Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Liana, nu stiu ce sa-ti zic cu picioarele. Eu am avut problema asta doar vreo 2-3 saptamani dupa chiuretaj. Am baut ceai de soc sa scot lichidele din mine, plus ca luam multe buline, antibiotice, etc, deci aveam nevoie de un drenaj suplimentar.

Si cind ajungeam acasa, stateam cu picioarele in sus, ca nu m-am priceput sa fac mai multe. Bai reci nu-ti recomand, exact din motivul pe care il spui si tu, sa nu dea vreo anexita peste tine...
Poti sa incerci comprese reci, uzi un prosop si iti infasori gambele, nu si labele piciorului...

Ma mai dadeam cu Lioton, dar nu stiu cit de eficient era - io l-am luat sa-mi "inmoi" nodulii de pe fund, capatati in cele 3 sapt de spitalizare, cu litice la 8 ore...

Acu insa mi se umfla mainile si mai incerc sa reduc din sare, dar nu prea tine figura... Cre'ca reiau ceaiu de soc, ca e tare naspa... se fac precum carnaciorii si ma stringe verigheta de lesinez... Am tot zis c-o s-o duc la marit, da' nu poci sa stau fara ea.

Iar io nu fac nimic bun. Ciclu n-am si nici semne nu s-arata. Astept si cam atit. Ma mai depresez ocazional da'mi trece...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Nu am avut timp sa citesc ce s-a scris in lipsa mea, doar am zarit ca ati primit mesajul meu si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
Deocamdata suntem bine, inimioara bate tica-tica-tica si cred ca totul va fi bine. Pt orice eventualitate, voi continua tratamentul de sustinere si voi mai merge la dr T. cand va mai fi nevoie. Am scapat d-un stres... pt moment. Sper ca samburica sa fie bine, sanatoasa si sa apuce sa afle cat de mult o iubim!
Scuze pt mesajul telegrafic, acum fug la nani, ca-s franta si maine merg la munca.... va pup pe toate!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Michelle multumesc mult iubita,esti o dulce! Si eu astept ziua de marti mai ales ca este si aniversarea casatoriei religioase.

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lau, asa e cel mai bine, sa te lamureasca un medic.of, imi pare tare rau ca ti-ai scrintit mina, sanatate multa! ptr moment am emotii ca-i vad miine pe ai mei, 3 ani e mult, nici nu mai stiu cum arata pe viu! m-a sunat azi o prietena buna ca m-a visat, si cica eram asa de frumoasa, si ca voi avea o nastere usoara, iti dai seama ce m-am bucurat! da, abia astept, sa-l vad ca e ok. ai dreptate dar tot tre sa fac putina curatenie, ca mincarea e gata!

liana, asta e bine ca nu stai la caldura, eu, nu aveam probleme pina acuma ,si brusc a venit caldura (30C) si sa vezi ce butuci am......nu vad de ce ar fi legatura cu anemia....cine stie nu sint medic, dar mie mi s-au umflat la Dominic dupa nastere de nu puteam pune in pamint piciorul, si nu aveam anemie! e bine ca bei lichide cit mai multe, eu, mi le-am bagat in apa rece, dar nu gheata ci asa calduta cit s-o suporti caliie, nu ai cum sa-ti provoci hemoragie ca-ti bagi picioarele in apa rece(nu cu gheata) astea sint mituri ca si sa nu-i dai la copil iaurt de la frigi ca face rosu un git, . ce mai imi puneam erau niste chestii care se pun pe glezne cind faci entorsa, se iau de la farmacie si se baga la congelator, apoi le pui in prosop si le pui pe glezne, pe mine m-a ajutat, acuma vezi si tu ce si cum!mai mi-a mers tare la suflet ca-ti sint draga, ti-am vazut pozele. ta pup, a, si inca o chestie ce m-a ajutat mi-am ridicat patul la picioare sus, si dormeam cu picioarele in sus, poate te ajuta, a si mai sint si ceva ciorapi speciali ptr pocoare umflate....ta pup

mav, m-am bucurat cind am citit ce a scris andre-ea, si acuma ma bucur la fel de mult cind aud vestile bune de la tine, ma bucur tare mult ca medicii aceia s-au inselat si ca ai mai cerut o parere!bravo, mergi inainte, va fi bine!

jojo, multi ani inainte sa aveti, si sa aveti parte de un bebe sanatos, si multa sanatate ptr aniversarea casatoriei voastre!vei primi vesti bune!

laura, da un semn sa stiu ca esti bine!

noapte buna, va pup pe toate, miine dimineata intru din nou

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

eu ieri am fost si m-am spovedit si sunt foarte fericita..............de fapt am fost amandoi, eu si Bogdan!!!!!!!
am intrat sa va spun ca eram prea fericita sa nu va impartasesc si voua vestea!!!!!!!!
azi si duminica nu stiu cat voi intra ca mergem la nunta............si vai......sunt asa emotionata, abia astept!!!!!!!!!!
luni promit sa ma prezint cu poze si cu povesti despre nunta.......
am dormit ca un prunc azinoapte si le recomand la toate fetele sa mearga sa se spovedeasca, pt. ca nimic nu se compara cu usurarea pe care o ai dupa spovedit.
eu aseara dupa ce m-am spovedit zambeam intruna si sincer va spun ca am simtit ca sufletele au ajuns intradevar in rai.
acum sunt linistita sufleteste si ma pot gandi la viitor si la un atunci cand o vrea Bunul Dumnezeu sa ni-l daruiasca!!!!
Michelle, Pepsi, Cristina26, Teo, Liana, Mirela si de fapt toate fetele va imbratisez cu drag si va urez sa aveti un sfarsit de saptamana frumos si insorit!!!!!!!!
pe toate si daca mai pot mai scriu mai incolo.
fug la ca la 11.30 plec la coafor.

