La noi la Galati sa veniti (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

N-ati scris nimic azi. Pentru cei care aveti "tara", cum e la tara, tot asa de cald? Imi imaginez o dupa amiaza racorita de un vanticel bland sub un pomisor, intr-o iarba inalta si verde (nu uscata). Si nori pe cer, nori albi si stravezii, nu ca cei care ies din furnalul combinatului. De la geamul meu vad o priveliste apocaliptica a combinatului. In fiecare dimineata.
Va urez o dupa amiaza placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetelor,
sambata asta am o nunta la restaurantul capitol. habar n-am unde e, ca sunt din Iasi si nu am fost in galati decat in trecere pana acuma. oricum o sa ne astepte cineva, nu e problema ca nu gasim restaurantul, ci voiam doar sa va intreb cum e acolo? e luxos? fain? sau mai de mana a doua?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Buna dimineat !! O cafea , un suc ?? apa multa sa ne hidratam ca-i jale afara.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

Ramonika, restaurantul Capitol e fostul Distrugatorul(din piata Tiglina).
Este proaspat renovat si se pare ca va fi un restaurant destul de dragut.E prima vara cand se fac nunti dupa ce a fost renovat.
Iti doresc distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La restaurantul Capitol a avut acum doua-trei saptamani o colega nunta. Eu nu m-am dus, dar am vazut cateva poze. Colegii care au fost s-au declarat multumiti, eu pot doar sa spun ca am vazut ca in loc de scaune aveau banci. Sper sa te distrezi bine,Ramonika.

Vilma, la tara e cald, nu asa cald ca la noi dar foarte cald. E drept ca suporti mai bine caldura sub o bolta de vie, dar de unde timp sa ajungem la tara ????? Oricum vorbeam cu colegii si spuneau ca-i mai bine la munca decat in case.....spatiu mai mare, aer conditionat care inca face fata celor 40-60 de grade de afara...

Va pup ma pregatesc de dus la banca....mama ce-am sa mai transpir

Mergi la inceput

Iertare, am facut confuzie intre colegi si locatiile in care isi serbeaza nunta....Era vorba despre Ambasador....La Capitol este cea din septembrie. Sorry, Ramonika.

Super Lia, te pregatesti ?????

Mergi la inceput

La multi ani, Richard !

Sa fii sanatos si norocos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

buna ziua! mai primiti inca o galateanca in club? sau chiar doua,ca vin si cu bb mea

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Laina bine ai venit! Cu cea mai mare placere te primim la noi. Spune-ne mai multe despre tine.

Fetelor astept felicitarile voastre deoarece sunt studenta a colegiului Carol Davila....asta daca nu intru la Universitate.

Si La multi ani baietelului meu Richard care astazi a implinit 3 ani!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bun venit Lainei, MUUUUUUULti ani fericiti flacaului sarbatorit si mamicutei curajoase. Felicitari!

si celorlalte.

de Paste

Mergi la inceput