Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Flavia, iubita, de fiecare data cand deschid forumul, ma astept sa citesc ca ai nascut. Esti pe ultima suta de metri..Imi pare rau ca nu te simti bine, dar mai e un pic si gata, scapi si de dureri.

Oana oana 26, am citit despre suferinta ta si m-am intristat atat de tare. Iti doresc multa putere sa reusesti sa mergi mai departe. Multe ne sunt date sa ducem…Mie medicul mi-a spus sa astept 3 luni.

Della, cat de frumos ai scris despre legatura ta speciala cu Richie! Mi-a placut tare mult, mai ales ca eu cred in astfel de lucruri. Iti doresc mult success la proiectul bebe.

Michelle, te rog mult, nu te descuraja asa repede. O sa vezi ca va fi bine pana la urma. Nu pierde vremea, incercati in fiecare luna. O sa vezi ca in cele din urma va fi bine.

TeoIrina, ce bucurie! Daca presimtirile tale se adeveresc, iti doresc o sarcina cat mai usoara! Felicitari din tot sufletul!

Mirela, un pentru tine.

Va pup pe toate!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irda,Bubuleana-aseara am ramas socata cand am citit,nu-mi vine sa cred ca viata asta e atat de nedrepta...Fetelor va doresc multa putere sa puteti trece peste aceasta incercare,fiti tari fetelor,noi suntem langa voi...stiu ca e groaznic si imi pare atat de rau...aseara nu am putut sa va scriu si nici acum nu-mi vin cuvintele sa va spun cat de rau imi pare!Va imbratisez pe amandoua desi stiu ca nu ajuta insa fetelor va rog fiti tari!!!Imi pare atat de rau!!!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Nici macar cuvintele nu le mai gasesc in astfel de momente
Nu cred ca putem intelege planurile pe care Dumnezeu le are cu noi, tot ce putem face este sa speram ca intr-o buna zi toti ingerasii pe care i-am pierdut or sa ne aduca o minune mica de care sa ne bucuram
Fiti puternice si luptam impreuna
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Of nu pot sa cred ca e adevarat ce se intampla. Irda si Bubuleananici nu-mi gasesc cuvintele. Nu stiu ce sa va spun decat ca citind despre voi am retrait ceea ce mi s-a intamplat mie (si sarcina mea tot la 9 saptamani s-a oprit din evolutie). Multa putere sa treceti peste durerea din acest moment.

Dragele mele, sambata spre seara in sfarsit mi-a venit si mie CM. Nici nu mai stiu dupa cate zile. Pe jumatate m-am simtit mai linistita ca nu a fost o dereglare prea mare iar ppe jumatate m-am simtit trista si deprimata pentru ca probabil in mod inconstient speram sa fie sarcina. Asta este. Uneori am asa ca o presimtire ca nu voi mai ramane niciodata gravida. Duminica am fost la sora mea si mi-am vazut din nou nepotica. Este o scumap si o dragalasa. Am suferit ca un caine in ziua aia dar.... asta este. trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea, sa ma impac cu situatia si sa incerc sa trec peste toata durerea mea. Deja simt cum am inceput sa ma inchid in mine, sa ma feresc de compania celor din jur sa evit intalnirile cu prietenii. Ma lupt in fiecare zi cu depresia si cu starileastea ciudate si in unele zile reusesc in altele nu. Asta este.
Sper sa aveti o zi frumoasa si sa nu mai primim vesti proaste. Va sarut pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Vin cu niste explicatii, pt ca.... oarecum.... cineva drag m-a tras de maneca... sau poate nu asta era intentia, dar m-am simtit dojenita...
Imi pare rau ca eu am venit cu vestile proaste....
Nu am citat mesajele bubuleanei si Irdei ca sa sochez sau supar pe cineva, ci pt ca eu, la randul meu, am fost socata si m-am gandit ca macar voi -poate- veti fi in stare sa le incurajati pe fetele astea dragi, pe bubu si pe Irda.... ca eu nu m-am mai simtit in stare...
Despre bubu citisem ieri de dimineata, si pana seara nimeni nu a mai postat macar o vorba buna la subiectul ei (care cazuse deja pe pagina 2)... iar la zuzici parea ca nu se stie nimic.... Eu am tremurat toata ziua....
Unele dintre voi nu vreti sa vedeti lista cu sarcinile pierdute (si inteleg de ce, ca doar am trecut si eu prin asta!), dar mie mi se face mai rau cand inca le vad pe fete pe lista gravidutelor zambarete (iertare daca supar pe cineva!).....
....Ce sa mai spun?! Ma macina gandurile... Acum 4 luni, exact la varsta asta (mica, e drept) a sarcinii, mi s-a spus ca s-a oprit in evolutie, am sangerat, apoi n-au mai vazut-o in uter si totusi... m-au chiuretat. Si simptomele de sarcina au persistat inca vreo doua sapt. dupa chiuretaj.....
Acum, la dr n-am ajuns pt confirmare, sanii deja nu ma mai dor de o saptamana, greata nu am (la sarcina cu Sebi deja varsam dimineata-pranz-seara si... noaptea!), starea de somnolenta mi-a disparut, uterul nu-l simt marit daca ma palpez cu mana pe burta, singurele "semne" care raman valabile (si nu stiu "cat de valabile" pot fi!?) sunt faptul ca inca nu mi-a venit menstra si ca saptamana trecuta am avut doua teste de sarcina pozitive (si stim foarte bine, ca asta nu este destul, de fiecare data....).
....Eu nu mi-am zis ca "de data aceasta trebuie sa fie bine", ci ca acum SUNT FOARTE BINE!
....Dar uite ca... tot ma chinuie gandurile (si stiu ca ma intelegeti foarte bine)....
Nu o sa dispar, dar am nevoie sa iau o pauza.
In concluzie, pe forum nu mai intru macar pana voi reusi sa merg la dr (maine) si am sa vin ori cu vesti bune, ori cu vesti proaste. Asta e!
Va rog mult, nu va suparati pe mine!!!!!!!!
Va doresc toate cele bune, din suflet!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irda mi se rupe sufletul pentru ca stiu ce simti acum,cat esti de speriata,dar gandeste-te ca trebuie sa fii puternica pentru Daria,sa nu te vada plangand pentru ca ea nu intelege ce se intampla.
Vreau sa-ti spun sa nu-ti faci griji pentru chiuretaj(ma refer la durerea fizica),pentru ca nu o sa simti nimic,bineinteles ca iti va face o anestezie.Si eu eram ingrozita de frica acum cateva luni si nu stiam cum am sa trec peste asta dar Dumnezeu m-a ajutat.
Fii tare,toate gandurile noastre bune sunt indreptate spre tine.
Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste acesta incercare.