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Irlandeza ma bucur sa vad ca te simti mai bine.
Irda nu am cuvinte sa imi exprim durerea pe care am simtit-o cand am citit despre ce s-a intamplat, dar cu ajutorul fetelor sper sa iti revii!!!!!
Pepsi mai e un pic....... si iti vei tine puiul in brate!!!
Mav felicitari pt. inimioara si ai sa vezi ca va fi bine, trebuie sa ai incredere in DD!!!!!!!
Cristina26 si tu mai ai un pic, asa ca eu incep galeria pt. bebelina
Lau imi pare rau sa aud ca ti-ai scrantit mana, .........multa sanatate!!!!!
Jojo sarcina usoara in continuare...
Michelle pup fata si abia astept saptamana viitoare sa vorbim mai mult pe mess.....ca imi e dor de tine....
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna dimineata, fetelor!
CRISTINA_ANA, cum mai esti? Sper ca nu mai ai contractii. Stiu ca ti-e greu saptamana aceasta, te inteleg si sunt alaturi de tine. Si eu am fost taaaaare in butoi saptamana aceasta, de nici nu imi venea sa scriu pe forum, ca bebe ar fi implinit 4 luni, plus ca anul trecut in iunie am aflat ca sunt gravi. Dar tu nu ai voie sa fii in butoias, ca totul va fi bine, cineva acolo sus te iubeste si o sa aiba grija de tine si de bebe micut din burtica
LIANA, cu diclofenac gel ai incercat? Ca pe mine m-a salvat dupa cezariana, cand aveam dureri f puternice de picioare...dupa vreo 3 sapt de uns de cateva ori pe zi am scapat...Stiu ca astepti sa se termine odata toate astea si sa revii la normal (ce-o fi aia, ca io nu mai stiu). Eu am uneori impresia ca nu e decat inceputul si tot astept sa mi se intample ceva rau in continuare...Norocul meu ca va am pe voi si nu ma lasati...
TEO, ce idee buna cu gradinita...unde pot gasi si eu info despre ce acte sunt necesare pentru autorizare?
MAV, ma bucur f mult ca esti bine! Dr tampit care te-a bagat in sperieti merita facut de ras...Cum ti s-a parut Tutunaru? Ai asteptat mult? Eu am auzit ca e f bun, dar ma descurajeaza perspectiva unor asteptari de cateva ore, cum se zvoneste pe forum ca ar fi, chiar si cu programare.
LAUMELI, unde ai facut analiyele, la Parhon?
PEPSI, imi inchipui ce emotionanta va fi intalnirea cu parintii tai. Ma gandesc la tine sa ai o nastere usoara. Sunt sigura ca te vei descurca foarte bine cu David si Dominic, eu cred ca Dominic va fi incantat de fratiorul lui.
ROXANA, felicitari, distractie placuta si asteptam poze!!

