Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mirela, optimismul mi-l pastrez cat de cat pentru ca nu vreau sa-l supar pe bebe,dar e chestia ca nu indraznesc sa ma gandesc ca trebuie sa schimb hainele, sa comand patutul (pe care l-am proiectat eu si de care sunt tare mandra cum a iesit,abia astept sa-l vad facut). ceva ma indeamna sa ma bucur, subconstientul nu ma lasa...

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mav, imi pare rau, e normal sa fii speriata sa nu ti se intimple din nou ceva, nu te panica, te rog eu mult, mergi la medic, si vei vedea, si mie mi-a fost f greu pina am trecut de 12s cind am pierdut sarcina, nu depinde de noi vezi tu, iar faptul ca ai dat vestile rele, asta e, nimeni nu cred ca te-a acuzat de ceva, daca nu erai tu o dadeam eu ptr irda ca de ea stiam.e normal sa fim alaturi de fete in momentele astea, daca nu noi, atunci cine?iar cu lista, nu cred ca te referi la lista noastra, ptr ca eu am sters-o imediat pe irda cind am aflat, bubuleana nu e la noi pe lista.te pup ai grija de tine, si vino cu vesti bune despre tine!

irlandeza, imi pare tare rau ca ai greturi, mie medicul mi-a zis ca ei sint fericiti cind femeia are greturi ca e semn ca totul merge bine, asa ca iti zic si tie acelasi lucru! curaj, nu mai ai mult!

andreea, te sun eu daca nasc, sau pe michelle, stai linistita. ai reusit sa citesti vechile capitole?

irda, eu, am facut ambele chiuretaje sub anestezie generala usoara, si a fost bine asa. am adormit si m-am trezit!curaj mult, ai mai cerut o parere, tot timpul e bine sa vezi 2 medici diferiti!sint alaturi de tine!

laura, merci mult, va anunt imediat ce se intimpla ceva, te pup ai grija de tine si bebic!

michelle, se vor adeveri poti fi sigura, ca daca nu ma iau la cearta stii tu cu cine.....ai dreptate am toate motivele sa zimbesc, azi, sint mult mai departe de butoi, desi ploaia asta ma deprima rau de tot.....am visat ca am avut o nastere usoara, si aveam muuult lapte....iti dau de veste daca e ceva, azi merg la medic!asa te vreau optimista, capul sus si inainte cu tine!cu superstitia de a mai intra la acest subiect si mie mi se pare o prostie, ca din pacate sint fete care n-au mai intrat pe aici cind erau gravide, dar nenorocirea nu le-a ocolit nici a doua oara din pacate, citeodata putem face tot ce vrem ca necazul tot nu ne ocoleste, dar cum spui este decizia fiecaruia, ptr ca uite ileana, mari, si celelalte gravide care intram si nu s-a intimplat nimic rau, dar cum spuneam e o decizie personala, nu te mai gindi tu la asta acuma, ginduri pozitive de la mine ptr tine!

ramo, imi pare tare rau sa vad ca sint inca atitea fete care pierd sarcini!sanatate multa si curaj sa mergi mai departe!

teo, esti tare draguta ca esti alaturi de mine, inseamna mult toate gindurile astea pozitive!ai facut test?din pacate nu vei mai avea inocenta dar trebuie sa gindesti pozitiv ca de data asta va fi bine! nu ai de ales, nu depinde de noi din pacate, mie inca mi-e frica sa nu fie ceva neregula pina nu-l vad....asa ca curaj si rabdare te asteapta 9 luni grele!

mirelush, merci mult, asa e ai dreptate, sint normale durerile si contractiile acuma, va anunt cind se intimpla ceva!

mari, ce mai faci?faceti? vreau sa vad poza cu tine si cele trei printese in brate!

ileana, da un semn si tu!

alina, e bine ca ti-a venit ciclul, pacat ca n-a fost sarcina, dar poate va fi luna asta!ma bucur tare mult ca ai fost sa-ti vezi nepotica, te vei obisnui, va fi o terapie ptr tine!

andre-ea bafta la examen, acuma trebuie sa te concentrezi pe asta, pe urma vei mai vedea tu!

capul sus fetelor, va rasari soarele si ptr voi!

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Irda, nu imi vine sa cred ce citesc! Era totul atit de bine la tine, cum e posibil sa dispara pur si simplu un bebe caruia ii batea deja inima!!!? Eu asta nu o inteleg. Poate ca data trecuta nu a vazut bine medicul? Nu stiu ce sa mai zic, imi pare tare rau ca trebuie sa treci din nou prin asta. Trebuie sa fii tare pentru Dariuca, o sa reuseti sa-i faci un fratior sau o surioara, nu ma indoiesc deloc de asta! Si sa nu-ti fie frica de chiuretaj, pentru ca e imposibil sa ti-l faca fara anestezie, ar fi inuman, si nu e cazul! Eu nu am simtit aproape nimic,a durat doar citeva minute. Iti tin pumnii sa treci cu bine peste ziua de maine!
Si pentru celelalte fete care au pierdut sarcina, Oana, Ramo, Bubuleana, Baby, , ma rog pentru voi sa aveti puterea sa depasiti aceasta durere. Sunt cu sufletul alaturi de voi si va pup!

