La noi la Galati sa veniti (34)
Raspunsuri - Pagina 15
vilma spune:
N-ati scris nimic azi. Pentru cei care aveti "tara", cum e la tara, tot asa de cald? Imi imaginez o dupa amiaza racorita de un vanticel bland sub un pomisor, intr-o iarba inalta si verde (nu uscata). Si nori pe cer, nori albi si stravezii, nu ca cei care ies din furnalul combinatului. De la geamul meu vad o priveliste apocaliptica a combinatului. In fiecare dimineata.
Va urez o dupa amiaza placuta.
Ramonika spune:
buna fetelor,
sambata asta am o nunta la restaurantul capitol. habar n-am unde e, ca sunt din Iasi si nu am fost in galati decat in trecere pana acuma. oricum o sa ne astepte cineva, nu e problema ca nu gasim restaurantul, ci voiam doar sa va intreb cum e acolo? e luxos? fain? sau mai de mana a doua?
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
liliana29s spune:
Buna dimineat !! O cafea , un suc ?? apa multa
sa ne hidratam ca-i jale afara.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!
gitana spune:
Ramonika, restaurantul Capitol e fostul Distrugatorul(din piata Tiglina).
Este proaspat renovat si se pare ca va fi un restaurant destul de dragut.E prima vara cand se fac nunti dupa ce a fost renovat.
Iti doresc distractie placuta!
LauraFlo spune:
La restaurantul Capitol a avut acum doua-trei saptamani o colega nunta. Eu nu m-am dus, dar am vazut cateva poze. Colegii care au fost s-au declarat multumiti, eu pot doar sa spun ca am vazut ca in loc de scaune aveau banci. Sper sa te distrezi bine,Ramonika.
Vilma, la tara e cald, nu asa cald ca la noi dar foarte cald. E drept ca suporti mai bine caldura sub o bolta de vie, dar de unde timp sa ajungem la tara ????? Oricum vorbeam cu colegii si spuneau ca-i mai bine la munca decat in case.....spatiu mai mare, aer conditionat care inca face fata celor 40-60 de grade de afara...
Va pup ma pregatesc de dus la banca....mama ce-am sa mai transpir
LauraFlo spune:
Iertare, am facut confuzie intre colegi si locatiile in care isi serbeaza nunta....Era vorba despre Ambasador....La Capitol este cea din septembrie. Sorry, Ramonika.
Super Lia, te pregatesti ?????
Laina spune:
buna ziua! mai primiti inca o galateanca in club? sau chiar doua,ca vin si cu bb mea 
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
super-lia spune:
Laina bine ai venit! Cu cea mai mare placere te primim la noi. Spune-ne mai multe despre tine.
Fetelor astept felicitarile voastre deoarece sunt studenta a colegiului Carol Davila....asta daca nu intru la Universitate.
Si La multi ani baietelului meu Richard care astazi a implinit 3 ani!

are mama doi baieti
delphin spune:
Bun venit Lainei, MUUUUUUULti ani fericiti flacaului sarbatorit si mamicutei curajoase
. Felicitari!
si
celorlalte.
de Paste