Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Zenobia, multumesc pentru informatii despre dr.T!
Zici ca ti-a dat 2 pastilute de Clomifen, ca mie mi-a dat doar una. Ti-a dat vreo explicatie, oare are legatura cu rezultatele obtinute la stimularile precedente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Da, Mmc_nd, asa stiam si eu ca se ia, o pastiluta, dar cand l-am sunat mi-a zis sa iau cate 100 de miligrame, deci vin 2 pastile de Clostylbegit. De ce... nu stiu sa-ti spun... Oricum, rezultatele s-au vazut pe masaura dozei... sa vedem daca si rezultatele finale.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Zenobia, bravo! Doamne, ajuta, sa fie cu ochi! Nu mai stiu, faci si IA sau doar stimulare?

Cred ca ii voi spune si eu la telefon ca n-am avut cine stie ce rezultate data trecuta (cu doar o pastiluta), am obtinut doar 3 foliculi mari.

Mergi la inceput

Mmc_nd, n-am facut inseminare, doar stimulare. Pai tu cu trei foliculi stai fff bine... Nu-i bine sa fie nici prea multi... mai bine mai putini si de calitate. Zic si eu...

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

buna ziua tuturor Tutunareselor,incepand cu 1 iunie sant pacienta dr.tutunaru,as vrea si eu pe listuta viitoarelor gravidute,operatie clasica in 2004 pt chisturi infertilitate inexplicabila,urmeaza laparo pe 30 august.pupici tutunareselor

Mergi la inceput

Camy, bun venit printre tutunarese!

Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

MES,cum as putea sa vb. cu tine in legatura cu laparoscopia.Adresa mea de mail si mess este:mary_angel93@yahoo.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Zenobia, mmc_nd, mutumesc fetelor! Daca imi aminesc bine, si mie mi-a dat prima data tot 2 pastilute pe zi. Mi-ati fost de ajutor .
Zenobia, sper sa ne dai o veste buna in curand. Eu, deocamdata, bajbai, sunt la cea de-a doua inseminare, sotul are probleme, iar eu nu am prea facut investigatii. Am citit despre fel de fel de afectiuni si am inceput sa cred ca le am pe toate. Dar.... mergem mai departe.
Va urmaresc de ceva vreme si ma bucur/ma intristez pt fiecare dintre voi. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary31 spune:

imi cer scuze daca fac prostii, e primul mesaj, sunt si eu nou venita pe acest forum si nu prea stiu sa-l folosesc. Am incredere ca ma veti intelege pana voi invata sa-l folosesc.
Sunt si eu o pacienta de-a dr.T din provincie(Suceava), am 36 de ani si bineinteles am aceeasi dorinta ca si voi. Urmeaza laparoscopia.
MES sunt interesata de o reprogramare pentru laparoscopie in locul tau pentru data de 14 iunie. Am inteles ca tu vrei sa renunti. Tu l-ai anuntat pe dr.T? Eu incerc sa-l sun maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

FELICITARI NOILOR GRAVIDUTE, SARCINI USOARE!

toate fetele

Ellis 15+

Mergi la inceput