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irda Bubu Imi pare tare rau, ma simt debusolata si, vorba fetelor, imi vine sa nu mai intru pe forum o vreme Sa aveti putere!

Flavia, iubita, esti in ultima saptamana...ce emotii ma apuca...abia astept sa ne dai vesti, ca sa-ti facem galerie!

9+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Flavia-lasa draga mea ca se vor adeveri odata si presimtirile tale in legatura cu mine...sper!Mersi mult ca esti alaturi de mine si nu ma lasi sa renunt!am citit ca nu ai fost cuminte...ia te rog sa nu mai faci nimik prin casa ca asa bataie iei!N-ti mai fa griji eu ti-am mai spus te vei descurca de minune cu Dominik si David sunt sigura de asta!!si sa nu te mai vad langa butoi auzi?ai toate motivele sa zambesti sa fii in al noualea cer,in cateva zile il vei naste pe puiutul tau mult asteptat si veti incepe impreuna o noua viata de familie,totul va fii atat de frumos ca un vis ai sa vezi,nu-ti mai fa griji pentru nimik,toate vor merge de minune,tu esti o mama super nu ai motive sa fii ingrijorata!te pup dulce si te rog sa stai cuminte!Vai cat de putin mai ai,ti-am spus de multe ori ca am emotii pentru tine!
Idaira-si tie ti-au venit nenorocitii aia de urati??Off imi pare rau,lasa ca vom numara impreuna!
Della-la tine au venit uratii??Sper ca nu si sper ca ne vei da vestea cea mare!
Irlandeza-imi pare rau sa aud ca asa rau ti-a fost dar am bucur mult ca acum esti bine!Iti doresc o sarcina usoara in continuare!
Baby-r7-ma bucur ca ne-ai scris stii bine ca intelegem ceea ce simti ,cand esti pregatita sa vorbesti noi suntem aici sa te ascultam si sa te ajutam cat putem!
L5845-esti o fata minunata,mersi mult ca esti mereu alaturi de mine si ma "zgudui"putin cand sunt la un pas de a da inapoi!Sper sa se prinda si la mine putin din optimismul tau!Tu cum mai esti?Sper din suflet sa ai un bebika mic in burtika atat de mult m-as bucura!te pup dulce!
IreneCam-imi pare rau ca nu ai inca unda verde dar ai sa ai in curand si ai sa ramai gravi si totul va fii bine ai sa vezi!Multumesc de pupici si incurajari,am sa iti urmez sfaturile si am sa fac doar asa cand am chef fara calcule si fara teste!
Mirela- a cata zi esti?m-as bucura atat sa vii cu vestea cea mare!!!Incerc sa ma detasez putin insa e atat de greu pentru ca imi doresc atat de mult un copilas sanatos!
Teo2rina-ce veste frumoasa ne-ai dat...chiar ca iti cunosti corpul atat de bine!Ma bucur mult pentru tine!
Dananagie-ce frumos ca intrii in concediu si vei fii mai relaxata sunt sigura ca din concediu veti veni trei ai sa vezi!!am sa iti tin pumnii!
Oana-Oana26-noi intelegem ceea ce simti,starile prin care treci si prin care vei trece de aceea suntem aici!Este ingrozitor ceea ce ti s-a intamplat...de foarte multe ori am spus ca nimeni nu ar trebui pus sa treaca prin aceasta durere dar din pacate nu noi decidem ci doar Dumenzeu...nu avem de unde sa stim de ce ne-a pus la aceaste "incercari"extrem de grele dar stim ca trebuie sa luptam sa avem copilasul sanatos mult dorit chiar daca este atat de greu....Cand am pierdut prima sarcina a fost un soc pentru noi si mi-am spus ca nu as mai putea trece prin asa ceva,dar anul trecut am pierdut-o si pe fetita noatra la 24 de saptamani si iata ca oricat de grez imi este inca sunt aici si-mi doresc din suflet sa raman gravida si sa fie totul bine de data asta...E greu sa te trezesti dimineata si sa simti acel gol in suflet acea durere...dar nu avem ce face..trebuie sa rezistam!
