Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
mmc_nd spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari si va trimit un virtual. Si sa stiti ca gandurile voastre bune au avut efect excelent, azi dimineata mi-a confirmat dr.T ca mi s-au spart foliculii. Huh, ce usurata am fost!!!
alexia28, am "sapat" in urma pe forum si te-am gasit, tu erai cea careia nu i se sparsesera foliculii dupa pregnyl. Ei, uite, ca si eu am patit la fel, dar s-a rezolvat.
bebekom, sa stii ca si eu ma gandesc la tine in fiecare zi. Ba chiar si sotul ma intreaba daca mai am noutati de la colegele mele de inseminare. Semeni cu o foarte draga verisoare de-a mea, ti-am spus?
maria08, multumim pentru galerie, dar pentru mine este chiar prea devreme, mai am ceva de asteptat.
stefiuta, pe dr. Matei o gasesti de CFR2, Sabyc sau IDS. Este o tipa draguta si distinsa, are rabdare sa-ti explice ce si cum, mai mare dragul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ysa26 spune:
Ma bucur k vestea Alexei a mai animat atmosfera pe aici.
Am mai pus o data intrebarea asta,dar nu mi-a dat nimeni nici un raspuns. Pentru internare la laparo ce e mai bine sa iau,pijamale sau camasa de noapte?
Hera iti tin pumnii pt maine, ai fost de dimineata la analize?
De dimineata am fost la biserica Maica Domnului, mi-a citit preotul, am lasat si acatist.Mama mi-a spus k de cate ori se roaga si plateste acolo ii merge bine. Apoi am mai trecut si la o alta biserica, se terminase slujba, am lasat si acolo un acatist si am vorbit cu parintele. Mi-a zis sa citesc Acatistul lui Ioachim si Ana de cate ori pot.
mmc_nd spune:
ysa26, tinand cont ca la laparo taieturile sunt pe burtica, eu mi-am luat pijama - ca in eventualitatea putin probabil ca vrea cineva sa te controleze, sa nu iti ridici... poalele
. Dar acum, cu caldurile astea, nu stiu ce sa zic...
SUCCES si sa ne dai vesti bune!
Hera25 spune:
Da Ysa am fost la analize. Totul a fost ok.
Eu imi voi lua o pijama si halat si papuci.
stefiuta spune:
multumesc mult mmc nd, e bine de stiut, astept sa vad ce zice Tutu intai.
Ysa, dar tu cand faci laparo, scuze daca ai mai zis dar eu nu mai tin minte. tin pumnii la fata!
fetele, vreau sa va intreb si eu ceva, stiu ca s-a mai scris pe undeva dar nu mai stiu unde, am avut acum vreo 2-4 zile niste senzatii de sensibilitate ale sanilor la atingere iar sfarcurile erau chiar dureroase, eu nu am mai avut asa ceva pana acum si chiar nu stiu ce sa cred? o fi fost ovulatia? ca pana la cm mai am.
aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
Amely spune:
Ce vesti frumoase! mi-au dat lacrimile, desi stiam de draga noastra Alexia ca e graviduta, inca din ziua cand a facut testul, dar nu pot sa ma abtin sa nu o felicit si sa-i trimit multi, multi pupici, ei si burticii care e in crestere!
sa ai o sarcina perfecta pui, iar la sfarsitul celor 9 luni sa-ti tii bebelusul cel frumos in brate, sa fie sanatos si mancacios (si zambaret ca fi-miu!
). Ai facut analiza? cat a iesit beta hcg?
Apropo de vechea garda, sper sa nu se supere fetele mai noi de la subiect, pentru ca si ele imi sunt dragi desi nu le cunosc inca, si le tin pumnii din tot sufletul, dar intre mine si aceste fete minunate, cu care ma intalneam (si sper sa o mai facem) la Ioana asa cum spunea Clau, chiar s-a legat o prietenie si adesea ma gandesc la ele, uneori vorbim la telefon, ne impartasim gandurile sau pur si simplu ni se face dor. Le pup cu mult, mult drag pe toate si abia astept o intalneala, cu mamici, viitoare mamici, prichindei, chiar si tatici (daca vor), bineinteles, tot la Ioana, pe care o pup din nou si abia astept sa o vad burticoasa! mai ales ca ea ne-a purtat noua atata noroc!
Claucia, ce putin mai ai... Cum trece timpul! parca mai ieri eram cu burticile micute, la un ceai de iasomie. Vorba Marinusei, abia astept si eu sa-ti vad printesica!
Apropo, ce mai stiti de Lauravoinicu? mi se pare mie sau a intrat mai rar? (eu vorbesc!)
Noi pe 1 iulie (duminica) avem botezul, la Biserica Sf. Dumitru. Intre timp am fost in sesiune si am luat (din fericire) toate examenele, asa ca ne-am mai relaxat. David e foarte mancacios si cumintel, plange doar cand ii e foame. In schimb suportam cu totii foarte greu caldura, mie cel putin imi vine sa fug undeva la munte, la racoare, dar din pacate nu avem cum deocamdata. Poate dupa botez.
Va pup pe TOATE si va tin pumnii in continuare, si cum spunea Zenobia: sa va atace berzele!
Mii de pupici!
mami de David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
Amely multumesc mult pentru sfaturi si pentru incurajari, te pup si pe tine si pe David
Kora, Ana_p multumesc mult pentru urari si va doresc bafta multa la FIV sa fie cel norocos si sa deveniti mamici
Hera bafta la laparo maine
Mmc_nd, da asa este, parca la monitorizarea din februarie nu mi se sparsese foliculul dupa pregnyl, am batut atunci recordul la monitorizari la Tutu si tot nu se mai spargea, te pup si bafta multa
Alexia, proaspata
ysa26 spune:
Mmc_nd mersi
Hera bafta maine la laparo, sa vi cu vesti bune!!!
Stefiuta miercuri pe 27 fac laparo, abia astept sa treaca momentul asta.
Madutz spune:
! Ce de vesti bune!
Mmc_nd - iti tin pumnii sa fie bine si foliculii buclucasi sa se transforme in prichindei nazdravani ! Astept vesti bune
!
Ma intrebai la un moment dat ce fac - a trecut prima luna dupa laparo, in care am ales sa fac doar monitorizare, am avut o productie atipica de foliculi - de unde era doar unul si mare am avut mai multi si mici - destul de ciudat, se mira si T si ma tot intreba daca sigur nu am facut stimulare!
Peste 2 zile plec in concediu, asa ca luna asta va fi "la liber", urmand ca in iulie sa incerc prima IA, dupa care ma gandesc serios la FIV!
Alexia - felicitari - sarcina usoara !
Hera, Ysa si celelate fete care se pregatesc de laparo - bafta si fiti fara grija !! Sunteti pe maini bune! Ysa - eu am avut pijama, dar fara nici un motiv logic - pur si simplu era pijamaua mea preferata si eram convinsa ca-mi va purta noroc !
Amely - petrecere frumoasa la botez! Chiar ca-i zambacios David al tau! De tine nu mai zic!
Breakfast, tu ce mai zici dragutza? tuturor!
Madalina
http://tt.lilypie.com/NOYzp3.png
break_fast9 spune:
Mmc ai vazut? ca e ok?
acum pt Bebekom si Mmc!
Fetele care faceti laparo...bafta multa si don't worry!
Madutz eu sunt ok, martea care vine fac diphereline no.2
Tu am auzit ca ai niste foliculasi!!!...spune-i sotului tau sa te iubeasca tare...tare!, si cand veniti din concediu, te rog sa ne anunti vesti bune!