Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Alexela, din cate stiu eu Utrogestanul nu influenteaza rezultatul testului, daca la asta te refereai. Oricu, vino cu vesti bune de II!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Multumesc, Mmc_nd!
Stiu ca testul nu trebuie facut, totusi, inainte de terminarea utrogestanului, asa ca o sa mai astept, asa cum spune ticker-ul meu, vreo 3-4 zile... Sper ca intre timp nu o sa ma invadeze uratzii!!!
Bafta si tie!

http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alexela, asa cum ti-a spus si Mmc_nd Utrogestanul nu influenteaza testul de sarcina. Cel mai bine e sa il faci la 2 zile de la terminarea Utrogestanului, pentru ca atunci se implinesc 14 zile de la ovulatie, adica o faza luteala normala. Pupici si vesti bune!

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara fetelor,

Alexela, Utrogestanul nu influenteaza rezultatul testului, insa nici CM nu prea vine in timp ce pui Utrogestan. Pentru ca nu-si da seama corpul ca s-a redus progesteronul din organism ca sa lase CM sa vina. Pentru ca progesteronul se secreta in sarcina, daca il intrerupi si nu e sarcina, vine CM.
Pregnylul insa, influenteaza bine de tot rezultatul testului. Utrogestanul nu.

Pupici

Clau

33+ Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

mmc si bebekom

Alexela eu de ex mai foloseam si metoda temperaturii...stiu ca se spune ca e depasita dar la mine functioneaza la fix...imi luam temperatura si daca intr-o dimineata imi scadea la 37 (dupa ovulatie aveam cam 37,3) asa... si daca imi scadea stiam ca in ziua aia imi vin rusii!
eu iti doresc temperatura sus!!! si o bulinutza de bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragelor, la prima zi de monitorizare cu stimulare, z6 la mine, am valori nu prea grozave : OS nimic, OD 2 foliculi, 16 si 13, iar E=5.6... Dr.T zice ca pot sa mai apara foliculi, insa eu tot sunt dezamagita de rezultate. Chiar asa nu fie aproape nici o diferenta fata de o luna normala? Nu va mai spun ca toata noaptea numai dr.T si inseminari am visat, de m-am trezit zob de oboseala.

bebekom, noutati, ceva?

teo, ce-a zis dr.T ieri? Cum te simti?

la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor, va multumesc pt raspunsuri. Dupa cum v-am zis, mai astept cateva zile, cred ca pana vineri si daca intre timp nu vin uratzii, o sa imi fac test. Am emotii, dar ce-o fi, o fi!!!
Va pupik si va doresc o zi buna tuturor!

http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

mmc nu mai fi asa pesimista.te rog eu fii happy!!!!!
hai galerie pt mmc si bebekom!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

mmc_nd, e prea devreme in Z6, au tot timpul sa creasca; din auzite stiu ca se maresc cu 2mm pe zi, asa ca... fa socoteala. Fruntea sus ca o sa fie bine!
Eu abia astazi, Z10 ma duc la prima monitorizare; o sa vin cu detalii mai tarziu.
break_fast9, multumim pentru galerie, aveam nevoie de incurajare
Fetelor, slaba activitate...!!!!!!!!
tuturor si asteptam o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!
Intru mai rar......am mult, mult de munca!!!
Mmc-nd:Si la mine lucreaza subconstientul.......vineri, dupa inseminare, am visat ca eram gravidutza si la eco mi-a spus ca vom avea un baietel!!!! Ce bucurie, ce trairi!!!!!Dar camd m-am trezit si am realizat ca nu era realitate......
Tin pumnii sa vii cu vesti bune!
Alexela: Azi ziua 30......nu stiu de ce, dar incep sa cred ca e luna norocoasa pentru tine!!!
Pup!!!

Mergi la inceput