Pierduta...psihic
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
As face o pauza. Cu sau fara voia lui. Ca sa-ti confirmi ceea ce crezi ca deja stii.
Pana atunci nu fa copii.
Cum naiba te-ai blocat in situatia asta?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
moniboni spune:
In primul rand: nu ai decat 25 de ani! La varsta asta nu ai voie sa te simti asa! La varsta asta ai viitorul inainte si, indiferent cum o sa se termine (sau nu) povestea cu sotul tau, o sa fie bine....stii tu: timpul le vindeca pe toate.
Am si eu o intrebare: il mai iubesti? Mai vezi in el omul langa care vrei sa imbatranesti?
Ma feresc sa dau sfaturi de genul: lasa-l! Dar nu pot sa nu te sfatuiesc sa te uiti un pic la tine si la viata voastra de acum si de peste 10 ani.
Sfat de moment ar fi: vino in tara, pupa-ti parintii si bunicii, fii copil, rasfata-te, alinta-te, fa ce-ti placeai sa faci inainte. Dupa-aia..mai vezi tu.
Un lucru e cert: copil sa nu faci acum! Pe moment o sa fie mai bine probabil. Dar, cu timpul o sa fie mai rau. Un copil nu salveaza o casnicie daca cei 2 nu sunt pe aceeasi lungime de unda!
pupiu
mamica de rockerash
misulescum spune:
Draga Firfi,am avut senzatia citind postarea ta,ca am intrat intr=o spirala,parca m-a absorbit ceva.
Totul a inceput bine,frumos, dar pe masura ce trece timpul situatia devine tot mai complicata ,iar tu crezi ca nu mai poti gasi solutia salvatoare.
Dupa mine ,cred ca e nevoie de o pauza,de o evadare pe o perioada de timp ,sa incerci sa te reculegi ,sa te redescoperi ,poate ar fi bine daca te-ai intoarce la parinti pe perioada concediului ,macar o sapt.
Ai facut primul pas,ni te-ai destainuit,poate un pic din greutatea ce-ti apasa sufletul s-a mai diminuat.
reiki spune:
O definitie a fericiri care imi place este pe atat de simpla pe cat este de adevarata. Fericit esti atunci cand esti intr-un loc de unde nu iti doresti sa pleci si/sau esti langa un om pe care il vrei aproape de tine.
stralucitor1 spune:
nu mai lasa timpul sa treaca..ai dreptul sa ai o familie adevarata, alaturi de cineva pe care sa il iubesti.
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
To and Me
firfi25 spune:
Va multumesc…va multumesc ca v-ati facut timpul sa raspundeti, ca mi-ati dat sfaturi ,ca sunteti alaturi de mine…citesc ,si ma pun in toate situatiile pe care le descrieti , si ma linistesc…am avut o seara linistita, eu m-am dus sa ma culc devreme cu o cutie de inghetata langa mine, el cu alta cutie de inghetata in sufragerie se uita la un film….imi aduc aminte ca am intins mana si l-am mangaiat de dimineata si am adormit inca putin..si am simtit ceva, nu dragoste sau pasiune, ci pace si liniste, si m-am enervat pe el ca nu e asa cum mi-as dori sa fie…
Cineva m-a intrebat daca il mai iubesc….nu stiu…a fost singura persoana in afara familiei pe care am iubit-o ….nu am iubit un alt barbat, nici macar la pubertate ,sau la scoala “nu mi-a placut" de vreun baiat mai mult de 4 zile…nu am cunoscut vreaun alt barbat , nu stiu daca as fi in stare sa ma gandesc la mine cu altcineva…cred ca il iubesc pentru ca sufletul meu nu mai gaseste putere sa se deschida in fata nimanui…nici ca as avea in fata cui.….
Sper sa treaca zilele astea, sper si mai mult sa treaca viata si sa traiesc cu el ca si cand am fi doi vecini .mi-a trecut prin cap ca daca l-as parasi cel putin sa fiu insarcinata cu copilul lui.asta ca sa am ceva de la el toata viata…oare am innebunit? Nu imi pot controla gandurile care se plimba ca niste sageti fara tinta in capul meu…si in acelasi timp muncesc, zambesc,glumesc la serviciu, gatesc ,sunt politicoasa si rad cateodata acasa, si astept…oare ce mai astept ,nu mai zic decat doamne –ajuta, ca eu nu mai pot.
oana1177 spune:
Buna Firfi!
e atat de trista povestea ta, esti atat de tanara!!!
ce nu inteleg eu, este, de ce nu lucrezi pt tine?? de ce nu pui bani deoparte si ii trimiti parintilor?
fa-ti un cont al tau, pune bani pt zile "negre"; si asa poti pleca in tara daca vrei, sau poti pleca intr-o vacanta, sau iti poti cumpara ceva care-ti va face placere...
inteleg ca-ti iubesti parintii si vrei sa-i ajuti, dar... tu ai familia ta, tu trebuie sa ai viata ta!
iti doresc multa putere, sa poti trece cu bine peste toate problemele!
