Durerea unei pierderi de sarcina (26)
Raspunsuri - Pagina 8
Michelle81 spune:
Ramo2007-imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat...aici suntem toate trecute prin aceeasi durere,stim ce inseamna sa iti fie furat visul,sa vrei sa poti face ceva sa schimbi ceea ce s.a intamplat...e atat de dureros!!!sper sa iti revii cat mai repede,sa poti merge mai departe!imi pare rau!!!Te imbratisez cu drag!
SUFLETEL scump te asteptam
Teo2rina spune:
Irda,Bubu, ce nenorocire si ce ghinion!fetelor,trebuie sa fiti tari, va doresc sa treceti repede peste tragedia asta...

Irlandeza,iti admir puterea si vointa, esti un model pentru mine.
Flavia, tare-si mai fac de cap hormonii cu tine. am sa vin sa-i cert ca trebuie sa te lase in pace. In fiecare zi ma gandesc la tine si cand intru aici ma uit sa vad daca ai postat ceva,ca sa stiu daca ai nascut,daca esti la spital, etc. 

Michelle, draga mea, sa nu intri iarasi in butoi, te rog! vezi ca eu nu m-am dus inca la odisee,ma mai invart pe aici... poate mai iau pe cineva.

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png
Teo2rina spune:
Ramo,o mare tragedie ce ti se intampla... si eu am patit asta tot de la niste pastile... si dupa ce am vazut catora li s-a intamplat asta,am jurat sa nu mai iau pastile...
blueeyes2003 spune:
Flavia
ce-i cu tine,nu ai voie sa cazi in depresie!Mai ai un picut si iti tii puiul in brate.Te asteptam cu vesti bune de la medic,cred ca este normal sa ai ceva contractii si dureri de spate tinand cont de faptul ca mai ai atat de putin.
Abia astept sa incepem galeria!
Michelle
nu fii trista,acum vine perioada fertila si sunt mari sanse sa se prinda bebe.Sunt sigura ca se va intampla atunci cand te astepti mai putin.Bafta!Eu sunt in Z20,mai am putin si vine CM,pentru ca de bebe sun slabe sanse.![]()
Mav bafta maine la eco,iti tinem pumnii sa fie totul bine!
Laura,Andreea
Cristina esti bine?
Ramo
imi pare tare rau!
Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta durere.Nu-ti pierde spranta!
Alina ma bucur ca ti-a venit CM,ai mai scapat de o grija.Sper ca de acum incolo sa se regleze.
Sunt tare trista pentru cele intamplate,prea multe fete sufera si nu e drept!Din pacate,nu putem schimba realitatea.Citeam la un alt topic despre Bianca Brad,era insarcinata in 8 luni si a pierdut fetita desi toate analizele si ecografiile din timpul sarcinii au fost bune,tot s-a intamplat nenorocirea.Off...oare de ce se intampla astfel de lucruri...![]()
Va
pe toate!
Mirela

Come on baby!

Teo2rina spune:
michelle, tu ai dreptate ca multe fete nu au mai scris pe aici. cand am venit eu aici se termina un capitol foarte repede,acum... imi doresc sa nu mai fie nevoie de astfel de subiecte,dar, pe de alta parte, aici imi gasesc linistea, intre voi cele care ati trecut prin asa ceva. michelle, nu stiu ce sa fac,sarcina asta nu ma face sa simt ca plutesc ca mi-e frica sa fiu fericita... ca la celelalte doua... 
blueeyes2003 spune:
Teo2rina
trebuie sa fie foarte frumos sa iti cunosti corpul atat de bine!
Cand vei face testul vor iesi din prima II liniute!Ce super!
Este normal sa nu te poti bucura pe deplin dar trebuie sa existe si o farama de optimism fara de care chiar nu ai putea sa rezisti.O sa fie bine!
Mirela

Come on baby!

danangie spune:
IRDA e mai bine daca ceri anes.gen. Mie mi s-a facut generala. Nu am simtit nimic. M-am trezit in camera. Nici macar nu mai eram in sala de op. E mai bine asa. Ca si asa sufletul ti-e amarat pentru pierderea puiutului.....daca tre' sa mai suporti si durerea chiuretajului......e prea mult.
RAMO imi pare rau pentru tine, stiu ce simti acum.....sper sa iti revii cat mai curand si sa reusesti sa ramai cat mai repede gravida......mai ales ca nu trebuie sa astepti multe luni......dat fiind ca sarcina era mica.
MICHELLE da....dar pana la concediu mai am cale lunga si eu sunt asa de obosita psihic , ca nu mai am rabdare pana atunci....eh....
POZELE MELE
andre_ea spune:
Irda, n-am cuvinte sa imi exprim regretul pentru ceea ce ti s-a intamplat. Fii tare in primul rand pentru Dari. Iti doresc sa treci cat mai usor peste urmatorul hop si sa redevi fata vesela pe care o stiam.
Bubuleana, imi pare rau ca treci din nou prin asa ceva! 
Ramo, ti-am citit povestea si la odisee pe cand speram ca ma alatur si eu grupului. Sper sa te refaci cat mai repede psihic. Prin ianuarie planuiam si noi incercari, poate vom fi colege la burtici.
Oana26, povestea ta m-a impresionat teribil. Cu ingrijire adecvata din partea unui medic competent, sigur vei reusi sa-ti ti puiul in brate. Abia astet sa citesc vesti despre burtica de la tine!
Mav, nu trebuie sa te simti vinovata ca ne-ai scris despre fete. Cu siguranta ele n-au avut puterea s-o faca si cred ca le face bine sa citeasca gandurile bune din partea noastra.
Eu sunt bine. Ma gandesc ca n-o fi fost bb, ci doar o dereglare idioata si asta ma face sa ma simt mai bine. Si sotul s-a bucurat cand i-am spus, nu prea accepta ideea unui bb pierdut. Acum parca totul pare o conspiratie menita sa ma impiedice sa invat pentru licenta. Tot am tot felul de chestii de facut si nu reusesc sa invat cum ar trebui.
Pup toate fetele si sper sa citesc vesti bune de acum incolo.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Citeam la un alt topic despre Bianca Brad,era insarcinata in 8 luni si a pierdut fetita desi toate analizele si ecografiile din timpul sarcinii au fost bune,tot s-a intamplat nenorocirea.Off...oare de ce se intampla astfel de lucruri...
Dumnezeule! E cu atat mai ingrozitor cu cat se intampla la o varsta mare a sarcinii. Ce s-o fi intamplat? Baietelul l-a nascut cu dr. la care merg si eu. Ma gandesc ca si sarcina asta tot el i-a urmarit-o.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
IreneCAM spune:
Bubuleana, Irda imi pare atat de rau
...sper ca macar fizic sunteti bine, ca psihic stiu cum e...nimic din ce v-as spune nu poate aduce putina alinare, din pacate. Sa fiti puternice si aveti grija de voi!
Ramo
stiu ca ti-e greu, daca simti nevoia sa vorbesti noi suntem aici.
Cum spunea si Teo, as vrea ca subiectul acesta sa se desfiinteze, sa nu mai fie nici una din noi nevoita sa scrie aici!!! Cand am intrat azi nu mi-a venit sa cred...am vrut sa nu mai intru pe forum deloc, sa dispar o vreme, pentru ca e prea dureros...
Michelle
Gravidutelor, voi cum mai sunteti?...Eu simt nevoia sa mai aud ceva de voi si cred ca si fetele la fel, poate ne mai scrieti cand aveti timp...
Chantal, Liana, Ale