Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mmc_nd spune:
Alexela, din cate stiu eu Utrogestanul nu influenteaza rezultatul testului, daca la asta te refereai. Oricu, vino cu vesti bune de II!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alexela spune:
Multumesc, Mmc_nd!
Stiu ca testul nu trebuie facut, totusi, inainte de terminarea utrogestanului, asa ca o sa mai astept, asa cum spune ticker-ul meu, vreo 3-4 zile... Sper ca intre timp nu o sa ma invadeze uratzii!!!
Bafta si tie!
http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png
Zenobia spune:
Alexela, asa cum ti-a spus si Mmc_nd Utrogestanul nu influenteaza testul de sarcina. Cel mai bine e sa il faci la 2 zile de la terminarea Utrogestanului, pentru ca atunci se implinesc 14 zile de la ovulatie, adica o faza luteala normala. Pupici si vesti bune!
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Buna seara fetelor,
Alexela, Utrogestanul nu influenteaza rezultatul testului, insa nici CM nu prea vine in timp ce pui Utrogestan. Pentru ca nu-si da seama corpul ca s-a redus progesteronul din organism ca sa lase CM sa vina. Pentru ca progesteronul se secreta in sarcina, daca il intrerupi si nu e sarcina, vine CM.
Pregnylul insa, influenteaza bine de tot rezultatul testului. Utrogestanul nu.
Pupici
Clau33+
Alessia Maria
bb mic
break_fast9 spune:
mmc si bebekom
Alexela eu de ex mai foloseam si metoda temperaturii...stiu ca se spune ca e depasita dar la mine functioneaza la fix...imi luam temperatura si daca intr-o dimineata imi scadea la 37 (dupa ovulatie aveam cam 37,3) asa... si daca imi scadea stiam ca in ziua aia imi vin rusii!
eu iti doresc temperatura sus!!! si o bulinutza de bebe!!!
mmc_nd spune:
Dragelor, la prima zi de monitorizare cu stimulare, z6 la mine, am valori nu prea grozave : OS nimic, OD 2 foliculi, 16 si 13, iar E=5.6... Dr.T zice ca pot sa mai apara foliculi, insa eu tot sunt dezamagita de rezultate. Chiar asa nu fie aproape nici o diferenta fata de o luna normala? Nu va mai spun ca toata noaptea numai dr.T si inseminari am visat, de m-am trezit zob de oboseala.
bebekom, noutati, ceva?
teo, ce-a zis dr.T ieri? Cum te simti? la fete!
Alexela spune:
Fetelor, va multumesc pt raspunsuri. Dupa cum v-am zis, mai astept cateva zile, cred ca pana vineri si daca intre timp nu vin uratzii, o sa imi fac test. Am emotii, dar ce-o fi, o fi!!!
Va pupik si va doresc o zi buna tuturor!
http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png
break_fast9 spune:
mmc nu mai fi asa pesimista.te rog eu fii happy!!!!!
hai galerie pt mmc si bebekom!
bebekom spune:
mmc_nd, e prea devreme in Z6, au tot timpul sa creasca; din auzite stiu ca se maresc cu 2mm pe zi, asa ca... fa socoteala. Fruntea sus ca o sa fie bine!
Eu abia astazi, Z10 ma duc la prima monitorizare; o sa vin cu detalii mai tarziu.
break_fast9, multumim pentru galerie, aveam nevoie de incurajare
Fetelor, slaba activitate...!!!!!!!! tuturor si asteptam o veste buna!
maria08 spune:
Buna fetelor!
Intru mai rar......am mult, mult de munca!!!
Mmc-nd:Si la mine lucreaza subconstientul.......vineri, dupa inseminare, am visat ca eram gravidutza si la eco mi-a spus ca vom avea un baietel!!!! Ce bucurie, ce trairi!!!!!Dar camd m-am trezit si am realizat ca nu era realitate......
Tin pumnii sa vii cu vesti bune!
Alexela: Azi ziua 30......nu stiu de ce, dar incep sa cred ca e luna norocoasa pentru tine!!!
Pup!!!