Cristina, 31+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Teo2rina, felicitari pentru sarcina!!!! E normal sa fii speriata si sa nu te poti bucura pe deplin, dar trebuie sa crezi cu tot sufletul ca de data asta o sa fie bine! Si de-abia astept sa-ti vad patutul de bebe, trebuie sa fie tare dragutz!!!!
Flavia, in fiecare zi deschid cu sufletul la gura calculatorul, am mari emotii pentru tine! Daca tu ai visat ca o sa ai o nastere usoara, atunci sigur asa va fi! Iti dai seama, in maxim citeva zile o sa-ti cunosti bebicul! Eu nici nu indraznesc sa visez la ziua cind o sa il tin in brate pe baietzelul meu! Inca nu am curajul sa ma apropii de lucrusoarele cumparate acum un an, sa le pun in ordine, am o teama imensa de saptamanile viitoare. Dar incerc sa ma incurajez ca o sa fie bine.
Mirelush, peste citeva zile iti faci testul, nu-i asa? Ce frumos cadou de ziua casatoriei ar fi cele doua liniute!!!! Eu l-am conceput pe bebe in ziua cind implineam 5 ani de la casatorie, asa s-a ninerit, dar pentru mine asta e un mare semn ca trebuie sa fie bine!
Michelle, imi pare bine sa vad ca incepi incet-incet sa iti revii dupa dezamagirea de saptamana trecuta! Stiu cit de frustrant e un test de sarcina negativ, mai ales cind sperantele erau atit de mari! Dar asta nu trebuie sa te opreasca din drumul catre bebe, peste citvea zile incepe o noua speranta si asa cum zic si fetele, o sa se intimple cind te astepti mai putin! Si cu riscul de a te enerva, sa stii ca o sa stau pe capul tau saptamana viitoare, si nu o sa te las sa "sari" peste perioada fertila!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Della, ne lasi asa????? Ai facut testul de sarcina?

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna fetele...

Sint amarita cind aud vestile astea proaste... Imi pare tare rau pentru noul val de pierderi... Desi am trecut de doua ori prin asta, nu stiu inca ce sa spun in situatii de astea, si mai ales ceva care sa aiba efect si sa nu fie vorbe-n vant.

Asa ca, fetelor, acum plingeti si apoi revenit-va pentru a intra din nou in vartej... altfel nu se poate. Ne dorim copilasi si ii vom avea intr-o buna zi... mai devreme, mai tarziu, dar ii vom avea... Va imbratisez cu drag.

Despre mine n-am ce sa zic... sunt in exact aceeasi situatie in care eram atunci cind am scris ultima oara... Maine sunt 8 saptamani de la chiuretaj si nici urma de CM. Pina acum vreo saptamina am tot singerat, acum vad ca s-a mai domolit, dar nu pot sa zic "hop", caci am mai avut perioade din astea.

Am zis ca daca pina la 10 saptamani nu-mi vine CM, ma duc gramada peste doctor sa il intreb de sanatate, ca vreau si eu sa revin la normal, sa simt ca intru din nou in cursa... pina atunci simt ca trece timpul degeaba...
Saptamina trecuta m-au apucat depresiile alea grele, o zi intreaga n-am fost in stare sa zic nimic, am stat trista privind in gol... Plingeam din orice si speram sincer ca-mi vine si mie ciclul, ca numa inainte de el sunt asa miorlaita. Da' nimic...

Mai multe nu stiu sa spun... sint trista pentru voi, pentru mine...

Edit: la mine la poze, in albumul BRUTUS, gasiti poze cu catelu' buclucas. Intre timp l-am exportat la curte.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLAVIA imi poti spune si mie ce semnifica visul meu??? Am visat ca am nascut.....adica nu am visat nasterea propriu-zisa..........am visat ca dintr-o data eram in camasa de spital.....sfasiata de putere....si ca erau toti in jurul meu....multe persoane......si ca toti asteptau sa-mi aduca , copilul. Si mi-a fost adus.....mi l-a pus in brate si era fetita. Era asa de slabaaa....piele si os.....si plangea de mama focului. Imediat ce am luat-o in brate am lipit-o cu gura de fata mea......si ea atunci a zambit si a inceput sa imi suga obrazul ca pe suzeta si s-a linistit si zambea. Pe urma a adormit. Dar pe urma s-a trezit si era asa de jucausa ca n statea locului deloc. Si a venit seara si m-am pus sa-i fac baita si dupa aceea a adormit linistita....si pe urma m-am trezit ca imi venise un mesaj pe telefon.. Oare ce semnifica visul meu???

