Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Alexela spune:
Fetelor, eu speranta nu mi-as fi pierdut-o daca astazi nu m-ar fi invadat rushii... Asa ca, pt mine azi e Z1. Punct si de la capat! Am hotarat sa nu ma mai gandesc atata la asta, pt ca nu vreau sa mai trec din nou prin starile de acum cateva luni... Am speranta sincera ca in cateva luni o sa fie bine si pt mine si merg cu increderea in DD mai departe!!!
Insa acum nu stiu ce sa fac. Cred ca voi merge, totusi, marti la Tutu, sa discut putin cu el, pt ca nu stiu daca o sa mai imi dea stimulare luna asta, daca ar fi timp pana in laparoscopie... Voi ce ziceti?
Va pup pe toate! Week-end placut!
http://tt.lilypie.com/5Pb3p3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inuta12 spune:
am o intrebare..ma doare burtica, ma simt foarte balonata..de parca as fi inainte de CM..si am niste scurgeri maronii..
va rog din suflet dati-mi un sfat..ce se intampla? e posibil sa pierd sarcina?
unde as putea merge sa-mi fac acum o ecografie?am 5 saptamani
sim_stoian spune:
Inuta, suna-l pe Tutu. Si daca nu iti poate raspunde, incearca sa ii trimiti un SMS. Nu sta asa.
Sim 28+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
bebekom spune:
mmc_nd, tin pumnii sa fie cu II! Doamne ajuta ca sa se prinda in burtica ta!
inuta, suna-l repede pe Tutu sau du-te la el ca e de garda!O sa fie bine, ai sa vezi!
Fetelor, am mai facut o inseminare cu Tutu si cu dr. Matei, dar atunci Tutu m-a monitorizat, iar Matei m-a inseminat. Abia astazi am facut pregnylul, iar maine voi face inseminarea. Pana atunci sa-i tinem pumnii lui mmc.
maria08, mai ai putin... pup burtica sa creasca mare!
inuta12 spune:
imi vine sa plang..dar sincer nu am lacrimi..
mi-e teama de ce s-ar putea sa aflu pe 22..
nu mai are rost sa merg la Tutu...
am fost acum la o clinica si mi-am facut ecografie..avea dopller..
in fine..mi-a spus ca se vede doar sacul embrionar nu si embrionul..ca s-ar putea sa fie deja eliminat..sau sa nu se vada inca..asta cred ca a fost spusa ca sa ma incurajeze pe mine..nu stiu ce sa zic.
va rog spuneti-mi ceva..e posibil ca la 5 saptamani sa nu se vada inca embrionul? Doamne..ce ar trebui sa fac?
am in continuare pe hartie acele pete maronii..foarte pale ca si intensitate...dar totusi sunt..
sa mai merg la Tutu..sau sa astept pana pe 22? unde e tutu acum? la elias? sa merg direct? oare el vede altceva? ma indoiesc..
sincer nici nu stiu ce sa fac. sunt foarte socata.
va rog ajutati-maam 5 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nuchi/nuchi.jpg)
nuchi spune:
inuta12, la 5 saptamani si 4 zile de la UM am facut eu eco. la cab dr.T si nu s-a vazut decat sacul embrionar. Mi-a dat tratament de sustinere si m-a chemat peste 2 saptamani. La 6 saptamani si 3 zile am facut eco. la Galati si se vede embrionul de abia format cu slaba activitate cardiaca.
mmc_nd spune:
Multumesc, fetelor, din suflet pentru urari si sustinere!
Am facut azi pe la pranz inseminarea. Sincera sa fiu a fost ceva mai greu decat imi imaginam si am avut dureri de burta serioase dupa procedura (din cauza pensei de col uterin, mi-a spus dr.T). Am luat diclofenac si acum ma simt mai bine. M-am mirat fooarte tare in schimb ca mi-a zis sa iau utrogestan de maine, cand inca nu s-a vazut la echo ca am ovulat. Bine, la carte asa scrie, ca ovulatia se produce la 36 de ore dupa injectia cu pregnyl, dar... dr.T insista asuprea certificarii echografice a ovulatiei in mai toate raspunsurile lui. Oricum, am intrebat daca sa mai vin la echo luni, si mi-a zis ca pot sa vin, daca vreau (?!).
bebekom , sper ca n-ai fost dezamagita azi. Doamne, ajuta, pentru maine, sa ne tii la curent.
inuta12, nu te mai stresa, ca mai rau faci. Mai bine suna-l pe dr.T si poate reusesti sa ajungi la el repede.
Un week-end frumos si racoros va doresc!
break_fast9 spune:
Alexela nu fi suparata...ma gandeam ca bebelusul tau va fi special ...poate de aia il astepti si vine un pic mai greu...dar va veni..
Eu nu as mai face stimulare daca tot faci laparo...dar dr. T iti va spune oricum!
Mmc ai grija de tine si bafta si tie Bebekom!
Alexela spune:
Break_fast, nu sunt suparata... Putin dezamagita, dar o sa imi treaca... Si eu cred ca bebelusul meu va fi special, si de-aia se lasa asteptat mai mult... Dar stiu ca o sa vina, sunt sigura de asta!!!
Despre stimulare, nu stiu ce sa zic... Am facut niste calcule sumare si, in mod normal, cu stimulare, tot ar trece vreo 10-12 zile de la ovulatie pana la laparo. Eu zic ca e timp suficient pt ca o eventuala sarcina sa se fixeze, nu?!!? Oricum probabil ca voi face un test sau o betahcg inainte, k sa fiu sigura ca nu stric nimic acolo... Oare betahcg-ul la cate zile de la data estimata a conceptiei se poate face pt a fi concludenta!??!!? Aveti idee?
Oricum, hotararea nu o voi lua eu, ci Tutu pt mine, nu?!?!?
Va pupik!
http://tt.lilypie.com/5Pb3p3.png
bebekom spune:
mmc, imi pare rau ca te-a durut asa de tare. Acum nu mai conteaza decat sa se prinda un puisor de burtica. Iti tin pumnii!
Eu n-am fost dezamagita, din contra, m-am bucurat pt ca nu mi se parea in regula sa nu fac pregnylul. Ma gandesc ca astfel valorile au sansa sa creasca mai mult. Spune-mi si mie, dupa ce ai plecat de la Matei te-ai dus la Elias?
break_fast9, multumesc mult!
inuta, sper ca m-ai ascultat. O sa fie bine, ai sa vezi. Multi pupici!