Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maria08 spune:
Buna dimineata!
Bebekom, Mmc-nd:Eu ma apuc de galerie
Bebekom: Ce bine ar fi sa creasca mare!!!!Dar sunt asa putine sanse....
Un inceput de saptamana frumos!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
Buna fetele
Nu prea am mai scris pe forum in ultima vreme, fetele mai vechi de aici stiu prea bine de ce...eeee uite ca a vrut Doamne Doamne sa anunt si eu inca o data SUNT INSARCINATA, de data asta sper sa fie bine si stiu ca va fi bine si-mi voi tine bebelusul in brate in februarie. Inca nu realizez, imi cam pierdusem sperantele dupa o laparoscopie cu rezultat endometrioza si un sot care a 'avansat' de la astenospermie la oligoastenospermie. Va pup si va doresc sa nu incetati niciodata sa credeti in sansa voastra si sa va rugati la Dumnezeu pt ca pt mine a facut o minune chiar in perioada cand ar fi trebuit sa nasc pe primul bebe, am facut testul chiar de ziua mamei mele Dumnezeu sa o odihneasca, iar astazi implinim doi ani de la casatorie. Dumnezeu stie ce face si ne va da fiecareia dintre noi bebelasul nostru pentru ca meritam asta.
VA pup,
Alexia, proaspata
mamidevladut spune:
Alexia, inca o data FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Sa iti dea Dumnezeu un bebe frumos si sanatos.
Stiam eu ca o sa reusesti!!!!!!!!! Bravooooooooooo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Alexia, uraaaaaa!!!!!! Nu am cuvinte sa iti spun cat ma bucur, tu esti una dintre 'vechile' tutunariste, nu te superi ca iti spun asa, mie imi sunteti foarte dragi, voi fetele cu care ma intalneam odata la Ioana, la terasa care ne gazduia atat de frumos cu fructe caramelizate si alte bunataturi!!!
Inca de cand am fost la Marina si te-am vazut cu bebelusha ei minunata in brate m-am gandit ca iti va veni randul. Iti statea atat de bine! Bravo, ma bucur enorm, de data aceasta va fi bine si o sa ne intalnim cu o Alexie burticoasa tare (si eu plimband-o pe micuta mea iubita).
FELICITARI!!!!!
Clau34+
Alessia Maria
bb mic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
Mamidevladut multumesc mult, te pup si de abia astept sa iti urez si eu acelasi lucru si asta cat mai repede, sa nu ma lasi singurica
Clau te pup si imi multumesc mult pentru cuvintele tale, cum sa ma supar, asa este sunt printre vechile tutunarese care imi sunt toate tare dragi si sper din tot sufletul sa nu mai ramana nici una dintre ele aspiranta si sa ne vedem toate la Ioana draguta cu copilasii nostri. si tie si micutei tale ca a mai ramas putin si o vei tine in brate
ysa26 spune:
Alexia uraaaaaaaa !!!!!!!!! Felicitari!!!!!!
Mi-au dat lacrimile de fericire.... Sa dea D-zeu sa fie totul bine, sa ai un bebe sanatos si mancacios!!!!
Deci, inca o data D-zeu ne-a aratat k se poate fetelor, nu trebuie sa ne pierdem speranta.
ariana1005 spune:
Astazi ma voi alatura oficial grupului vostru
Am prima intalnire cu dr.T
Asa ca am nevoie de ajutor ... vreau sfaturi
Cum decurge o prima intalnire? Imi face eco, control? Stam doar de vorba?
Sa-mi tin gura? Sa-l las doar pe el sa vorbeasca?
Sa ii arat tot dosarul de analize de prin alte parti?
ETC...
Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat cat de mic va multumesc anticipat
Proiect BB inceput in mai 2006
Andreea
ysa26 spune:
Alexia imi cer scuze k nu am retinut, dupa laparo ce tratament homeopat ai tinut?
Eu miercuri pe 27 fac laparo, am putine emotii.Maine sau poimaine il sun pe T. sa-i confirm programarea, k nu am mai vorbit de multicel cu el.