Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Alexela, da-l incolo de test, poate gresi!!! Cate zile ai de la ovulatie?

Un lucru am invatat de la dr.T (cred ca am mai zis asta ), sa ma bazez numai pe lucrurile clare, sigure. Eu in locul tau as face un test de sange si gata, macar nu te mai chinui.

acadea , bine ai venit si iti urez sa pleci cat mai repede - la mamici, desigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Mmc_nd, ai si tu dreptate, pe de o parte, poate ar fi bine sa fac un betahcg, dar astazi nu stiu daca am timp sa merg, pt ca sunt la serviciu si nu cred ca pot pleca... Ovulatia s-a produs pe 31 mai, deci ar fi cam doua saptamani. Si de prestat am prestat chiar pe 31, bine si zilele de dinainte, dar cred ca atunci a fost cea mai importanta... Mai astept cateva zile, si poate daca nu vin uratzii pana luni (oricum in we o sa fiu ocupata pana peste cap, ca incepem mutarea... ), o sa mai repet testul... Sau poate merg la IDS sa fac betahcg.

http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Buna fete!
Eu miine merg la endocrinolog sa avd ce si cum...
E prima consultatie... In rest, ziua 28, fara semne, numai ca sunt dupa laparo si stiu ca dupa laparo intarzie dansii.
Acum ce o fi o fi... nu ma mai gandesc asa... numai la rau.
O sa fie o data si o data, si chiar de nu va fi... asta e viata.

Daniela

Mergi la inceput

Alexela, la IDS recolteaza sange panala 18 pentru analizele speciale, poate reusesti sa ajungi! Doamne, ajuta!

bebekom, nu mai zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

mmc_nd, nu mai zic. Sunt dezamagita de valorile mele, dar maine ma duc iar la monitorizare si o sa-ti pot spune mai multe.
Alexela, si eu cred ca e sarcina. Asteptam vesti ca sa te putem felicita oficial
acadea, bine ai venit!E sanatos optimismul tau si sigur te va ajuta. Mult noroc iti doresc!
danielac100
valite felicit si eu cu ceva intarziere: sa dea DD sa aveti o bebelina sanatoasa de care sa va bucurati impreuna toata viata!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Tocmai m-am intors de la monitorizare: 2 foliculi de 19,5, respectiv, 16,5. Endometru nu mi l-a mai zis. Cred ca inseminarea o s-o fac maine la Sabyc.
Va pup pe toate!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Bebekom: Super valori!!!! Eu incep galeria!

Mergi la inceput

bebekom, iar ne-am intalnit azi? Eu eram intr-o bluza/maieu bleu si am ajuns pe la 7.25.

Mie mi-a zis asa: E=6.5 (cum este posibil de luni pana vineri sa creasca nici un mm?!??!), OD= 21; 17, OS=20... Mi-a zis sa fac pregnyl si l-am facut la camera de garda. Maine dimineata ma prezint si eu la Sabyc, asa ca bebekomne vedem din nou .

Dar, intre timp, cred ca trebuie sa incepem galeria pentru maria08, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata, fete dragi.
Va multumesc din suflet pt. urari si bebita va trimite multi pupici!
Alexela, fa un test de sange, ca sa ai siguranta ca e sarcina (Doamne-ajuta!).Noi iti tinem pumnii!
Bebekom si mmc-nd, va tinem si voua pumnii stransi! Oare sa incepem galeria?
Acadea, bine ai venit printre aceste fete inimoase si sper sa va iau pe toate dupa mine, la odiseE.
Bluel, multumesc frumos si sa ai un nepotel sanatos si mancacios!
Zeno, Maria, Iyoana, Kora, pupici multi la toate fetele dragutele!

PS: Maria, tie chiar iti facem galerie! Uraaa!!!
Sa aveti o zi excelenta!

Valentina 14+ Cristina Stefania
noi doi

Mergi la inceput

Fetelor, multumim!
mmc_nd, cred ca ne-am intalnit... ne vedem si maine dimineata. Tu ai vb cu Matei? ca eu am sunat-o si a zis ca ea maine dimineata nu e la Sabyc. O sa o sun iar pe seara. Eu nu stiu daca fac inseminarea maine, nu mi-a facut pregnyl. A zis " vedem maine". Tu in ce zi esti? Si eu sunt ingrijorata de endometru... Te pup!
Vali, maria08, multumim!Vali, pup burtica ta! Maria,iti tin pumnii sa vezi rosu in fata ochilor in curand!

Mergi la inceput