ce mai stiti de Barbye?
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
Mirela, ma bucur ca in ciuda tuturor problemelor, nu ti-ai pierdut simtul umorului ! 
Sanatate si putere sa mergi inainte ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
doinabita spune:
Mirela nu te-ai intors?caci nu esti nici pe mess. Hai mai spune ce faci!Pupici de la noi!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
barbye spune:
Salutare de intors m-am intors a fost o saptamana de recuperare activa.Am crezut ca mor am stat pe carut 8 ore.....deci nu se compara cu ce faceam in spital.Dimineata la 7 era trezirea
urcam rampe,coboram, faceam jaloane, cursuri la sala..nu va spun ca am cazut de pe carut.Nu stiu de unde am avut atata putere...sau cel putin nu stiu cat voi mai avea...Nu va spun ce frig mi-a fost pe acolo ..Luna viitoare am 1 infatisare la proces in dosarul cu accidentul dupa un an si ....ca de acum a fost gata ,,suntem in Romania"
....Pupici
doinabita spune:
Mirela, ma bucur ca te-ai intors!Nu reusesc sa gasesc adresa corecta a siteului din Franta.Am cerut putin ajutor si in maxim doua zile aflu si ti-l trimit.Lupta in continuare caci TREBUIE SA POTI!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
barbye spune:
Doina, nu stiu cat voi mai putea, ca simt ca ma scufund. Asa cum sunt vreau sa ajung sa fiu independenta, desi mai sunt cateva zile si se implineste anul.Luna viitoare merg la recuperare activa iar ....nu stiu ce sa mai fac, carutul nu mai imi este bun, treb sa imi fac unul pe comanda ca asta ma stramba si treb sa imi fac orteze........In viata asta totul se rezuma la bani......
szivarvany spune:
Barbye, nu trece zi sa nu ma gandesc la tine, la ce lupatoare esti !

Sunt sigura ca vei reusi !
Si cu orice pot, ajut 
Unde se gaseste scaun de care ai nevoie ? Haide, ca ne mobilizam cumva si te ajutam !!! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Rufus spune:
Mirela, ai fi uimita sa stii cati se gandesc la tine...
Bafta!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
Mariaa spune:
<<...In viata asta totul se rezuma la bani...>>
asa este, insa daca exista o speranta, nu banii trebuie sa fie piedica...forta se afla in tine! pune-o la treaba, aduna-ti puterile, concentreaza-te si lupta pentru tine si pentru a trece de incercarea data!
INCAPATANEAZA-TE sa dovedesti tuturor si 'incercarii' mai ales ca TU esti mai tare si ai sa razbesti!
cand simti ca te scufunzi, apuca una din mainile intinse aici si o sa fie mai bine!
un preot mi-a spus odata ca incercarile grele sunt date numai oamenilor puternici, numai acelora vrednici sa le duca!
dupa nori vine si soare iar pentru ziua aceea nu ai voie sa cazi prada deznadejdii si TREBUIE sa lupti!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
doinabita spune:
Mirela, mereu se gasesc resurse cand trebuie sa :"ne adunam puterile", le vei gasi in TINE!dar si de noi toti cei care suntem alaturi de tine!!!stiu ca astazi ai trimis in China tot ceea ce au cerut doctorii.Cred ca cel tarziu luni vei primi raspunsul si atunci vei avea nevoie de toata puterea sa lupti pentru a deveni cum ai fost inainte de accident!!!!!Eu voi sta aproape si te voi ajuta cu tot ceea ce voi putea!!!Un lucru mai este important, chiar foarte !!!
Carutul tau trebuie neaparat schimbat!!!Daca nu poti sa stai in el corect, iti accentueaza scolioza si cifoza pe care ai facut-o tot din cauza carutului si ar fi pacat sa nu ai un confort minim .Cine se confrunta cu astfel de situatii stie ca nu poti sa stai numai in pat!!!Eu ma rog la Dumnezeu ca raspunsul din China sa fie afirmativ!!!Eu sunt alaturi de suferinta ta!stiu prin ce treci!!!INTR-O ZI VA FI BINE!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita