ce mai stiti de Barbye?
Raspunsuri - Pagina 7
doinabita spune:
Mirela, dureri mai ai?ai primit raspunsul din China? cand pleci la recuperare? 

Marti e ziua ta !!!Cum te sarbatorim???
Doina Bita
barbye spune:
Doina, mi-a venit raspuns ca Dr Huan va analiza cazul meu si va lua o hotarare ca e un caz foarte simplu. Ce inseamna asta nici eu nu stiu. Eu la recuperare plec luni dimineata si ma intorc pe 28 septembrie.Da intradevar marti imi schimb prefixul....Dureri am ca de spun medici ca sunt normale....Va pup
rodicaosoian spune:
Mirela ,LA MULTI ANI !!!
SA AJUTE BUNUL D-ZEU SA VINA SI SOARELE PE STRADA TA
te pup
doinabita spune:
Mirela, din raspunsul care ti l-a dat e foarte bine!!!!Te vei face bine repede!!!Deci sansele tale sunt MAXIME!!!!!!!!!!!!!!Inarmeaza-te cu multa putere, ai incredere in TINE, in TINERETEA TA!!!caci viata merge inainte.Va veni si ziua cand cei dragi , care te-au parasit sa regrete...dar din pacate vor suferi...prea tarziu.
Marti de ziua ta iti voi da telefon.Curaj mult, vei lupta si cei reusi!!!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
La multi ani! Mirela
sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca....multa sanatate si recuperare rapida...bafta sa ajungi cat mai repede in China
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Danelutza spune:
La multi ani, Mirela !
Sa te ajute Dumnezeu sa te vindeci, sa-ti aduca din nou zimbetul pe chipul tau.

Anina_n spune:
La multi, multi ani fericiti, Mirela ! 

Sa fii sanatoasa, puternica si curajoasa, asa cum te stim, sa reusesti sa-ti implinesti toate visele ! ![]()
Te imbratisez si te pup cu drag. 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Mariaa spune:
LA MULTI ANI, MIRELAAAA 
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>