O
coraly spune:
Pai din moment ce gandesti asa, ca vrei un copil de la el sa-ti ramana ceva, inseamna ca-l iubesti. Eu zic sa incerci sa faci ceva pt tine in primul rand, pt ca la tine e blocajul. Sa iei o vacanta, sa faci ceva ce iti place, un hobby, sa te inscrii la un curs. Nu ar strica sa faceti si consiliere de cuplu, daca sunteti amandoi de acord. E ciudat sa gandesti asa despre un barbat si totusi sa spui ca nu-l mai vrei. E o contradictie in spusele tale. Cred ca tu ai ajuns intr-un punct mort, ca evolutie si satisfactie personala, si asta iti afecteaza intrega viata. Ar trebui sa te deschizi in fata lui, sa-i spui ce simti, poate impreuna va fi mai usor de iesit din starea asta.
Macar pt anii in care v-ati iubit si ati fost alaturi merita sa ii spui prin ce treci, nu sa te inchizi ca fata de un strain. Asa cred eu.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
oana_s spune:
Intoarce-te acasa, daca asta simti:)
Nu tre' sa-ti pese de ce va spune oricine...eu ma intorc in orasul natal...dupa patru ani...si ma intorc cu fi-mea...si daca va comenta cineva, ce? N-am nimic de impartit cu nimeni in afara de prieteni si familie.
Take care!
Oana si Mara 11.08.2004
Clover spune:
Sa vedem:
1) Fumatul dauneaza grav sanatatii; te-ai gandit sa reduci sau sa te lasi? Fumatul asta la tine vad ca e un fel de baut apa.
2) Ai avut un singur barbat, ceea ce inseamna ca au existat conditiile de a pastra niste viziuni adolescentine despre ce credeai tu ca e dragoste. Neavand termen de comparatie si probabil nestiind exact ce vrei de la cel de langa tine, la fiecare scama care nu iti convine ti se pare ca lumea s-a terminat.
3) Parintii tai pe care ii iubesti foarte mult(ii finantezi) te cheama in Romania. Necesitatea de a te intoarce in Romania e alimentata si de cererea lor de a te intoarce. Cand un parinte ne cere ceva suntem educati sa facem tot ce putem pentru a indeplini ceea ce ne cere(Daca suntem ceea ce se cheama copil bun).
4) Sotul tau pare un sot normal si iubitor. E normal ca un om care te iubeste sa vrea sa iesiti impreuna in week-end, e normal sa vrea sa faca dragoste, e extrem de intelegator ca tu in loc sa strangi banii pentru viitorul vostru ii dai parintilor(ca inteleg ca nu le dai 10% din salariul tau, ci mult mai mult).
Ce ar trebui tu sa faci: sa iesi din spirala in care esti si sa te intrebi daca nu cumva problema e la tine si nu sotul tau e oaia neagra. S-ar putea sa suferi de depresie, si sa fie mai veche, poate s-a declansat la mutarea in tara straina, poate...n-am idee. Dar cand spui "mi-l imaginez mort" e un semnal de alarma. Majoritatea din noi nu ne gandim la perspectiva partenerului mort decat daca iti faci griji ca merge drum lung si e obosit si te rogi sa fie totul bine, situatii de-astea.
Dupa ce vezi care e problema la tine(si as indrazni sa zic psiholog), atunci poti decide ce mai simti pentru sotul tau. Eu cred ca il iubesti, dar esti doar confuza din cauza starilor pe care le traiesti.
In acelasi timp ar trebui sa tai cordonul ombilical fata de parinti. Ai o varsta la care si voi aveti nevoie de bani. Parintii tai singur nu au nevoie de toti banii pe care ii trimiti tu(decat poate daca e o problema medicala complicata, ceea ce nu stiu). In plus, determina cat din decizia de a te intoarce in Romania ar fi decizia ta si cat a lor. Din punct de vedere practic intoarcerea ta in Romania ar fi un stres si decizia asta oricum se ia in doi.
Keep the promises you make to yourself.