La noi la Galati sa veniti (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Mai fetelor sunteti topite ????

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

neatza Galati!

ce faceti fetelor? cum suportati caldura?

noi ne topim, la mine sunt 33 grade in casa, copilul meu e plin de bubitze.

noi ne pregatim de botez, vineri e ziua cea mare. abia astept.

pupici de la noi.

diana si matei

PS: imi spune si mie cineva cum pun si eu niste poze? please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

tot eu

Lia sa-ti traiasca baiatul (baietii) sa creasca mari, sanatosi si frumosi.
cand vrei te astept cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hop si eu dupa o lunga pauza din lipsa de net, imi vine sa renunt la astralul lor de kk

Lia la multi ani lui Richard cu mare intarziere, sa cresca mare si sanatos si felicitari si tie .

Laina bine ai venit in club ........ asteptam mai multe detalii despre voi

Paky si la noi in casa sunt 33 de grade si ma gandesc ce a fost in capul mau cand am refuzat aerul conditionat in primavara, ca deh atunci erau 20 de grade si am zis ca suportam noi caldura, da uite ca nu, vlad e si el plin de bubitze, afara oiesim dimineata de la 8 pana pe la 10 si seara de la 8-9 pana la 11, in rest copilul cere sa stea in cada mai mult si nu manaca mai nimik decat lapte rece de la frigider.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Salut fetelor!

Hai sa va aduc putin pe prima pagina.
Multumesc pentru urari!
Sa va zic ce am patit! Acum doua zile am iesit intr-un parculet aici pe langa noi si am stat pana pe la 9.30. Ma jucam cu asta micul si-l fugaream prin parc . El a intrat sub un schelet de ala metalic pe care se catara copii si eu am dat cu capul de o bara de am vazut stele verzi. Bine ca nu mi-am rupt nasul dar m-am invinetit si umflat destul de bine ...arat al naibii de rau !!! La spital cand m-am dus doctorita ma intrebat " Cu ce-a dat? " ...iar pe mine ma bufnit rasul si i-am explicat ce sa intamplat ...

Va pup!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

salut!

Liniste mare prin zona, unde umblati fetelor? in parc? noi mergem dimineata devreme si seara tarziu si apropo de parc aveti grija de copilashi, o fetitza nesupravegheata a fost luata de un tigan, bine ca l-a prins politia nu a apucat sa ajunga prea departe ca s-a alarmat bunika care statea la umbra bine merci dupa ceteva zeci de minute ca nu e copila in parc.

Lia hai zii adevarul acum hehehehe cu ce ti-a dat???? arati rau zici hmmmmm lasa ca trece.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna seara fetelor, nu am mai intrat de mult pe aici dar v-am mai citit cand am mai avut putin timp liber.
Pe langa caldura asta insuportabila am mai avut si picii bolnavi pe ranv,dam din una in alta.
A avut Alice prima data febra fara motiv,posibila infectie urinara,tratata cu gentamicin,care s-a dovedit pana la urma a nu fi,deci intepata degeaba.
Apoi a facut Martin febra-rosu in gat,cu afte in gurita-tratament antibiotic.
Din nou dupa ce i-a trecut lui Martin a facut alice acum amigdalite cu puroi,este inca in tratament.
Si acum Martin mi-a facut o urticarie urata tare,de la vinete se pare(doar a gustat,facute de mine in casa),am fost in seara asta la spital cu el,si am avut noroc ca am gasit-o pe Dr. Radoi de garda si ne-a dat tratament la urticarie cu edeme alergica.........i sau umflat picioarele,urechiusele si putin ochisorii.....imi e asa mila de el ca nu poate sta in picioare,ca il dor.
Gata mi-am spus oful,ne facem noi bine.

La multi ani Richard cu maaaare intarziere.

Laina bine ai venit in club.

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor nu mai intrati pe aici?

Noi suntem mai bine,ne trec bubele si avem chef de joaca foarte mult,mai rau e cu mancarea ca nu prea am ce sa ii dau.......aveti ceva idei de mancare de post si fara sare? sa para cat de cat gustoasa ca e si mofturos.

Am plecat la nani va pup

Mergi la inceput

neata, mai liniste mare pe aici........... ce faceti fetelor? nu aveti nik de zis?

Gabi nu ma pricep, pt mine mancarea lui vlad e un stres de cand cu caldurile nu mai mananca nik, doar lapte rece si iaurt de la frigider.

poze

Mergi la inceput

Ne-am descurcat si azi cu mancarea,mai nasol e ca acum nu vrea sa manance......bea doar compot si deja incepe sa se strice la burtica.Si azi mi-a adus mami mancare de la cantina de regim-pilaf fara sare si ardei umpluti fara sare- si pot sa spun ca a fost chiar gustoasa ,pacat ca nu a vrut sa pape.Acum i-am dat banana sa nu ajungem sa se strice la burtica,asta ne-ar mai lipsi acum.
Acum trebuia sa fiu la tara dar pt. ca trebuie sa tina regim am ramas acasa

Mergi la inceput