La noi la Galati sa veniti (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen27ro spune:

Oana_G te-ai intors din concediu? Cum te-ai simtit la Hotel Elena? Eu am rezervare pe 27 august si plec cu baietelul meu care are 1 an si 3 luni. Am citit destule lucruri rele despre acest hotel, tie cum ti s-a parut? Pot sa plec linistita, cum este mancarea, pot sa-i dau copilului din ea, fara sa risc indigestii sau alte probleme? te rog spune-mi parerea ta despre acest hotel.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Salutare! Abia am venit de la mare unde a fost superb, dar din pacate am inceput munca si sunt cam "neagra" de suparare. Vreau sa va spun ca fetita mea, contrar celor scrise aici, de cand au inceput caldurile astea e mai mancacioasa ca oricand. La mare a stat mai mult in apa si e bronzata doar pe spate. Pupici si sanatate la copilasi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Buna dimineata la cafea!

Multumim pentru urari ! Copii sunt sufletul nostru si bucuria noastra!
Nici un alt dar nu egaleaza ceea ce simtim noi pentru copii nostri.

Bun ...in alta ordine de ideei ...ce mai faceti???? unde sunteti????...ia sa facem noi o adunare ....Cine raspunde PREZENT?????

Paki ai terminat cu botezul? Cum a fost? Poze ?
Alino tu ce faci?
Laura?
Cookie? ( m-am intalnit cu ea si bulinuta ei in parc si spunea ca-i tare ocupata)
Vilma?
...etc...Se striga catalogul....

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Prezent !

Am fost la mare in weekend, super bine, mai racoare decat la noi, aglomerat, mare calda, copil cuminte.....dar vrem mai mult/mai des.....

Acum la munca. E adevarat ca s-a cam "linistit" subiectul nostru.

O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Prezent!

Intre o repriza de si una de . Va pupicesc si va citesc mereu! Parol!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Prezent! si eu in zona numai ca am ceva "probleme" una bucata copil cu temperatura astept sa se trezesca sa mergem la dr si sunt si foarte trista ca azi mi-a murit cainele.

Voi ce mai faceti mai? o intalnire nu? sau vara nu ca ne pisca tantarii?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina, imi pare tare rau pentru catelul tau ! Era asa de frumos.
Vlad, nu se simte bine ? Sper sa nu fie nimic prea grav. Te pup.
Delphin, ai greturi. Ufff, trec ele, ai rabdare. Pupam burtica.
Lia, buna ideea cu strigatul catalogului, asa mai aparem si noi pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Vlad are deja celebrul rosu in gat cu temperatura spre 40 , azi vad ca deja nu mai frige, da am bagat antitermice in el cu galeata, pe toate partile, i-am dat si picaturi de algocalmin.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

PREZENT si eu

botezul a fost foarte frumos, copilul meu a fost un ingeras.

as vrea mult sa va pun niste poze cu matei al meu (am cu cine ma lauda ) dar o sa va pun cand o sa invat cum sa le pun, inca nu m-am lamurit.

alina, imi pare rau ca ti-a murit catelul, am avut si eu 2 si stiu cum e.

pupici de la noi.

diana si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Prezent!

Am intrat si eu o fuguta sa va salut si sa va mai dau vesti despre noi.
Am terminat si noi cu botezul. Am facut vineri la "Trei Ierarhi" in Mazepa. Bebe a fost cam plangacios ca s-a intarziat putin si apropia ora de masa dar pe final a fost chiar in regula.... O sa incerc sa pun niste poze, sper sa-mi mai amintesc cum....
Stefan a plecat la mare cu buni pentru o saptamana si asa o liniste in casa.... ca Andrei da concerte numai seara, ziua mananca si doarme.
Nu prea reusim sa iesim la plimbare pentru ca bebe e cam pretentios, nu-i place in carut vrea numai in brate. Din cauza asta trebuie sa astept sa vina Dan de la munca ca sa putem sa iesim la plimbarica, plecam cu bebe in carut si ne intoarcem cu el in brate. Nu-i place sa-l zdruncini deloc ... si cum avem niste trotuare si niste drumuri pline de gropi si damburi, mititelul e tot un tipat. Dar nu disperam, incercam pana gasim varianta de plimbare care sa-i placa. O sa incerc sa-l plimb in port-bebe dar in cel pe care il am eu merge sa pui copilul numai in pozitie verticala. Poate cineva sa-mi imprumute sau sa-mi vanda un port bebe in care sa poata bebe sa si doarma (orizontal)?
Vad ca inca nu s-a mai produs nici o intalnire....asa ca, va rog mult, mult, sa ma anuntati si pe mine ca as vrea si eu sa vin macar jumatate de ora. ID-ul meu de messenger este tot roxicucu, tel. 0744614479.

Va pup

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput