Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by danielac100

Fetelor,
Cat costa inseminarea asta artificiala? Tratament + procedura...
Multumesc.
Daniela

Daniela, eu stiu ca trebuie sa pui deoparte cam 2000 RON cu totul, dar mai bine intra sa suniectul inseminare, parca au informatii din astea si pe prima pagina.
Succes!

Tin si eu pumnii fetelor in asteptare, in pregatire de IA sau dupa IA, si celor in monitorizari!

Un week-end placut tuturor!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Daniela, eu stiu ca o inseminare la Tutu, cu totul, este 550 RON (inclusiv monitorizarea si tratamentul). Asa stiu eu de la Bonitta care a facut cu Tutu si cu Matei. Poate ne spune Bebekom mai sigur, ca a facut de curand. Ma intereseaza si pe mine in principiu.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns un_pufos spune:

DA este la cabinet miercuri si eu am programare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

danielac100,Zenobia, am facut IA in februarie si cu totul m-a dus la vreo 8 milioane ( monitorizare, tratament, inseminare ). Va pupacesc!
mmc_nd, nicio veste de la tine....
Pup toate fetele si astept numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Va multumesc ptr. raspuns.
Asa sa am si eu o idee.
Nu mi se pare prea mult 550 lei.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Nuchi! sunt cu gandul la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, am primit un articol interesant si am zis ca vi-l arat si voua: http://www.jurnalul.ro/articole/94497/lactatele-degresate-aduc-infertilitate

Pe mine m-a incantat ca-i bine sa mancam 2 portii de inghetata pe saptamana .

nuchi, nu te mai agita atat, stressul este inamicul numarul 1!!! Dr.T ti-a zis ca i se pare ceva neinregula? Incearca sa te linistesti, roaga-te la Doamne-Doamne sa te aiba in grija, eu sunt alaturi de tine in rugaciune.

bebekom, multumesc pentru informatii! Dr.T mi-a zis la telefon sa iau 100mg pe zi de clomifen, ceea ce inseamna 2 pastilute. De atunci incerc sa-mi aduc aminte daca data trecuta am luat 1 sau 2 pastilute odata (pe hartia de la consultatie scria insa tot 100mg). Eu ieri am luat prima doza de stimulare si dimineata ma durea burta. Adevaru-i ca mi-a cam fost frig la picioare la servici vineri, sper sa nu fie racit la ovare tocmai acum! Am luat un nurofen si mi-a fost mai bine. Ma simt insa deja balonata. Asa ca m-am hotarat sa merg luni la dr.T sa incep monitorizarea, eu oricum ovulez mai repede decat scrie la carte. Tu cum te simti?

la toate lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

mmc_nd, si eu iau tot 100mg pe zi(adica 2 pastilute; asa am luat si prima data. Cred ca ma simt normal, doar in prima zi, dupa prima pastiluta m-a durut putin burtica. Miercuri o sa merg la monitorizare sa vedem ce zice Tutu. Sper sa fie bine... Ne tinem de manuta ( virtual) la inseminarea asta, nu?!
pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

bebekom, sigur ca ne tinem impreuna de mana si numaram. Uite-asa:

O saptamana excelenta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

toate tutunicile!!!
Fetelor, am si eu o intrebare. Cate zile trebuie sa astept de la terminarea utrogestanului pt a putea face test?!?! asta in ideea ca ar fi un timp minim, ca dac nu, ma orientez eu, in functie de simptome de uratzi sau nu...
Va pupik pe toate!

http://tt.lilypie.com/yCYVp3.png

Mergi la inceput