Cand am pierdut sarcina cu o saptamana inainte de sangerari am visat ca m-am dus la baie si ca imi iesise un cheag mareee si mult sangeee.....si dupa o saltamana de la vis.....chiuretaj....acum.....oare ce inseamna visul meu? Te rog....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Dragele mele, m-am grabit sa va citesc cate putin. Mi se rupe inima cand citesc noile pierderi . Imi pare foarte rau...
Nici nu stiu cum si ce sa scriu, in putinul timp pe care-l am (Richie asteapta la calc. sa se uite la Toy Story). Timpul meu este putin pt. ca incerc sa schimb ceva in viata mea, pe plan profesional. O fi bine, nu o fi? Nu stiu... Daca nu incerc nu o sa aflu. Oricum, m-am plans destul de , pe care nu o numesc (nici o data nu sii cine te citeste...).
Sa revin cu subiectul liniute. Pai da, adica NU sunt insarcinata. Asta e, dar nu sunt trista. Cine stie? Daca e sa fie, o sa fie. Nu vreau sa fortez nota.
Multumesc ca v-ati gandit la mine, sunteti toate tare dragute .
Flavia, pai nastere usoara! Nici nu-mi vine sa cred, ca asa de repede a trecut timnpul!
Cristina_ana, doamne, nici tu nu mai ai mult!
Laura, deja ai 10 saptamani . Parca acum anuntai ca esti graviduta.
Asi mai putea insira multe multe nume, dar chiar nu am timp. Multumesc pentru aprecierile legate de legatura mea cu Richie. Flavia, e interesanta teoria reincarnarii si tare ma tenteaza sa cred in ea. Am avut deja prea multe dovezi cum ca exista.
Cate un la toate fetele dragi de pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Michelle - imi pare asa de rau ca nu a fost sa fie luna asta. Dar de ce trebuie sa renunti si sa faci o pauza? Stiu ca dezamagirea e mare, dar lasa-te in voia lui Dumnezeu, da-le incolo de teste, nu te mai stresa din cauza asta si presteaza. Ai sa vezi ca va fi bine si pentru tine. Eu imi doresc sa se implineasca visul tau cat mai repede pentru ca tu esti o fata asa de buna si meriti din plin.

Teo2rina - multe, multe felicitari pentru sarcina. Sa fi sanatoasa si sa ai grija de tine si de bebitul mic din burtica.

Oana26 nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci acum. E tare greu cand ne pierdem copilasii. Sunt normale starile tale, toate am trecut printr-o forma sau alta de depresie, am avut momente de cadere, dar se spune ca timpul vindeca ranile. Pe ale noastre nu cred ca le vindeca in totalitate, durerea se mai diminueaza cu timpul, dar nu va disparea niciodata. Eu am momente cand sunt extrem de revoltata de ce mi s-a intamplat tocmai mie, sau cand imi vine sa urlu, am impresia ca nu mai incape atata durere in sufletul meu sau am momente cand cred ca cineva mi-a furat dreptul la fericire. Dar incerc de fiecare data sa ies din butoi si sa gandesc pozitiv.
Plangi atat cat ai nevoie, descarcate pe forum si incearca sa nu renunti. Ai sa vezi ca la un moment dat o sa poti sa o iei de la capat. Eu iti doresc sa ai multa putere sa poti trece peste aceasta durere cat mai repede.

Baby r7 imi pare foarte rau pentru pierderea ta. Cred ca te va ajuta foarte mult daca scrii pe forum despre semntimentele tale. Sa stii ca e o adevarata terapie. Cand vei fi pregatita noi o sa fim aici. Asa cum i-am spus si Oanei iti doresc din tot sufletul sa ai multa putere sa poti merge mai departe.

Flavia - sper sa ai o nastere foarte usoara. Eu te admir foarte mult, nu stiu cum poti sa faci atat de multa treaba. Eu cand eram gravida oboseam foarte repede, chiar nu stiu cum reusesti.

Irda, Bubuleana - nu-mi vine sa cred. Of Doamne de ce a trebuit sa vi se intample si voua? Imi pare extrem de rau si sper sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta imensa durere.

Ramo2007 - imi pare tare rau ca a trebuit sa ni te alaturi. Multa putere iti doresc sa iti revii cat mai repede.

Va pup pe toate. Cristinelor sper ca sunteti bine si voi si bebelusii din burtici.

Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina iti multumesc pentru gandurile bune!Asa este in scurt timp ar trebui sa fac un test,asta daca nu imi vine CM,nu stiu cnd a trecut acesta luna,parca mai ieri imi venise!
Imi inchipui ce este in sufletul tau acum cand te apropii de varsta sarcinii in care l-ai pierdut pe bebe,dar nu te intrista,de data asta totul va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu.Toate gandurile noastre bune sunt indreptate spre tine.Sunt sigura ca iti vei invinge teama si in curand vei face ordine in lucrusoarele lui bebe scump.

Ale imi pare rau ca nici acum nu ti-a venit CM.In aceiasi situatie am fost si eu,mi-a venit la 8 saptamani dupa chiuretaj.In astfel de momente nu iti doresti decat sa intri in normalitate.Numai bine iti doresc!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput