Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nuchi/nuchi.jpg)
nuchi spune:
Salut toate fetele
inuta12, cum a fost astazi?
Eu daca am avut UM pe 1 mai, luni am fost la dr. nu se vedea nimic si m-a chemat vineri, nu e tot prea devreme ca sa se vada ceva? Eu as mai amana pana pe saptamana viitoare. Oare cum e mai bine sa fac?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
inuta12 spune:
toate tutunicile !
multumesc pentru felicitari si va doresc din suflet sa aveti parte de aceleasi emotii "II" ..
Nuchi...eu am fost azi la T..am stat vreo 3 ore..dar zic eu ca a meritat. Am 4 saptamani si o zi...imi venea sa zbor de fericire..
Mi-a aratat o gagalice mica de 2,6 cm..si m-a chemat pe 22.06..sa-i auzim inimioara..
Eu sper din suflet sa fie bine...si temerea mea cu fierul de calcat sa fie doar un vis urat si nimic altceva..Sper sa fie bebe sanatos..
Am vazut azi o gramada de burtici, care mai de care mai frumoase..
Era o d-ra tare draguta inaintea mea..si T..i-a spus sa-mi atinga burtica "ca e calda"..Sper sa-i fie cu noroc..
Nuchi eu cred ca sigur o sa-l vada pe bebelul tau..zic sa mergi cat mai repede ca sa-i vezi "nasucul"..
va pupam 4 saptamani
mes spune:
mary31, multumesc pt info despre cum se procedeaza cu renuntarea la programare pt laparoscopie.
urmeaza sa sun chiar acum si sa-i spun.
sa speram ca totul va fi bine.
mult noroc pentru toate fetele
Alexela spune:
pentru toate tutunicile!
Ce mai faceti, fetelor? Nu prea mai sunt noutati...
Nici de la mine, prea mare lucru nu o sa aflati... Sunt in asteptare, ceea ce e destul de greu... Nu stiu cum sa interpretez starile pe care le am, daca sa fie cu ochisori, sau sa fie apropierea CM... Va spun si voua si poate ma ajutati: ma inteapa destul de rau ovarele, cand pe dreapta, cand pe stanga, sunt balonata, si mi-e o foame de as devora tot in jurul meu... Asta in conditiile in care nu m-am autosugestionat deloc, va jur, pt ca chiar m-am tinut tare, ca sa nu imi fac sperante degeaba... Nu stiu ce sa cred... Pana una alta, astept, ce sa fac?!?!?!?
Voi ce mai ziceti?!!? Zeno, Kora, nu ati mai scris de multicel...
http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png
Zenobia spune:
Alexela, sunt prin zona, dar n-am nimic de raportat. Te asteptam pe tine sa vii cu o surpriza placuta
Inuta, felicitari din nou pentru bebe si sarcina usoara!
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Alexela spune:
Fetele, va intreb pe voi, desi poate ca ar trebui sa postez in alta parte, dar pe voi va cunosc mai bine si indraznesc, poate vreuna din voi a mai auzit si ma poate lamuri... De vreo 2 zile incoace am niste arsuri ingrozitoare, poate sunt dusa cu pluta, vreau sa va intreb daca are vreo legatura cu !??!! Sa nu radeti de mine! Dar simt ca mor, si nu vreau nici sa iau pastile, ca poate ii fac rau lui bb...
Va pup!
inuta12 spune:
Alexela..de ce nu-ti faci un test ca sa scapi de griji? eu mi-am facut in ziua 26 si s-a pozitivat..asa ca nu se stie..
Zenobia..multumesc ..dar sa stii ca de temeri nu am scapat. Pe 22.06 ma prezint iar..si atunci poate voi fi mai linistita cand voi auzi inimioara bubulinei.
Deocamdata nu am nici o stare..nici nu mi-e rau..nu ma doare spatele..Sanii ma dor putin..si mai mult ca niciodata sunt super super nervoasa..ma enerveaza orice...Nu stiu daca e de bine.. Dar mai ales cand mi se pun niste intrebari ciudate (nu despre sarcina ca nu stie nimeni)..atunci imi vine sa-mi strang de gat interlocutorul..E grav?
Nuchi..ce mai faci? Cum te simti? totul e ok?
Pup toate fetele..am 4 saptamani
Alexela spune:
Inuta, cred ca e prea devreme sa imi fac test. Sunt de-abia in Z23, si Z7-8 DPO... Zic ca e mai bine sa mai astept cateva zile, nu?!?!? Deocamdata, pana duminica, mai am de pus si utrogestan, asa ca... O sa mai am rabdare!
Zenobia spune:
Alexela, nu-ti face test pana nu termini Utrogestanul, n-are rost. Mai ai putintica rabdare. Despre arsuri nu stiu ce sa iti spun, poate sa fie un simptom, poate sa nu fie... asa ca... RABDARE!
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Alexela spune:
Asa e, Zeno! AQm rabdare, nu-i problema! Acum, am asteptat atatea luni, chiar ar fi aiurea sa o dau in bara chiar acum... Nici eu nu stiu ce sa cred despre arsuri, probabil ca nu au nicio legatura, dar am vrut sa va intreb, totusi. Si, in legatura cu testul, cred ca de-abia pe saptamana viitoare o sa il fac, sper sa nu vina rushii... Daca am noroc si nu ma invadeaza, il fac de-abia joia sau vinerea viitoare. Atunci ar fi cam 14 zile de la data estimata a conceptiei, adica de la ovulatie, mai exact. Cred ca ar fi suficient, nu??!? As vrea sa astept ziua in care ar trebui sa vina rushii, dar cum lunile trecute mi-au venit doar la 45 d ezile, ar insemna sa mai astept pana pe la sfaristul lunii, si chiar atat nu cred ca o sa pot sa stau... Dar eu zic ca 14 zile DPO ar fi suficient, ar trebui sa se vada, nu credeti?!?!?
Hai va pupik pe toate!