Pierduta...psihic
Raspunsuri - Pagina 3
ladyJ spune:
Firfi draga mea,eu cred ca cea ce ti se intampla tie e normal.
Citind ce am scris,o recunosteam pe prietena mea,care e EXACT in aceasi situatie ca tine!
In primul rand,cunoscandu-ti sotul la 17 ani,ai crescut practic langa el.Nu stii daca-l mai iubesti,dar stii sigur ca EL este parte din viata ta,viata care are alte valori acum,decat avea cu 8 ani in urma.
Tu esti alta.Dar sotul tau si viata cu el e realitatea ta de 8 ani incoace.Te simti ca intr-un palat de clestar,vezi zarea,ai vrea sa zbori departe,la origini,insa ti-e teama sa nu pierzi palatul tau,printul tau.Ai vrea sa le iei cu tine dar nu se poate.Pendulezi intre doua lumi,lumea adoloscentei din tara si lumea femeii tinere de azi.
Ai puterea sa te prefaci,caci n-ai vrea sa pierzi realitatea,pe care o poti accepta dar ar fi perfecta doar daca EL ar accepta o mica parte din dorintele tale.
Tu vrei lumea ta,formata din cei pe care-i iubesti sau ii vrei alaturi din varii motive,nu vrei doua lumi,asa cum ai in prezent.
Facand un copil,iti inchipui ca te va incatusa mai tare in lumea ta departe de origini.Si nu vrei sa alimentezi sub nicio forma incatusarea asta.
Vorbeste cu sotul tau.(deschis,spune-i dorintele tale,pana la urma o casnicie e un compromis,nu e doar avantaj EL!)Ia-ti o vacanta.Du-te la ai tai,macar o luna.
Cred ca-ti vei limpezi mintea.
Si apoi,scrie-ne si spune-ne cum te simti.
Sper ca nu am sarit calul cu cea ce am scris,asa vad eu lucrurile.
Si sper din suflet ca te-am putut ajuta,macar putin putin...
LadyJ
Clover spune:
roz6, cum adica parintii si-au pierdut interesul in tine cand nu le-ai mai trimis bani?
Keep the promises you make to yourself.
reiki spune:
Complicate mai sunteti fetelor, dar asta va face sa fiti si mai frumoase.
Ai intrat inintr-un vartej din care nu mai poti sa iesi si din care vezi aceleasi imagini repetate la nesfarit. Ai obosit pentru ca tu inoti impotriva curentului iar acum ceri un punct de sprijin ca sa iesi din situatia asta.
Trebuie sa-l cauti tot in interiorul tau. Trebuie sa te opresti din "inotat" sa te lasi pentru o vreme dusa de curent ca sa poti fi atenta la ce se intampla cu tine, la ce se intampla in jurul tau. Trebuie sa faci asta cu pasi mici, cu rabdare, sa inveti sa plutesti, pentru ca apoi sa te poti opri. Trebuie sa incepi schimbarea cu lucruri marunte.
Daca nu este suficient ce gasesti in interiorul tau, poate trebuie sa-l cauti la partenerul tau. Cauta acele lucruri care v-au facut vecini. Apoi vorbeste cu el ca unui vecin si deschide-ti sufletul si arata-i cat de obosita este acum. Fi atenta la vorbele lui, la gesturile lui. Nu astepta de la el o solutie pe care sa o intelegi imediat. Daca pana acum ati inotat in directi diferite nu astepta ca sa ajunga langa tine imediat.
Pentru inceput schimba locul in care fumezi.
Peste ceva timp incepe in fiecare zi sa pui cite o moneta intr-un plic. Si vezi care este semnificatia ei cind o pui acolo.
Apoi zambeste primului om pe care-l intalnesti dimineata, dar zambeste in asa fel incat sa-i luminezi fata, sa-i schimbi ziua.
Apoi ... vei sti tu ce trebuie sa faci.
miau-miau spune:
ba cel mai bine e sa schimbe personajul cu unul nou. Mai vede si alta mutra, ca i s-a acrit de asta. Cu asta poate sa ramina amica, oricum asta zice ca vrea fata.
Clover spune:
roz6, interesant ca in loc sa te simti abandonata de mama, te simti eliberata. Probabil niciodata nu ai simtit o iubire foarte mare din partea ei si din cauza asta. Mi se pare totusi trist ca interesul unui parinte pentru copil sa depinda de cate cadouri il ajuta sa faca neamurilor. E evident ca mama ta acopera o nevoie emotionala cu atatea cadouri, dar numai ea stie care din moment ce tatal tau e un om deosebit.
Ma intreb unde a disparut firfi25.
Keep the promises you make to yourself.