Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Nuchi si Inuta felicitari !!!!
Ce bine imi pare k s-a mai animat atmosfera pe aici...Bun venit noilor tutunici si sa dea D-zeu sa vi se indeplineasca visul cel mare.
Myry imi pare rau, sper din suflet sa fie bine pana la urma.
Eu nu am noutati,astept laparoscopia.Incep sa am emotii.
Alexela tin pumnii k luna asta sa fie cu ochisori!!!
Va doresc tuturor numai bine si sa auzim de II !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

pentru toate tutunicile!

Va multumesc mult tuturor pentru incurajari si pentru ca imi tineti pumnii! Si eu imi doresc foarte mult sa fie cu ochisori luna asta! Dar, pana la urma, fie sa se intample cum e mai bine! Macar stiu ca acum chiar inaintez pe drumul cel bun, iar DD mi-a aratat ca este alaturi de mine!
Va pup pe toate, va urez somn usor, sa visati frumos!
Cu drag,

http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Intru si eu sa toate Tutunaresele!!!
Vreau sa va spun ca aseara am fost la dr. mea din Constanta (nu am renuntat la T. ) si in sfarsit ovulez pe partea dreapta care se presupune a fi ok!!! Asa ca am decis sa facem o inseminare maine seara si dimineata asta am facut deja pregnilul......daca foliculul avea aseara 19 mm, credeti ca va creste destul pana maine seara? Ar fi fost mai bine sa fac vineri inseminarea? Stiu ca foliculul creste cu aprox. 2 mm pe zi, dar.......voi ce parere aveti??
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Multumesc mult pt incurajari!
ADA72merci pt sfat. Sper sa fie in ordine.E greu sa astepti asa un rezultat. Mi-a facut anestezie generala asa cum ai spus. Primul hop a trecut pt. ca eram ingrozita de procedura. Cind mi-am revenit nu am mai putut vb cu Tutunaru. Stiu ca dupa mine urma o cezariana. Dar a venit rezidenta lui Ioana, parca, si m-a intrebat cum ma simt. Oricum am vb cu el la telef. cind am ajuns acasa si tb. sa asteptam rezultatele de la laborator.
Vineri ma duc la Elias pt. conced. med. si sper sa vb. atunci mai mult cu el.
Va pup pe toate!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

toate tutunaresele!
as avea si eu nevoie de nr de tel al doamnei doctor Matei de la IDS
ma poate ajuta cineva?

va multumesc

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Luiza, ai PM cu nr de telefon al dnei dr. Matei.

Succes!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

multumesc mult iyoana!

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary31 spune:

mes, daca esti hotarata sa renunti la operatie, tb sa-l anunti pe dr.T pana vineri cel tarziu. Astept raspunsul tau. adresa mea de mail maria_bej31@yahoo.com. Multumesc!
Dumnezeu sa va dea puterea sa luptati pana veti reusi si sa va binecuvinteze cu copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Azi la mine-i z1... ufff... Asa ca, bebekom, ne luam de manutza la IA . N-am reusit inca sa dau de dr.T, sper sa-mi raspunda azi la telefon, sa nu trebuiasca sa merg la cabinet diseara.

fetelor optimiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Draga c.myry,
Asa este, asteptarea este grea, dar te rog sa fii pozitiva si ai sa vezi ca aceste cazuri de mola sunt rarissime, insa dr. T vrea sa fie precaut si bine face. E mai bine sa fim cu ochii in 4 decat sa patim altele mai rele. Capul sus si da-ne de stire cum ti-au iesit. Dureaza cam 3 sapatamani, insa roag-o pe Ioana sa-ti dea nr ei de tel sa o poti suna peste 3 saptamani, sa nu bati drumu acolo si sa nu fie gata.

Pupici la Tutunarese

Mergi la inceput