Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!
Salut si fetele noi, dar in primul rand pe fetele din vechea gasca, care asa cum spuneati mi-ati ramas la inima si nu va voi uita niciodata!! Chiar daca nu mai scriu la acest subiect asa de mult cum scriam inainte, va citesc mereu si sunt la curent cu toate stirile de pe aici, pentru ca in primul rand avem telefoane....!! Va pup pe toate si va doresc sa deveniti toate mamici, cu toate ca am ramas foarte putine. Nu am uitat legamantul nostru: "Sa ne intalnim de fiecare data cand una dintre noi ramane graviduta, pina nu mai ramane nici una fara bebe!!" Asa ca zic eu Alexia28 e un motiv bun de sarbatoare si daca va hotarati sa ne vedem, eu sunt prima pe listuta!!!
Lauravoinicu ne luam de manuta la vacanta de analize si teste, pina in toamna, nu mai vreau sa fac NIMIC, doar sa ma bucur de viata, asa cum e ea, cu bune si rele!!! In butoi nu e bine, am fost si eu si nu te ajuta cu nimic, mai bine bucura-te de vara, ia o vacanta si fa ce-ti place tie!!! Te pupic dulce!!
Mamidevladut ce mai faci???
Claucia ma bucur ca mai ai putin si vorba ta, parca mai ieri ne-am vazut pentru prima oara trei fete cucuiete si acum deja am devenit 5 persoane, ce frumos!!!
Mmc_nd multa bafta la aceasta IA, sa fie cu noroc!!
Felicia, Zenobia si de voi mi-e tare dor!!
Finuta mea Laura69silk s-a bucurat enorma la aflarea vestii ca Alexia e graviduta si va doreste toate cele bune si cat mai multe gravidute!!!
Amely, Marinar sa va traiasca bebicii mari si frumosi!!
Alexia28 ma bucur ca v-ati simtit bine la noi si eu sunt onorata ca a-ti ales sa sarbatoriti un asa frumos eveniment la mine pe terasa! Si eu i-ti multumesc ca m-ai lasat sa vad o graviduta frumoasa, am fost prima, sac..sac.. fetelor!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Stefiuta..Anca...eu merg vineri dupa 17:30..cam atunci voi ajunge..desi el mi-a spus sa vin la 16:30...nu pot atunci.

Fetelor sunt normale greturile de la varsta asta de sarcina? eu deja nu mai stiu ce sa mai mananc.
o intrebare: daca vars..nu-i fac rau lui bebe?

am 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LauraV nici nu stii cat ma bucur ca ai mai aparut pe aici, te pup, multumesc pentru urari si sper sa ne vedem curand

Da, Ioana ai dreptate, asa ne-am propus noi atunci de aceea trebuie respectat, prin urmare cand vreti voi ne vedem cum sa nu

Mmc_nd bafta multa sa fie cu ochisori inseminarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

mmc_nd, o sa ma gandesc in fiecare zi la tine.Sa ai incredere pt ca o sa reusesti.Pup burtica
inuta, esti o graviduta veritabila cu greturile astea; nu cred ca-i fac rau lui bebe, ca sunt normale ( cica ).Pup si burtica ta
alexia28, pot sa pup si burtica ta?!Nu de alta, dar de la atatea burtici, poate ma molipsesc si eu.
pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by bebekom
[
alexia28, pot sa pup si burtica ta?!Nu de alta, dar de la atatea burtici, poate ma molipsesc si eu.
pup toate fetele!

pai hai sa te molipsesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Bebekom, Mmc-nd:
Mai gravidutzelor, ma primiti si pe mine.......vreu si eu sa se ia!!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat demult si vad ca sunt in urma cu vestile!!!

Alexia 28 te felicit si eu cu intarziere,iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!DD v-a oferit cel mai frumos cadou la aniversarea celor doi ani de casatorie, sa aveti multi ani fericiti de acum incolo alaturi de !

Cate un pentru fiecare tutunica draga!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

buna fetele mele dragi! ce faceti, v-ati baut cafeluta?
inuta, din pacate nu cred ca ne vom intalni, eu am programarea la 16.00 dar vreau sa ajung mai devreme ca sa fiu sigura ca nu intru la 17,00, voi ce spuneti fetelor, din experienta voastra?
chiar mi-as fi dorit sa va cunosc, mi-e tare drag cand vad ce relatie frumoasa v-ati construit aici, voi, cele vechi.
Mnc_cd si eu iti doresc mult succes si de data asta sa fie cu noroc!Vreau sa te intreb unde o gasesc pe dr Matei, precis vom ajunge si noi la ea?
multi la toate Tutunicile!

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Alexia28, felicitari sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina fara probleme si sa te bucuri din plin de aceasta perioada!
Stefiuta, pe d-na dr. Matei o gasesti la IDS,la CFR2 sau la Sabyc. Bafta azi la intalnirea cu dr. T

Numai bine tuturor!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Ana, saru'mana, acum imi aduc aminte ca am vazut-o pe lista medicilor la IDS, eu acolo am facut niste analize date de endocrinolog si azi ma duc sa iau rez. Eu vineri ajung la Tutu, sper sa fie totul ok, am niste emotii..., parca as merge prima oara la dr. Dar de, daca ajung odata pe an....

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput