Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Da, Malina, am ajuns la sapt 20, peste 2 zile chiar fac 21 de sapt. Si mie mi s-a parut ca a zburat timpul, dar parca mi se pare ca mai e o vesnicie. Sunt convinsa insa ca in curand ma vei prinde din urma, si nu numai tu, ci toate celelalte fete. Va pup.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

mmc_nd, m-am cutremurat cand ai vb de minunea mea de bebe. sunt convinsa ca tu/voi ma intelegeti cel mai bine. Deocamdata nu simt nimic, e prea devreme si nici nu ma gandesc la ele, dar... sper sa se milostiveasca DD si de mine.
Iti tin pumnii si te asigur ca va fi bine, ai sa vezi. E foarte bine ca e in Z14, adica o sa coincida inseminarea cu ovulatia si => . Doamne ajuta!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alexia felicitari din suflet, multa sanatate si sa auzim numai de bine!

clau pupici! vai ce putintel mai ai. hihi abea astept sa vad bebitza!

pup si ei toate fetele din vechea garda...fara suparare dar asa cum a spus si clau, ele mi-au ramas la suflet pt ca burtica mea a crescut in ochii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

mmc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Felicitari, Alexia!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am o rugaminte la voi. Stiu ca T. colaboreaza cu un homeopat. imi poate da cineva o adresa si un nr. de telefon, please?!?

Merci

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Anca Wish, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragelor, am repetat azi IA. A fost mult mai bine decat prima data, asa ca ma simt mai bine. Partea si mai buna este ca dr. Matei - o draguta - ne-a facut si spermograma care iesit foarte buna. Asa ca ne-am mai linstit cu inca o chestie.

Va multumesc inca o data pentru sustinere si ma rog la Doamne-Doamne sa ne trimita bebeii mult doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Mmc_nd ai sa vezi k o sa fie bine, tin pumnii stransi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Alexia , FELICITARI , nici nu stii cat m-am bucurat cand am citit vestea , ...... bravo , in curand vei fi mamica ......
Claucia , nici nu imi vine sa cred ca mai ai putin ....... , parca mai ieri ne intalneam sa te sarbatorim... Mi-e dor si mie de gasca veche , sper ca intr-o zi sa ne intalnim toate cu bebei , cu burtici ......
Acum cine urmeaza ? Ioana oare......??
Va pup pe toate , desi eu nu prea mai scriu , va urmaresc aproape zi de zi
Fetele care au facut inseminarea va tin pumnii stransi !

Despre mine mai nimic , momentan am luat o pauza , ca sa zic asa , sunt putin in butoi , dar asta este... sper sa imi revin intr-o zi.....

Mergi la inceput