Irda-draga mea aseara cand am citit am ramas socata....imi pare atat de rau,parca nu-mi vine sa cred,sper din suflet de dragul Dariei sa iti revii cat mai repede,stiu ca e greu..
Bubuleana-nu mai am cuvinte..imi pare rau!Sper sa gasesti puterea de a merge mai departe!!
Irda,Bubuleana-suntem alaturi de voi...
Mav-nu stiu cine te-a facut sa te simti dojenita ca ai postat mesajele aseara!doar tu ai vrut sa le ajuti pe fete!Si eu am postat aici ceea ce s-a intamplat cu baby-r7 si cu oana-oana26 pentru ca am stiut ca aici vor fi intelese si ajutate ca aici ceea ce se spune se spune cu suflet si nu doar ca sa fie spus.Pe mine fetele de aici m-au ajutat atat de mult!!Te rog sa ne mai scrii sa stim cum mai esti,eu sunt sigura ca maine la doctor iti va spune ca totul e in regula!!!am sa ma gandesc la tine!
Observ ca multe fete nu mai scriu aici am intrebat de atatea ori de cele care lipsesc si nu am primit nici un raspuns...e pacat sa ne-au lasat asa fara nici o explicatie doar din superstitie(care mi se pare o prostie!) sau ce stiu eu!Dar e decizia lor...
Fetelor va pup dulce pe toate!Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ajungem sa ne vedem visul implinit:un copilas sanatos in bratele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

De la Odisee am ajuns la voi.Acum o saptamana, mai exact luni noaptea am pierdut o sarcina de 7 saptamani.A inceput cu scurgere maronie joi, vineri a devenit rosiatica.Vineri medicul mi-a dat sa fac Prenyl si mi-a marit doza de progesteron de la 2 la 4 pe zi.Luni sangeram si ma durea burta ca la cuclu.Luni seara la ora 8 am fost la medicul meu, am facut eco, l-am vazut pe bebe, inimioara batea, dar eu sangeram.Medicul a spus ca atat timp cat fac Pregnyl sarcina e bine, chiar daca sangerez.La ora 12 am ajuns la spital cu dureri, contractii si sangerare mai mare.Medicul care ma consultat a spus ca am cheaguri si ca vrea sa le scoata.In momentul in care le-a scos nu am mai simtit durere.Am facut eco si sarcina nu mai era.Doctorul meu nu a vrut sa-mi faca chiuretaj, pt ca din cate i-a spus medicul care m-a consultat am eliminat aproape tot.Am luat 3 zile Augmentin la 8 ore si am tot mai eliminat cate ceva.
Am hotarat sa nu mai merg la medicul care mi-a urmarit sarcina, pentru ca in spital nu a venit sa ma vada.
Ieri am fost la un alt medic, la consult si eco...si sunt bine, nu se vad ramasite.
Mi-a spus ca ciclul o sa-mi vina cam peste o luna si apoi sa merg din nou la control.
Nu se stiu cauzele pierderi sarcinii.Eu, la inceput nestiind ca sunt insarcinata am luat Nolicin pentru o infectie urinara.Medicul de ieri spune ca e posibil sa fie asta cauza.
Sper sa fie totul Ok.
Abia prin ianuarie ma gandesc sa incercam din nou.

VA pup,

Ramo

Mergi la inceput

Joahna-cum mai esti??ai primit rezultatele amniocentezei??

Mergi la inceput