineaza-ti o coada de masini de pe la parcul tineretului pana pe la piata victoriei si o batalie care pe care l-a luat fata altuia. Plus ca pana in dec 2009 cand ar fi blocurile gata, s-ar mai fluidiza si traficul pe acolo (traim cu speranta).
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
www.hotnews.ro/articol_print_85486_5_-1_5_-1-Operatiunea-Parcul-Tineretului.htm" target="_blank">magaria cu terenul concesionat fundatiei
Asta e articolul despre care vorbeam...
MINUNEA MEA
Androix spune:
Dicristea, neaparat sa ne povestesti cum sunt ap. din rose garden. Eu stau la d-an ghica si ma incanta sa ma mut tot in zona. Dar din pacate pe situl lor nu sutn si preturile. Am cerut o oferta dar deocamdata nu m-a bagat nimeni in seama.
Andreea
dicirstea spune:
Iti trimit eu daca vrei. Sunt de joi, deci proaspete. Dar nu stiu cede mi-a trimis numai de la etaj 6 in sus. Poate fiindca stia ca mai cumparasem unul la Asmita la 6...Eu acum ma duc sa le vad pe cele de la parter. Ce mi-au trimis e asa si asa. Eu nu prea vreau living comun cu bucataria. Ca deja un astfel de apartament cu greu poate fi numit de 2 camere. Practic ai un singur dormitor si fie o bucatarie mare fie un harcea parcea, nu il vad potrivit ptr o familie cu un copil (2 camere, ca de atat ne tin buzunarele), ca dormitorul e al copilului din start, si atunci va tb sa dorm pe canapea (ceea ce imi displace ) sau ar tb un mare living in care sa pot separa cu un fel de paravan sau din mobilier cumva, patul de mijloc. Si nici asa nu mi-ar conveni ca tot s-ar simti miros de mancare in pat, cu bucataria deschisa.
MINUNEA MEA
dicirstea spune:
Da-mi o adresa de mail, ca astea sunt prezentari pdf. Daca zici ca stai in zona zi-mi si mie cum e pe acolo, ca eu cand aud Obor vad o mare aglomeratie, ambuteiaj, praf, hoti si galagie. Tipa de la agentie imi zicea de un parc Plumbuita, in apropiere. Cat de aproape e, mai exact. Si cat e de departe metroul, adica la cate statii de tramvai sa zic. Eu nu merg cu alte mijloace de transport in comun in afara de metrou. Cred ca sunt un pic (mai mult) claustrofoba. Daca trebuie sa ajung undeva la ~ 3 statii eu o iau pe jos.
MINUNEA MEA
saddie spune:
Despre cei de la New Town stie cineva ceva? Pe site oferta e interesant dar n-am idee cam care ar fi preturile. Blocurile vor fi chiar in intersectia de la Baba Novac
www.newtown.ro/index.php" target="_blank">http://www.newtown.ro/index.php
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
dicirstea spune:
Revin cu amanunte despre Rose Garden si despre Oxygen.
In primul rand Rose (unde cred ca o sa ne mutam). De joi si pana ieri disparusera toate apart. de 2 camere de la et 6 si ramasese unul singur la et. 7, in vreo 7 blocuri!!!!!Zici ca-s pe degeaba, asa se vand!!Iar preturile erau intre 113.000(la et 10) si 130.000(parca, in orice caz nu ma uitam la ce depasea 125.000). Iar la 3 camere mai aveau cred ca 10-12 in total ( in toate blocurile) si plecau de la 143.000, dar mai avea rezervate 2 ap ptr cineva care nu se hotara pe care sa il ia. Asa ca am zis ca luam unul din cele de 3 camere, care o fi, iar daca le ia pe amandoua, o sa ramanem cu unul de 2 camere la parter (mai erau doar 2) care au o supraf f mare, adica 70 si ceva utili si o terasa de 30 mp, si o sa stam aici vcreo 2 ani, pana mai strangem de diferenta pana la 3 camere, ca asta e...
Iar la Oxygen...nu prea imi place pe unde vine, e inghesuit intre casele de la Martisor, asta nu ar fi nimic, dar dupa cum am vazut harta, cred ca face parte din lotul de teren cu probleme....plus ca mi-a gtras o abureala ca s-a incheiat etapa 1 de vanzari si urmeaza etapa 2, dar nici nu au demarat lucrarile, care "vor incepe in iarna asta", intre noi fie vorba, cred ca nu au autorizatia de constructie.
MINUNEA MEA
marumiha spune:
Fetelor ,a-ti putea sa-mi dati ceva informatii ce acte sėnt necesare atunci cėnd cumperi un apartament? De ce trebuie sa tin cont. Nu unul care nu este ėnca construit.As vrea sa stiu ce acte trebuiesc cerute la propietar pt. a vedea daca are vreo datorie cu banca sau daca e totul ėn regula.Va multumesc!Si cum se procedeaza cu platile.
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
Androix spune:
Dicristea, scuze, acum am vazut ca m-ai intrebat de zona.
Zona nu este rea, dupa mine, eu stau de aproape 8 ani aici si m-am mutat din titulescu deci imagineaza-ti Parcul nu e departe de rose garden, e la urmatoarea intersectie d-na ghica, nu e nici macar o statie de tramvai intreaga. Nu e cine stie ce parc dar pentru plimbat kinderul din dotare e numai bun, cel putin eu cum sunt cu doi unul care alearga si altul in carucior e foarte la indemana, doar traversez. Acum au refacut locurile de joaca pentru copii si sunt inca in stare buna. Am un sentiment pozitiv si cred ca vor rezista mai mult.
Pana la metrou sunt vreo 2 statii jumate de tramvai, la picior in max. 10 minute esti la metrou.
Aglomerat este acum ca sunt lucrari dar s-or termina candva si o sa se intre in normal. Daca va mutati va inavat niste scurtaturi pe stradutele din spate
De hoti nu stiu ce sa-ti zic decat ca in 8 ani nu m-a calcat nici unul nici acasa si nici prin alta parte. Dar eu nu merg cu mijloacele de transport ci cu masina mea. Sotul meu merge cu ratb-ul si nici el nu a avut neplacerea asta.
Cumparaturile le facem la carrefour colentina, este la 10 min de mers cu masina catre europa sau voluntari, e cel mai bestial carrefour din tot bucurestiul ca nu e atat de aglomerat ca celelalte. Sau mai este Kaufland, foarte aproape de rose garden dar eu m-am obisnuit cu carrefourul care mi se pare oricum mai mare si mai bine aprovizionat.
Cam asta e, daca te mai intereseaza ceva intreaba-ma si-ti raspund cu placere.
Felicitari pentru ca v-ati hotarat!
Andreea