Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
inuta12 spune:
Alexela eu am inteles ca esti in ziua 26..de unde nici eu nu stiu..,..sory...are dreptate Zenobia..
Eu ..se pare ca am inceput sa uit..am 4 saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maria08 spune:
Buna dimineata!
Aseara am facut si eu prima inseminare si de azi incep sa numar zilele.....stiu ca nu trebuie sa-mi fac mari sperante, dar am asa parca niste emotii.........Mai ales cand ma gandesc ca azi fac 29 de ani si cred ca ar fi timpul sa apara si bb!!!! Doamne Ajuta!
Pup!!!
Zenobia spune:
Maria08, La multi ani!!!!
Sper din toata inima ca inseminarea sa fie cu noroc si sa ne dai o veste buna cat mai repede!!!
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
KoraPop spune:
MARIA08 LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI DD SA ITI IMPLINEASCA DORINTA CEA MARE DE A DEVENI MAMA!
Kora
CARPE DIEM!
Zenobia spune:
Alexela, cand iei Utrogestan nu cred ca iti va veni la 45 de zile, pentru ca tocmai asta este unul dintre rolurile lui: daca e o sarcina sa o fixeze, daca nu, sa regleze ciclul. Pupici si nu te mai gandi!
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
maria08 spune:
Zenobia, Kora: Multumesc!!! Si voua va doresc acelasi lucru: sa deveniti mame cat mai repede!!!! Doamne Ajuta!!!
Pup!
vali_delide spune:
La multi ani, Maria! Sanatate multa si sa ti se implineasca visul, peste cateva zile sa ne spui ca ai II !
Inuta, stai linistita, e normal sa ai stari de nervi la inceput, mai ales pana il vezi pe samburel si ai siguranta ca e totul ok.Si o sa fie bine, ai sa vezi!
Alexela, arsurile sunt normale in sarcina, dar cred ca e prea devreme, ele apar putin mai tarziu.Oricum, e foarte important ce simti, eu am stiut ca o sa vad II inainte de a face testul.Nu stiu de ce, pur si simplu am simtit asta.Asa ca, bafta multa, sa fie cu ochisori! si incearca sa stai linistita, cu toate ca stiu ca e cumplit sa astepti sa vina ziua cea mare.
Zeno, Kora, Iyoana,Nuchi si restul fetelor mele dragi si
.
Sa aveti un we excelent!
Valentina 12+
noi doi
maria08 spune:
Vali: Multumesc!!!!
Tocmai mi-a adus sotul un buchet de 29 de trandafiri!!! E superb!!!!
Un week end placut tuturor!!!
Alexela spune:
La multi ani, Maria!!!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire, noroc si o burtica frumoasa, cu un bebe sanatos!!!
http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png