Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 12

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna fetelor ce mai faceti? ma bucur pt pussi ca re 2 fete parca simteam ca se insala medicul in privinta baietelului dar nu stu d c.
oricum sanatosi sa fie nu conteaza.
am progresat si acum ne urcam singure in pat fotoliu etc si ne dam jos mai greu inca nu am invatat modul de a ne da jos. roberta este foarte expresiva cand vorbeste si face tot felul de fetisoare ca sa ne convinga de un lucru cand vrea sa-l explice. sunt f cuminti si se joaca tot timpul impreuna ieri s-au si prins de mana si m-a emotionat momentul. acum zic mai mult mama si parca sunt mai ascultatare .
pe langa toate astea azi am fost la medic si avem rubeo-rujeola si stam la ''caldurica'' o saptamana cu paracetamol sirop de 3 ori pe zi. cred ca o sa ia si roberta dupa aceea banuiesc ea inca nu are.
voi ati fost cu bebeii in situatia asta?
va pupam pe toate si aveti grija de voi!!!

gab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Oana!! Sa iti dea Domnul multa sanatate, multe bucurii, copii sanatosi si cuminti,sotul sa te adore si toti sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Sa ai putere (fizica si psihica) si sa ai parte de o viata superba si plina in continuare. Esti o femeie puternica si deosebita, o mimica model si o sotie de nota 10! Felicitari pt tot ceea ce esti si ce reusesti sa faci. Iti doresc multe cadouri frumoase si pe placul tau. Sper ca ati reusit sa "evadati" cateva zile si ca te odihnesti si te relaxezi acum. Multi pupi si tot respectul meu pt tine!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corine_zuzu spune:

Gab - cat timp au fetele tale? Eu stiu ca vaccinul anti-rujeolic se face pana la 1 an jumate. Si noi ne pregatim sa facem tri-vaccinul ROR (anti-rujeola, rubeola, oreion).Cu Andrin am trecut in iarna prin rubeola, care e o boala foarte usoara, si se manifesta prin niste bubite marunte, ce arata mai degraba ca o iritatie, mai mult in zona fetei, si care pot chiar sa lipseasca. Ganglionii inflamati sunt cei care indica daca e vorba de rubeola. Fetita ta ce are? Rubeola sau rujeola? Rubeola nu se trateaza cu nimic, trece de la sine, eventual anti-termice daca e cazul.Nici acum nu stiu daca Viviana a facut si ea rubeola, ca nu ne-am dat seama. Despre rujeola nu stiu prea multe, doar ca ar putea da ceva complicatii; de aceea sunt si vaccinati copiii. Oricum aveti grija de voi, sa scapati cat mai repede si mai usor. Pupici, pupici de la Cluj.
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor si mai mititei si mai maricei pe care nu i-am felicitat inca.
Poze cu noi:http://www.flickr.com/photos/corine_zuzu/
Corisi
gasca vesela:Domi, Vivi & Andrin

Mergi la inceput

corina fetele fac 12 luni peste f putin timp si are doar rebeca, rubeola si rujeola asa ca am scapat de amandoua o data, sunt curioasa daca va face si roberta. am primit paracetamol 7 zile si izolate tot atata timp. in fine deocamdata e bine si asa iar vaccinul de un an nu stiu daca il facem sau nu.
v-am pupat!!!

gab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_dobos spune:

Sper ca acum se vad pozele...http://community.webshots.com/user/dobos_raluk

Luni le-au facut vaccinul, i-a masurat si au aceleasi dimensiuni la greutate(5100g), circumferinta capului(39cm), si bust..Inaltime are unul 60cm si celalalt 59cm...
Nicio sansa sa-i dezvat de suzeta...sunt terminati fara ea...la plimbare obligat trebuie sa iesim doi ca incep in cor urletele si daca nu ii iau in brate nu se opresc..nu am facut inca proba sa vad cat timp pot sa urle, dar eu cred ca vor plange in continuu...

Raluca, mami lui Matteo si Luca (11.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Raluca, ti-am vazut printisorii - f. frumosi, in unele poze mi se pare ca seamana intre ei, in altele nu.

am si eu poze de la botez, facute de curand, pe cine intereseaza.

O seara faina.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

adinaF ce frumosi sunt juniorii sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!!! a fost dragut si tortu si erau asa simpatici in carucior cum dormeau.
cred ca tatal lor e f mandru de ei nu?
pupici la bebici si mamici!!!

gab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Laura25 desi cu ceva intarziere vin si urez frumosilor tai copilasi un sincer LA MULTI ANI!....v-am vazut pozele, sunt adorabili.... si ce mari au crescut de cand nu i-am vazut....Sa va traiasca ,sa fie sanatosi si sa aveti parte doar de bucurii
Sunteti norocosi ca aveti unde sarbatori astfel de evenimente.....
gab _ Robert a facut varsat de vant la 11 luni...pe cand Daria nu a facut nici pana azi...asa ca e posibil sa nu faca si Roberta....
Sanatate si numai bine ....sunt asa frumoase.....
Tare-mi place sa vin pe la voi si sa va vad minunatiile!!!!....imi amintesc de perioada aceea cand trebuia sa fiu tot timpul in preajma lor....Acu insa lucrurile s-au schimbat mult: nu am voie sa intru in baie cand Robert e cu nevoi...se rusineaza daca-l pup (iubesc)in public...Daria
considera ca felul in care m-am imbracat(asortat) nu e cel mai nimerit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pupam mamicile si bebelasii!

raluk_dobosam vazut pozele! Sa-ti traiasca! Sa-mi vad si eu burtica la 36 de sapt si apoi...poza cu PRIMA ZI!
AdinaF v-am vazut si pe voi sunteti deja mari, domnisori in toata regula Superb! La odisee de obicei sunt fel si fel si discutii panicoase..cand intru aici imi creste cand vad pozele voastre care-mi dau putere si incredere!

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

...upsss ...am trimis raspunsul fara sa vreau ...viteza...
Raluca , tare frumosi sunt barbatoii... Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun...
AdinaF , m-am topit de dragul lor ...Sa-ti traiasca!
pussy un dulce pe burtica roz
Sa aveti o duminica super

mamy de gemeny: ROBERT ARMIN si DARIA REBECA

http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830

Mergi la inceput