MICHELLE, LAURA IOANA, MIRELA

CHANTAL, mai da-ne un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Mav ma bucur ca totul este bine cu bebe!Felicitari!Sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti nici o problem ade acum inainte si sa ai o sarcina super usoara!
Lau-Meli imi pare rau ca nu-mi pot da cu parerea despre analizele tale,decat sa vorbesc aiurea mai bine tac.Imi pare rau ca ti-ai scrantit mana,dar ce s-a intamplat?
Flavia cred ca esti tare emotionata de intalnirea cu ai tai mai ales ca nu v-ati vazut de 3 ani!Sa aveti o reintalnire placuta si o petrecere frumoasa!Dupa cum vezi noi am inceput galeria pentru pui mic
Michelle mersi mult ca imi faci galerie,esti tare draguta.Sper sa vin cu o veste buna,desi ma indoiesc!Se pare ca deja apar simptomele de CM Asta este,plangem putin si mergem mai departe.
Ai grija ce faci ca se apropie perioada fertila si o sa fii cam ocupata!
Liana dupa ce am pierdut prima sarcina,dupa cezariana am avut picioarele foarte umflate si am ramas mult timp cu ele asa,mie mi-au spus ca va dura pana la 6 luni pana voi scapa de edeme.Ce-i drept,nu a durat chiar atat!Imi ziceau ca trebuie sa beau multe lichide,dar vad ca tu bei deja 3l/zi.Trebuie sa existe vreun remediu.
Jojo ce repede trece timpul,esti deja in 21s! Iti urez multa bafta pentru marti la eco.Cum ai reusit sa tii tensiunea in frau pana la urma?Iei vreun tratament?
Irda imi pare tare rau!Imi inchipui ce este in sufletul tau.Bine ca ai trecut cu bine peste chiuretaj,de asta imi era si mie ingrozitor de frica,dar a trecut,cel putin durerea fizica.Multa putere iti doresc sa treci si peste aceasta incecare.
Irene imi pare rau ca suferi,ca bebe ar fi implinit 4 luni si ca in iunie anul trecut ai ramas insarcinata.Stiu ce este in sufletul tau,fiecare dintre noi a avut de "infruntat" aceasta durere in momentul in care bebe s-ar fi nascut sau ar mai fi implinit o luna de viata sau un anisor.
Nu mai fi trista,acum vine iulie si veti primi unda verde pentru bebe.Intri si tu in lupta.
Roxana distractie placuta la nunta!
Cristina stiu ca se apropie ziua de 13 si este foarte greu pentru tine dar nu te vom lasa sa cazi,nu ai voie,trebuie sa fii puternica pentru bebe din burtica care are nevoie de tine si, stii ca el simte daca tu esti trista si stiu ca nu vrei asta.Trebuie sa te gandesti ca Dumnezeu ti-a dat sansa sa fii fericita si implinita ca femeie,(chiar daca nu a fost asa de prima data ),si te-a binecuvantat cu un sufletel care te va face fericita si iti va alina suferinta prin care ai trecut.Noi suntem alaturi de tine si vrem sa iti transmitem toate gandurile noastre bune!Fii optimista ca de data asta totul va fi bine!

Fetelor,va pe toate si va doresc un week-end placut!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Flavia multumesc mult,bebelusul tau ce zice mai sta la caldrica sau e pregatit sa faca cunostinta cu familia?
Roxana te pup,merci mult!
Mirela nu am luat nimic pt tensiune,tin regim alimentar,dar dulciuri tot mananc,beau cat mai multa apa si sunt in medical,nu mai merg la servici de cand aveam 8 saptamani.Ma bucur ca nu am nevoie de tratament pt tensiune ca nu ai idee la cati cardiologi am fost si toti cand vad ca esti insarcinata sunt atat de retinuti,ma duc lunar dar crede-ma ca doar imi fac electrocardiograma imi zic sa tin regim,sa nu stau in soare si eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine ca daca ar fii dupa ei..............Astia sunt medici de la noi si ne mai ducem si la cabinete particulare.......ma repet ma rog la Dumnezeu si poate par rea dar ma rog si la ingerasul meu,la Amalia sa aiba grija de fratiorul ei.Da au trecut 21 saptamani ,mai sunt 14-15 pana la cezariana dar desi pt toata lumea pare atat de putin mie mi se pare o eternitate.
Va pup pe toate si va urez weekend placut!

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

mav ma bucur foarte tare ca samburica e bine si la locul ei. Ai grija de voi si in continuare si bine ai facut ca ai cerut o a doua opinie.
Pepsi merci mult .Esti o dulce cu visele tale, asa sa te ajute DD, sa ai o nastere ca fulgul. Fericire scrie pe tine, acum ca mai e atat de putin, pana la revederea cu ai tai.Mai domoleste emotiile, sa nu te apuce contractiile, ca mai ai putin de asteptat pana la venirea usoara a lui David. si sa ne anunti cand sa incepem galeria.
Michelle, ti-ai facut de cap zilele astea, daca tot a fost sotul liber .Sa mai ne dai vesti, sa nu te scapam din ochi, ca sa nu-ti fuga optimismul proaspat capatat, da? prietena mea draga.
jojo si cat mai multi, cu multa sanatate, fericire si intelegere perfecta.
baby_r7, regret prin ce ai trecut si ma bucur ca nu cedezi, ca esti foarte optimista (asa si trebuie sa ramai) si ca ti-a prins bine spovedania.Ar trebui sa ne ocupam cand si cand si de impacarea sufleteasca, dar treburile lumesti, cateodata ne fac sa neglijam asta, din pacate.Bine ai facut ca ai fost la o intalnire mai personala cu DD si o sa vezi ca vine soarele si pe "straduta" ta.Distractie la nunta , asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Irene, doar echo la tiroida am facut la Parhon,cele pentru tiroida le-am facut la Bios, trimisa de la Parhon, iar cele facute in ziua 21, la Medcenter. Si fa bine si lasa butoiasul, ca e ascuns bine de Liana!
blueeyes, no problem pentru analize, ma descurca ea dr.saptamana viitoare. Iar cu mana, am alunecat pe iarba, ca bleaga si din instinct m-am sprijinit in mana stanga, pe care am bushit-o putin si acum astept sa treaca cele 4 zile, sa dau jos ghipsul, ca ma dispera, parca sunt handi.Bine ca nu s-a rupt, ca 6 saptamani muream cu ghips pe creanga . ai grija de tine si sanatate la mami tau.
-ici la toate fetele, ca sunteti toate in gandul meu, chiar daca nu apuc uneori sa va raspund la timp.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput