Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Vali, felicitari pentru fetita, cred ca sunteti fericiti, mai ales pt faptul ca bebelina e bine!
Alexela

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Vali, felicitari pentru printesa!
Alexela, hai ca de mult timp n-am mai facut galerie:

Feli, ce mai faci?

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Vali, Felicitari pentru bebelina! , cred ca de abia astepti sa o vezi, sa o tii in brate!
Si sora mea a fost la Iosup, se pare ca am un nepotel, dar eu tot mai sper sa se faca bebelina!

toate tutunicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Vali: Felicitari pentru bebelina!! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa va aduca numai bucurii!
Fetelor, azi intre 17-19 il puteti vedea pe sotul Ioaneitugs la Euforia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor, intru fuguta sa va dau o veste nu tocmai buna... Dimineata am facut un test si a iesit negativ... Din nou aceeasi deziluzie, din nou simt ca lumea se prabuseste... Chiar simteam ca de data asta o sa fie bine... Mai am inca o speranta ca poate a fost prea devreme... Poate daca imi mai intarzie CM o sa repet testul in cateva zile, nu stiu... Acum nici nu stiu ce sa fac, pt ca, dupa cum stiti, eu pe 12 iulie am programare pt laparo, si daca fac din nou stimulare pana atunci, nu stiu cum o sa fie cu ovulatia, ca inteleg ca e totusi problematic, ca daca e sarcina, trebuie sa ai certitudinea ca e fixata bine, inainte de operatie...
In fine!!! Incerc sa nu ma gandesc, as vrea sa fiu optimista, pana la urma era prea frumos sa fie din prima... Dar poate ca am fi meritat, totusi... Ne doream amandoi atat de mult!!!!!! Ma credeti ca atat de dezamagita am fost, dar in acelasi timp pastrez speranta ca poate a fost prea devreme, incat nici nu i-am spus inca sotului!??!?!
Asta e, incerc sa imi tin mintea ocupata, sa nu ma gandesc!
Va pupik pe toate si va multumesc pt sustinere!!!
Cu siguranta o data si-o data o sa va dau vestea cea mare!!!

http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Alexela:Cred ca e prea devreme sa-ti pierzi speranta.....totusi rushii nu au venit!!! CM-ul tau e regulat, de 30 de zile? Ti-a venit si mai tarziu de 30 zile? Eu una stau cu pumnii stransi !!!
Pup!

Mergi la inceput

Maria, cm la mine este foarte neregulat, eu am trecut la ticker 30 de zile calculand dupa ziua in care s-a produs ovulatia. Lunile trecute mi-a venit cam la 44-45 de zile... Mi s-a spus, acum, ca dupa utrogestan sigur nu o sa mai vina la atat de multe zile... Nu stiu ce sa zic, incerc sa nu imi pierd speranta, sa stii, dar e greu, pentru ca chiar am crezut ca va fi bine...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acadea spune:

Dragelor, va rog sa ma primiti si pe mine pe lista prietenelor de tutunarese...eu sunt din Sibiu, dar problemele sunt aceleasi...va urmaresc de mult timp discutiile, temerile si implinirile, si, daca vreti, chiar am nevoie si eu de sprijinul vostru...
Sunt de 3 ani in tratament, 3 medici schimbati, acum macar simt ca mi-am gasit "jumatatea"...e profesionist medicul meu si-mi da speranta si incredere ca vom reusi pana la urma.
Luna asta urmeaza sa fac laparo, pt ovare polichistice si un lichid care face ca ovulele sa pluteasca pe acolo aiurea si sa nu le prinda... M-am documentat despre in ce onsta operatia, am invatat de la voi... NU MI-E FRICA si , chiar de mi-ar fi, as face orice sa pot odata sa ma simt si sa-l cunosc pe . Va doresc si voua acelasi lucru, gandul pozitiv ne va da putere...sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela sper totusi sa fie cu ochisori... Dupa ce intrerupi utrogestanul, dak nu e sarcina, cm va veni dupa 2-3 zile. Asa k tin pumnii sa fie II.

Mergi la inceput

Ysa,
am intrerupt utrogestanul duminica si pana acum nic urma de cm... Nu stiu ce sa zic... Pana la urma, asta e!!!!!!!!

Mergi la inceput