Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Maria, e Z29, de-abia!!! De-abia de maine incolo, daca nu vin rushii, o sa imi fac curaj sa fac test... Sa dea DD sa ai dreptate si tare mi-as dori ca presimtirile tale sa devina realitate... si pentru mine, dar si pentru tine!!!!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Pup toate fetele!
Nu am mai scris pt k nu am noutati,dar v-am citit mereu.
Tin pumnii tuturor care urmeaza sa faca test de sarcina, IA, laparo. Sa veniti numai cu vesti bune!!!
Azi noapte am visat k eram mamica,aveam o frumusete de copilas, gangurea...A fost atat de real si acum ma cuprind emotiile cand ma gandesc.
Mai am 2 saptamani pana la laparo si apoi voi vedea ce e de facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Fetelor, mare dezamagire... am fost azi la Tutu si, in Z10, am un endometru de 4,5 si 2-3 foliculi de 14 - 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

break_fast9, multumesc pentru galerie, m-ai facut sa zambesc, sa stii!

maria08, cum te simti?

bebekom, colega mea de inseminare , ai fost la spital azi dimineata? Ca am fost si eu!!!

Stai linistita, ca mai cresc valorile! Oricum, daca te incalzeste cu ceva, ne putem lua de mana. Endometru meu era 5,6, azi mi-a zis dr.T "vai, ai un endometru distrugator!" si nici nu l-a mai masurat. Este drept ca a venit si a plecat in pas alergator, literalmente, pentru ca nastea o pacienta (cand am intrat eu in cabinet dadea indicatii: puneti-o pe masa, vin si eu in 10 min). Foliculii abia au crescut si ei cu maxim 1 mm, deci nu erau inca gata. Ei asta este, sa vedem ce-o fi vineri!

Alexela, Doamne, ajuta! Da-ne vestea cea mare mai repede, sa avem la ce visa in week-end!!!

la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Bebekom: Si eu cred ca sunt sanse sa ajunga la o valoare mai buna!Poate vii cu vesti mai bune peste 2 - 4zile! Tin pumnii!
Mmc-nd: Eu sunt binisor.....m-a durut 2 zile burta si azi am crezut ca m-a lasat dar m-am inselat: ma doare in partea stanga.... Sper sa nu fie ceva grav!! Nu prea am timp sa ma plang pentru ca am ffff mult de munca....Tu cand faci inseminarea?
Alexela: Eu astept cu nerabdare!!!!!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Alexela:
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata, fetele mele dragi.
Am intrat intai aici, la voi, sa va povestesc ce am facut aseara:
Am fost la eco, la Iosup si am aflat ca o sa avem o fetita!!! Acum plutim amandoi, si eu si tati!
Mi-am schimbat si semnatura,si am postat primul mesaj aici,la voi, sa va incurajez, sa va spun ca sperante exista intotdeauna si DD mai face si minuni!
Alexela, tin pumnii, sa fie II.
Bafta tuturor fetelor care sunt in monitorizari, asteptari si spera!
Va pupic pe toate!

Valentina 14+ Cristina Stefania
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Vali felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vali sa aveti o fetita sanatoasa,care sa va aduca numai bucurii!!!Cum trece timpul....!Te cu mult drag!

Alexela bafta maxima!

Tutunicilor va doresc tuturor multa sanatate si dorintele sa vi se implineasca!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Multumim mult, fetele!
Va doresc din toata inima sa va ajute DD sa traiti aceasta bucurie fiecare dintre voi!

Valentina 14+ Cristina Stefania
noi doi

Mergi la inceput