Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 12

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[quote]Originally posted by pussi

colul meu e de 4.8 cm, inchis, deci scap de cerclaj...si am 2 fetite in burtica

pai cum 2 fetite? ca io din semnatura ta intelesesem ca sunt fetita si baiat?
oricum felicitari, sunt sigura ca ti s-a luat o piatra de pe suflet

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by elen

sh - cu colicii am facut deja cunostiinta
dr a zis despre cea mare ca nu a vazut copil mai "gazos" :)
le-am facut eco si la ea nu putea vedea nimic de gaze

la cea mica e mult mai bine - plange mai rar din cauza de colici

Elen, ai incercat cu masajul la burtica? eu am facut un curs de masaj pt bebelusi si m-a ajutat extrem de mult. De vreo 3 luni insa nu le-am mai facut, fiindca nu mai reusesc sa-i prind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Laura25

pussi ce s-a intamplat cu Constantin!??!. Cel mai important e ca tu esti bine, colul e ok si sarcina decurge bine. Fii cumintica si ai grija de tine in continuare!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

s-a transformat in ELENA o sa fiu cuminte! Sa cresc bebelinele

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by AdinaF

[quote]Originally posted by pussi

colul meu e de 4.8 cm, inchis, deci scap de cerclaj...si am 2 fetite in burtica

pai cum 2 fetite? ca io din semnatura ta intelesesem ca sunt fetita si baiat?
oricum felicitari, sunt sigura ca ti s-a luat o piatra de pe suflet

ai inteles bine, dar s-a facut o mica modificare

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by AdinaF

Fetelor care cumva aveti impresia ca Nu am inteles intentia Anei, va inselati amarnic. Dar sincer nu pot sta cu mainile in san in momentul cand puii mei sunt catalogati ca fiind mai putin normali ca si cei alaptati. Bebeii mei au 8 luni jumate, cantaresc fiecare 9,7 kg si poarta deja marimea 80 la haine. Unul dintre ei umbla deja fara probleme tinandú-se de mobila din casa, iar celalalt s-a ridicat ieri pt prima data in picioare in patut. Va rog frumos adresati-mi mie toate criticile de pe lumea asta, dar nu ca bebeii mei s-ar dezvolta mai incet fata de copiii "normali" (desi e drept, la tabla inmultirii n-am ajuns inca). Si Ana, tu exact asta ai afirmat in mesajul tau de mai sus, scris negru pe alb.

Acum jur ca eu ma opresc aici cu tema asta, desi de citit o sa va mai citesc, si o sa intervin cand se va schimba subiectul.

O zi frumoasa va doresc tuturor si ma bucur pt vestile bune ale gravidutelor.

Adina, ma bucur foarte tare ca nu stii ce inseamna sa nasti prematur si ca baietii tai minunati nu au trebuit sa treaca prin aceasta grea incercare. Felicitari pentru asta!
Trebuie iarasi sa rectific o neintelegere.
Copii mei, nascuti prematur la 27 saptamani, au o dezvoltare nerurologica normala (adica, nu au retard psiho-motor, pareze spastice, paralizie cerebrala) si pentru ca au fost hraniti cu lapte matern (de fapt, daca e sa ne luam dupa studiile actuale, mai ales din cauza asta). Creierul este dezvoltat complet dupa 34 sapt de varsta gestationala. Pana atunci, daca este expus mediului exterior, riscurile de hemoragie cerbrala sunt enorme (de fapt, sub 28 de saptamani majoritatea fac asa ceva in prima luna de viata).
Bebelusii prematuri care primesc lapte matern au risc mai mic de hemoragie cerberala masiva iar efectele pe termen lung sunt mult mai bune comparativ cu prematurii care nu primesc lapte matern (cel putin asta au arata studiile stiintifice care au urmarit, pe perioade lungi, evolutia prematurilor).

Stiu ca tu, nascand la termen, sau oricum foarte aproape nu ti-ai pus problema ca baietii tai ar putea avea probleme neurologice dar, eu, din pacate, am fost nevoita sa o fac.

Sper ca acum ai inteles ca, nici un moment nu am spus ca ai tai baieti nu sunt normali pentru ca nu au fost alaptati ci era vorba strict de puiutii mei viteji, nascuti la 27 de saptamani cu 980, respectiv 1150gr si care astazi merg si se dezvolta normal si pentru ca au fost alaptati.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Fetelor minunate,din pacate pe cele mai multe nu va cunosc si nu stiu nici povestile voastre...sunt sigura insa ca toate sunt minunate la fel ca si minunile voastre...noastre...
Eu intru din an in Paste aici...cand a fost pusa temelia acestui sub forum eram asa de putine...si acum sunteti asa de multe...Oricum ar fi eu va doresc in continuare numai bine si va pupam toti dulce...gemenii mei au deja 5 ani...

Laura,astepti un bebe nou sau ma insel...parca am vazut undeva ceva...felicitari draga mea!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Theodora

Laura,astepti un bebe nou sau ma insel...parca am vazut undeva ceva...felicitari draga mea!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Eheee daca la mine te referi (si cred ca la mine, nu ... nu astept bebe nou. Daca ai vazut cumva poze cu mine gravidutza, sunt de la sarcina cu gemenii. N-am nici un gand de asta "sinucigas". Imi ajung shtrumphii!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Teodora sa-ti traiasca baietii! Ce au mai trecut anii! Poate iti mai faci timp din cand in cand sa ne mai vizitezi si pe noi, chiar daca pe multe din fete nu le cunosti (ai ocazia sa faci cunostinta cu toate ). Tare bine ne-ar prinde sfaturile si povestile de viata ale unei mamici cu experienta ta.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Dar chiar, fetelor care aveti "doar" gemeni, v-ati mai incerca o data norocul cu ?

Eu am o prietena care a nascut de curand o fetita (pe care o s-o si botez in curand), si nu stiu, vazand ghemotocul acela mic, asa m-a lovit ceva... cumva...chiar ma gandeam ce cool ar fi inca o fetita care sa aiba 2 fratiori mai mari, ocrotitori. Si exact cand am in minte imaginea asta ma loveste partea rationala si ma scutura din visare

O seara faina fetelor!

Mergi la inceput

Sper ca acum ai inteles ca, nici un moment nu am spus ca ai tai baieti nu sunt normali pentru ca nu au fost alaptati ci era vorba strict de puiutii mei viteji, nascuti la 27 de saptamani cu 980, respectiv 1150gr si care astazi merg si se dezvolta normal si pentru ca au fost alaptati.

iar eu ma bucur ca pt tine si puii tai s-a terminat totul cu bine si ati sarit cu bine acest prag.

Mergi la inceput