Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Alexela, uite o de la mine, sa-ti treaca supararea. Stiu cat de greu este in prima zi, dar sunt convinsa ca Dumnezeu iti va da puterea sa mergi mai departe si tot El iti va trimite, la timpul potrivit, bebelusul mult dorit. Stiu ca la FIV se face primul bHCG la 10 zile dupa ET, dar nu stiu sigur cum este in alte cazuri.

bebekom, dr. Matei ne-a preparat materialul si dupa aceea ne-a zis sa mergem la spital, la colposcopie. Cand am ajuns acolo, am aflat ca defapt trebuie sa mergem la cabinet . Dr.T era deja acolo, nu era prea vorbaret, desi eu speram sa-l fi prins la o discutie daca tot era ceva mai liniste. Bafta mare maine si sa se prinda BB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Mmc_nd, si de la mine pt tine, un buchet de si multi !!!
Nu mai sunt suparata, ieri chiar m-am simtit foarte nasol, trista, dezmagita, atunci cand am repetat testul, pt ca undeva, in adancul sufletului, pastram speranta ca poate celd e miercuri a fost engativ doar pt ca era prea devreme... Dar ieri, cand a iesit din nou o singura I, am stiut ca zarurile au fost aruncate si luna asta, si intr-un fel chiar asteptam sa vina uratzii, ca sa pot incepe din nou stimularea, sau ma rog, ca sa iau o hotarare impreuna cu Tutu...
Marti o sa merg la el si, in functie de ce imi zice el, o sa fac inainte de laparo oricum betahcg-ul. Daca am laparo pe 12, pe 11 merg la IDS si imi fac analiza de urgenta, apoi, in functie de rezultat, merg sau nu dimineata la spital... Aaah, dar stai, cu o zi inainte de laparo nu ti se fac oricum analize la spital?!?!? Parca asa am auzit de la fetele care au facut laparo...
Ma rog, o sa vad...
Acum sunt cu sacii in mijlocul sufrageriei, ca ne mutam... Astazi am strans in continuu haine si tot felul de acareturi de prin casa si ma dor burta si mijlocul de nu mai pot... Asa ca am la ce sa ma gandesc, imi tin mintea ocupata. Chiar acum faceam niste schite cu mobila de prin camere, cu ce culori sa fie, cum sa o aranjam...
Va pupik pe toate, bafta tuturor fetelor care fac inseminari, dar si celor care presteaza pe cale naturala, fiti rabdatoare si increzatoare!!! Intr-ozi, soarele o sa straluceasca pe straduta fiecareia dintre noi!!!

http://tt.lilypie.com/5Pb3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

va multumesc din suflet pentru gandurile bune..
de ieri dupa ce v-am scris am plecat de urgenta la Elias..si m-au internat..chiar asa fara adeverinta salariala..fara nimic..Dr T nu era de garda era dr Strajean..si rezidenta lui Dr Cristina..care a fost o super draguta..
Mi-a facut eco intravaginal..si mi-a spus ca momentan totul se prezinta bine..doar ca sacul era putin desprins si ca e posibil din cauza asta sa sangerez.
M-au internat si mi-au facut litice din 6 in 6 ore..pana azi dimineata..la 9 cand am plecat.
inca mai am niste scurgeri dar ma rog la bunul Dumnezeu sa fie totul bine cu bebelul meu.
intre timp voi lua 4 utrogestan pe zi..dimineata si seama..plus 3 nospa..pana pe 22 cand merg la Tutu la cabinet.sper sa -mi zica de bine.
va multumesc inca o data pentru ca ati fost alaturi de mine..si sa ma scuzati va rog daca am parut prea disperata in mesaje..dar imi doresc din tot sufletul acest bebel.

va pup cu mare drag

am 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Inuta 12,
Ma bucur sa aud ca esti mai bine. Am stat aici in tacere si am citit cele scrise de tine, tinandu-ti pumnii sa fie bine.
Sa stiti ca cel mai ingrozitor lucru nu este sa nu ramai gravida... Mai ingrozitor e sa fii gravida si sa pierzi o sarcina. Cred ca atunci e cel mai groaznic. Pana atunci nu e decat asteptare, emotii si atat... disperarea apare numai cand treci prin ce ai trecut tu Inuta.
Urez tuturor fetelor numai bine.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Inuta, si sa stai cumintica in pat, da?

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

bebekom, cum a fost, cum te simti? Ti-a dat si tie Utrogestan? Eu inca mai sunt un pic balonata si doare, dar numai pe langa buric, asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela fata sa-ti mai treaca din suparare.Cunosc dezamagirea pe care o traiesti, k fiecare dintre noi am trait-o si unele,din pacate, o mai traim luna de luna.
Mmc_nd, bebekom tin pumnii sa fie cu ochisori luna aceasta.
Inuta stai cumintica in pat si ai grija de bebic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

mmc_nd, am facut inseminarea pe la ora 12; Am ajuns la cabinet si l-am sunat ( asa ne inteleseseram ). Nu m-a durut ca prima data, iar acum ma doare doar spatele sau ovarele, nici nu stiu.M-a lasat doar 10 min.; tu cat ai stat dupa? As fi vrut sa imi faca o eco inainte, dar mi-a fost jena sa-i spun; a si venit special pt mine. Sper sa fie bine; m-am bucurat ca nu am facut sambata pt ca mai aveau timp foliculii sa creasca; acum insa, am alt stres: daca s-au spart prea devreme?! Dar... cu Dumnezeu inainte!Mi-a dat si mie utrogestan 2 dim si 2 seara. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pt amandoua! Sa stai cumintica si sa ai grija de tine!
ysa26, multumim mult!
inuta, ai azut ca o sa fie bine?!
Alexela,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Pup toate tutunicile!
Va multumesc tuturor pt incurajari! Imi doresc din suflet ca, intr-o zi cat mai apropiata, sa fie bine pt fiecare dintre noi!
Tin pumnii fetelor care asteapta rezultate!
Si va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa de maine incolo!
Cu drag,

http://tt.lilypie.com/5Pb3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor.
Va rog sa imi spuneti si mie, daca stie cineva, cand il gasesc pe dr. la spital.
Multumesc mult.

Ileana si Mario Luca

Mergi la inceput